Nieuwbouw Koop La Marina Alicante

Nieuwbouw Koop La Marina Alicante

Factoren om te overwegen bij het kiezen van ons huis in Spanje

Er zijn een aantal zaken te overwegen alvorens te kopen, zodat alles naar onze smaak en we kunnen genieten van onze investering.

Bij het kopen van een huis in Spanje is het raadzaam een impulsieve beslissing om niet te maken, maak een tweede bezoek aan het appartement of hoeveel er nodig is. De aankoop is een belangrijk genoeg om hun tijd beslissing te nemen.

Van Smart Properties in dit artikel zullen we een aantal dingen die je moet overwegen bij het kiezen van uw huis in Spanje te noemen.

Leefruimte.

Het oppervlak van de behuizing is een van de belangrijkste kenmerken, maar moet de terminologie meest gebruikte verduidelijken.

Vloeroppervlak (gebouwd meter).

Het is het gebied van de huisvesting met inbegrip van alle elementen zoals muren, balken, muren en terrassen. Meestal is het de data terug te vinden in de plannen van het huis.

Bruikbare oppervlakte (vierkante meters).

Dit is de totale oppervlakte min de dikte van de muren, balken, wanden ... omvat gewoonlijk ongeveer 15% minder dan het vloeroppervlak. Bij de terrassen, indien geopend, wordt het beschouwd als de helft van het oppervlak in de berekening van het werkplatform.

Totale of berekenbaar oppervlak.

Het is de ingebouwde oppervlak waaraan het deel van de gemeenschappelijke elementen toegevoegd. Ze heten gemeenschappelijk gebruik plaatsen door alle bewoners, de poort, trappen, tuinen ... De bebouwde oppervlakte tot totale oppervlakte van het gebouw, ook gemeenschappelijke ruimtes, wat definieert elementen share het aandeel van de woningen in de gemeenschap kosten verdieping en is de basis van de taxatie van onroerend goed.

kenmerken Housing.

Ook, als je in de voorkant van kunt u uw toekomstige woning nota onder meer de volgende aspecten zijn:

Ruimte en de algemene lay-out van het huis.

Het aantal slaapkamers en badkamers, ramen aan de buitenzijde in de kamers, gangen, hallen, overnachtingen, kasten, opslag en andere opslagruimten.

De oriëntatie van het huis.

Externe normaal meer natuurlijk licht te ontvangen, de interieurs zijn vaak stiller. Georiënteerd binnen een blok zijn meestal stil. Ze hebben de neiging om de waarde meer gericht op het zuiden door de kwaliteit en kwantiteit van natuurlijk licht woningen.

De kwaliteit van de bouw en afwerking.

Zij staan garant voor veiligheid, deugdelijkheid en kwaliteit. Let op de verf, tegels, vloeren, plinten, lijstwerk ...

De staat van instandhouding van het eigen vermogen en de gemeenschappelijke elementen.

Niet meer dat je je in het gebouw structuur en mogelijke scheuren of vochtig.

Water circuit.

U moet controleren of de kranen tegelijk geopend kan worden zonder verlies van de waterstroom. En het warme water systeem past zich aan wat je nodig hebt.

Elektriciteit.

Controleer afzetmogelijkheden voor apparaten, verwarming, airconditioning en zorg ervoor dat ze geaard zijn.

Airconditioning of warmtepomp.

Als voorinstallatie of installatie en als het systeem is autonoom of gecentraliseerd. Als de stroom is geschikt voor de m2 en oriëntatie dela kamer acclimatiseren.

Deuren en ramen.

We moeten ervoor zorgen dat licht, ventilatie, zicht en thermische en akoestische isolatie zorgen voor comfort en energiebesparing.

Smart Properties, ras Housing Nieuwe Huizen te koop in La Marina

Check out de catalogus van de eigenschappen van deze website als u wilt huisvesting te kopen in de urbanisatie La Marina in San Fulgencio. We hebben veel eigenschappen, zowel tweedehands en nieuwe bouw. Vergeet niet dat als je de accommodatie die u zoekt niet kunt vinden, Smart Properties kan bouwen. Wij bieden land te koop en bouw.

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp