La Marina San Fulgencio Villa's te koop

La Marina San Fulgencio Villa's te koop

2016 is het herstel van de huizenmarkt in Spanje geconsolideerd

De meest recente industrie statistieken tonen aan dat 2016 zal sluiten in een figuur in de buurt van 380.000 transacties, 15% meer dan in 2015.

Dit jaar alle indicatoren van de huisvestingssector bevestigen dat de Spaanse vastgoedsector uit zijn graf crisis heeft zich hersteld: verhoging van eigenwoningbezit, zo ook de toegekende hypotheken, prijs vloeren, bouwvergunningen ... Er zijn nog steeds ver van de cijfers van 2007, toen ze bereikte bereikte 800.000 operaties.

Maar ver van de cijfers van de vastgoedzeepbel, zoals deskundigen zeggen, is zeer goed teken. In principe is het risico dat er iets gebeurt is zeer laag, omdat het lijkt te zijn de lessen uit het verleden hebben geleerd. Als de sector is weer een goed moment is voornamelijk te wijten aan de volgende redenen:

Huizenprijzen omhoog gaan, maar matig.

Terwijl de gegevens op de aankopen en hypothecaire goedkeuringen zijn gestegen, de prijs van woningen stijgt meer gematigd. Data uit elk van de bronnen schijnen zich alleen één ding nu is de trend gaat in dezelfde richting omhoog.

Hypothecaire leningen is de belangrijkste stimulans voor huis te kopen.

De hypotheekmarkt toont nu zelf gunstige voorwaarden voor het lenen van families, die nog steeds hun hypotheek schuld, gelegen op het laagste niveau sinds het begin van de crisis te beperken. Vandaag hypotheken de rente die minimale blijven die over het algemeen voorstander van huishoudens in de schulden minder en met hogere inkomens, twee factoren die de investeringen in de woningbouw te stimuleren.

Het is terug te keren het nieuwe werk, zij het langzaam.

Het lijkt erop dat heeft weer interesse in nieuwe woningen aangewakkerd, en dat de gegevens niet weerspiegelen. De deskundigen lijken het erover eens dat in de loop van 2017 en 2018 van de kranen op vele plaatsen zullen zien, maar zeker niet op het niveau van de bel jaren. De reden dat het nieuwe werk niet de officiële gegevens is gekomen, is dat de huizen gekocht plannen escriturarse langer duren.

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp