La Marina San Fulgencio Koopwoningen

La Marina San Fulgencio Koopwoningen

Wat is het profiel van de buitenlandse koper in Spanje?

Volgens de laatste statistieken, is ongeveer 20% van alle aankopen huis in Spanje door buitenlandse burgers uitgevoerd. In dit artikel leggen we uit waar ze vandaan komen.

Volgens de Algemene Raad van Notarissen sinds de tweede helft van 2014 tot het einde van 2016 zijn er meer homebuying activiteiten door buitenlanders in 2007 geweest, tijdens de onroerend goed bubble. Is het mogelijk? Laten we eens zorgvuldig te zien is.

In het bijzonder, in de eerste helft van 2016 de toenmalige historisch verslag van aankopen door buitenlanders overschreden, het bereiken van de 43.519 operaties.

Spanje heeft zeker een speciale oproep aan de burgers van andere landen voor het klimaat, de ontspannen levensstijl, goedkope kosten van levensonderhoud in vergelijking met de meeste Europese landen. Om dit alles moet worden toegevoegd voor de komende jaren een vastgoedmarkt die perfect aansluit op uw behoeften, zowel voor de grote verscheidenheid van de prijzen als de behuizing typologieën.

Groot-Brittannië, de grootste investeerder markt.

De Britten zijn nog steeds de belangrijkste kopers van onroerend goed in Spanje, met 8282 operaties, 19% van het totaal. Gevolgd door de Franse (8%, 3479), Duitsers (7,8%, met 3413) en de Italianen (6,5%, met 2815), goed voor meer dan de helft van de aankopen in deze periode.

Aan de andere kant wijst op de sterke toename van de aankopen van bepaalde nationaliteiten, zoals Ecuador, waarvan de activiteiten steeg met 68,2%, gevolgd door Marokkanen (49,2%), Zweden (41,2%) en de Denen (38 , 0%).

Smart Properties helpt u te vinden in La Marina, San Fulgencio, huizen te koop.

Smart Properties herkent en reageert op uw behoeften, het aanbieden van het beste dat de woningmarkt te bieden op dit gebied heeft. We wonen in het Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits en Russisch. Smart Properties is de professioneel bureau in onze gemeenschap om oplossingen, resultaten en adviezen die uw verwachtingen overtreffen bieden.

Onze lijst van huisvesting biedt een breed scala van woningen, waaronder appartementen, herenhuizen, villa's, finca's, nieuwe werken, land en verhuur. Onze panden zijn gelegen in gebieden zoals de zee, de golfbaan en huisjes, met inbegrip van de meest gewilde omgevingen Costa Blanca Zuid.

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp