La Marina San Fulgencio Koopwoningen

La Marina San Fulgencio Koopwoningen

Wat is het profiel van de buitenlandse koper in Spanje?

Volgens de laatste statistieken, is ongeveer 20% van alle aankopen huis in Spanje door buitenlandse burgers uitgevoerd. In dit artikel leggen we uit waar ze vandaan komen.

Volgens de Algemene Raad van Notarissen sinds de tweede helft van 2014 tot het einde van 2016 zijn er meer homebuying activiteiten door buitenlanders in 2007 geweest, tijdens de onroerend goed bubble. Is het mogelijk? Laten we eens zorgvuldig te zien is.

In het bijzonder, in de eerste helft van 2016 de toenmalige historisch verslag van aankopen door buitenlanders overschreden, het bereiken van de 43.519 operaties.

Spanje heeft zeker een speciale oproep aan de burgers van andere landen voor het klimaat, de ontspannen levensstijl, goedkope kosten van levensonderhoud in vergelijking met de meeste Europese landen. Om dit alles moet worden toegevoegd voor de komende jaren een vastgoedmarkt die perfect aansluit op uw behoeften, zowel voor de grote verscheidenheid van de prijzen als de behuizing typologieën.

Groot-Brittannië, de grootste investeerder markt.

De Britten zijn nog steeds de belangrijkste kopers van onroerend goed in Spanje, met 8282 operaties, 19% van het totaal. Gevolgd door de Franse (8%, 3479), Duitsers (7,8%, met 3413) en de Italianen (6,5%, met 2815), goed voor meer dan de helft van de aankopen in deze periode.

Aan de andere kant wijst op de sterke toename van de aankopen van bepaalde nationaliteiten, zoals Ecuador, waarvan de activiteiten steeg met 68,2%, gevolgd door Marokkanen (49,2%), Zweden (41,2%) en de Denen (38 , 0%).

Smart Properties helpt u te vinden in La Marina, San Fulgencio, huizen te koop.

Smart Properties herkent en reageert op uw behoeften, het aanbieden van het beste dat de woningmarkt te bieden op dit gebied heeft. We wonen in het Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits en Russisch. Smart Properties is de professioneel bureau in onze gemeenschap om oplossingen, resultaten en adviezen die uw verwachtingen overtreffen bieden.

Onze lijst van huisvesting biedt een breed scala van woningen, waaronder appartementen, herenhuizen, villa's, finca's, nieuwe werken, land en verhuur. Onze panden zijn gelegen in gebieden zoals de zee, de golfbaan en huisjes, met inbegrip van de meest gewilde omgevingen Costa Blanca Zuid.


La Marina San Fulgencio eigendom te koop

Bent u op zoek naar een moderne en lichte La Marina San Fulgencio woning te koop? Bij SMART PROPERTIES vervullen we uw dromen met een breed scala aan nieuwe en wederverkoop eigendommen te koop in La Marina. Deze urbanisatie is de favoriete bestemming van duizenden mensen uit Noord-Europa (Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Nederland, Noorwegen, enz.) zowel om permanent te wonen in hun pensioen of om te genieten van een vakantie in hun tweede huis. Dankzij het zonnige klimaat, met stabiele en aangename temperaturen in de winter, kunnen alle inwoners van deze exclusieve internationale badplaats elke maand van het jaar genieten van activiteiten in de buitenlucht en van het buitenleven in hun huis. Dit, samen met de nabijheid van de Blauwe Vlag stranden van Guardamar del Segura en de prestigieuze "La Marquesa" golfbaan, heeft ertoe geleid dat veel buitenlanders La Marina hebben gekozen als een plek om te wonen en te genieten van een veelheid aan handige diensten:

 • Dokterspraktijken en apotheken
 • Kerk
 • Vrijetijdsvoorzieningen en pubs
 • Internationale winkels en supermarkten
 • Restaurants met alle soorten gastronomie
 • Sportfaciliteiten, openbaar vervoer en postkantoor
   

Vind het onroerend goed te koop in La Marina San Fulgencio dat het beste bij uw behoeften en persoonlijke smaak past

In deze gepersonaliseerde catalogus vindt u de ideale koopwoning in La Marina San Fulgencio voor u en uw partner of gezin. Weet u al naar welk type woning u op zoek bent? Wij raden u aan de tijd te nemen om onze huizen te koop in La Marina Urbanización te bekijken om te waarderen wat ze te bieden hebben. We hebben verschillende eigendommen te koop:

 • Bedrijfsruimten van ongeveer 51 vierkante meter
 • Betaalbare tweedehandse herenhuizen in perfecte staat van instandhouding
 • Tweedehands villa's in traditionele stijl met privé zwembad
 • Gezellige bungalows met tuin en solarium

Het meest opvallende kenmerk van onze eigendommen is hun prijs. Onze specialisatie in onroerend goed te koop in La Marina Urbanisation heeft ons in staat gesteld om de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt te verkrijgen. Vanaf 47.000 euro heeft u de mogelijkheid om een zeer gezellig huis met terras, vrij uitzicht, veiligheidsgrillen en volledig gemeubileerd te krijgen. 

 
Wij zijn specialisten in tweedehands en nieuwbouw La Marina San Fulgencio onroerend goed te koop

Op onze website, vindt u in La Marina San Fulgencio onroerend goed te koop zowel tweedehands als nieuwbouw.  Daarnaast bieden wij u een breed scala aan gratis diensten die u zullen voorzien van de zekerheid en het vertrouwen dat u nodig heeft bij de aankoop van een woning in La Marina, Guardamar of Elche.

 • Gepersonaliseerd huis zoeken
 • Juridische en financiële diensten
 • Overdracht van onroerend goed
 • Uitgebreide after-sales diensten (contracteren van secondes, onderhoud of schoonmaak van de woning, etc.).
   
  Neem nu contact op met ons meertalig team om meer informatie te verkrijgen en al uw twijfels op te lossen:

KANTOOR 1

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp