La Marina Urbanisatie Huizen te Koop

La Marina Urbanisatie Huizen te Koop

Wat te doen bij het kopen van eigendom op plan

Een manier om minder uit te geven aan huisvesting is het kopen van plan. Ondanks de economische crisis van vandaag eindigde met nieuwbouw woningen zijn ze weer aan de oppervlakte.

Nog steeds geen officiële statistieken toont de terugkeer van de nieuwe eigenschappen van onze onroerend goed markt. Alleen de stijging in de bouw van visa kan deze trend glimp, en misschien wat land overvallen en kranen in sommige gebieden.

In dit artikel geven we een paar tips voor het kopen van out plan op wielen.

Ontdek alles wat je kunt over de ontwikkelaar en zijn carrière.

Zoek uit wie er naar huis verkoop van je. U moet weten als je ervaring hebt in de sector, als het een oplosmiddel bedrijf of als de eigenaar van de grond waarop de huizen te bouwen.

Hoofd kent elk aspect van het contract.

Lees aandachtig het onderhandse contract ga je aan te melden. Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar veel ook niet. Zorgvuldig alle voorwaarden en asesórate over alles wat je niet begrijpt. Het contract is meestal niet leiden tot een notaris om de levering van de sleutels.

Krijg je een kopie van de plannen.

Vraag uw behuizing is van plan de bouwer bij de ondertekening van het contract. Op deze manier kunt u eventuele wijzigingen zonder overleg met je laten zien.

Controleer de prijs en de datum zijn die geadverteerd.

De documenten geven je van de promotor moet ook de uiteindelijke prijs van huisvesting, inclusief BTW en de datum waarop de overdracht zal plaatsvinden.

altijd betalen via de bank.

De huidige wetgeving vereist dat de ontwikkelaar om een account die alleen kan worden gebruikt voor de bouwkosten te openen. Dit account is waar het inkomen moet worden gedaan via overschrijving, dus is het aangewezen register.

Het vereist een garantie voor promotie en een individuele garantie.

Je moet dat een algemene garantie voor alle promotie die alle bedragen bijgedragen door de eigenaren geloofden garanties eisen. Trouwens, een individuele garantie gedekt door een verzekeringsmaatschappij of een bank. Op deze manier heeft u recht op een vergoeding als er iets dat kun je herstellen het geld bijgedragen optreedt.

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp