Woningen in de Costa Blanca

Woningen in de Costa Blanca

Wilt u uw tweede woning in een van de meest bekende steden in de provincie Alicante vestigen? Onze eigendommen aan de Costa Blanca bevinden zich op echt exotische plaatsen waar de zee en de natuur samenkomen aan de horizon en prachtige visuele beelden genereren die sensaties van rust , vrede en welzijn kunnen bieden.

U zult uw ervaringen kunnen verrijken in de verschillende kustplaatsen van de Costa Blanca, Spanje, waarvan de stranden en baaien de Blauwe Vlag hebben , juist vanwege hun goed onderhouden, schone en toegankelijke omgeving. In feite heb je tot 244 kilometer kustlijn om te kunnen leven in de stad die het beste bij je past, van Denia tot Pilar de la Horadada.

U zult genieten van de dagen dankzij het optimale en gezonde klimaat voor het leven, onvergelijkbaar in de rest van Spanje en, veel minder, in heel Europa. De winters zullen altijd zacht zijn en u kunt profiteren van de zomers ondergedompeld in de verfrissende stranden van de Middellandse Zee . Bovendien zal ook uw vrijetijdskwaliteit toenemen, juist door de activiteiten die u aan de Costa Blanca kunt ondernemen:

  • Speel golf op de vele bekende golfbanen in de provincie Alicante.
  • Snorkelen in het kristalheldere water van de met de Blauwe Vlag bekroonde baaien.
  • Zeilen en gerelateerd aan de maritieme en visserijwereld.

Kent u onze honderden woningen aan de Costa Blanca Alicante om in Spanje te wonen?

De woningen aan de Costa Blanca zijn de architecturale juwelen die de voorkeur hebben van Europese buitenlanders, die luxe en eenvoud zoeken in het brede aanbod van eigendommen in Spanje dat wordt aangeboden door Smart Properties .

Belangrijke gebouwen met moderne ontwerpen wachten op u aan de Costa Blanca, Spanje, waar u het huis kunt krijgen waar u altijd van heeft gedroomd, met als extraatje ongelooflijke stranden op slechts een paar meter van uw huis . Er is zelfs veel vraag naar onze eigendommen aan het strand vanwege het uitzicht dat ze de bewoners bieden.

In de huizen heb je in ieder geval allerlei voorzieningen om er lang of slechts af en toe gebruik van te kunnen maken. Dit is hoe de privézwembaden , de open en aangelegde ruimtes van de percelen, de solariums en de goed ontworpen keukens met ultramoderne apparatuur een zeer unieke attractie zijn die u niet onverschillig zal laten.

Vastgoed aan de Costa Blanca: Huizen, appartementen, bungalows, flats en chalets

Neem contact op met een Smart Properties makelaar en zij kunnen u professioneel advies geven over de woningen in de Costa Blanca die worden aangeboden dankzij Smart Properties.

De nabijheid en goede behandeling van ons team maakt het verschil, waar we ons hebben gespecialiseerd in La Marina Urbanisatie, hoewel we ons bewust zijn van de meest opvallende voordelen in de hele provincie Alicante.

Wilt u uw ideale woning vinden? Bel ons nu en wacht niet langer:

  • Amsterdam straat kantoor:
    • Telefoon: +34 966 790 787
    • Mobiel: +34 622 001 605
    • Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
  • Kantoor Pisuerga Park
  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00


Huizen in de Costa Blanca

Op zoek om te verhuizen naar een bestemming van zon, strand en natuur? In onze woningen aan de Costa Blanca kunt u genieten van een mediterrane levensstijl vol goed weer, toeristische stranden en dromerige baaien en een overvloed aan natuur.

De Costa Blanca behoort tot de provincie Alicante en is verdeeld in twee delen: Costa Blanca Zuid en Costa Blanca Noord. Langs heel haar kustlijn vindt U een veelheid van uitgestrekte stranden met Blauwe Vlag en voorzien van allerlei diensten (parking voor personen met beperkte mobiliteit, strandbars, strandwacht en strandbewaking, kinderspeeltuin, verhuur van ligstoelen en parasols, wateractiviteiten...) De Costa Blanca is één van de bekendste bestemmingen van Spanje, zowel bij het nationale als het internationale publiek. Het is ook een toeristische hotspot die elk jaar duizenden bezoekers en huizenkopers aantrekt. Om deze reden biedt het allerlei attracties en heeft het een breed scala aan vrije tijd en entertainment. In Costa Blanca vindt u:

  • Themaparken (Terra Mitica, Aqua Park).
  • Winkelcentra (b.v. La Zenia Boulevard met de grootste Primark winkel van Europa)
  • Internationale en traditionele Spaanse restaurants
  • Michelin sterren restaurants
  • Historische monumenten, musea en culturele tentoonstellingen
  • Klifwandelpaden en nautische activiteiten (snorkelen, kajakken, windsurfen, diepzeeduiken...)
  • Prestigieuze golfclubs met moderne faciliteiten
  • Unieke landschappen zoals het natuurpark van Las Lagunas de La Mata en Torrevieja
  • Jachthavens en jachthavens
     

Wat voor soort woningen aan de Costa Blanca zou U graag willen zien?

Wij zijn er trots op U een exclusieve catalogus van woningen aan de Costa Blanca te kunnen presenteren, zowel in de wederverkoop als in de nieuwbouw. Onze wederverkoop woningen worden gekenmerkt door hun traditionele, Spaanse stijl gevels die veel warmte toevoegen. Onze nieuwbouw eigendommen maken deel uit van nieuwe ontwikkelingen ontworpen door een team van architecten bekend in de sector. Als u van modern en minimalistisch houdt, zijn onze nieuwbouwwoningen ongetwijfeld de beste optie. Als u een van diegenen bent die de voorkeur geven aan het traditionele en op zoek bent naar een huis dat zich aanpast aan uw economische omstandigheden, raden wij u onze tweedehands huizen aan die in perfecte staat verkeren en van alle gemakken zijn voorzien.

Wij beschikken over herenhuizen, appartementen, villa's, bungalows en chalets met uitstekende oriëntaties, dicht bij de zee en in de buurt van gerenommeerde golfbanen. Onder hun meest gewaardeerde kenmerken vindt u: zwembad, solarium, tuin, privé parkeerplaats, airconditioning, verwarming, slaapkamers, zonnig terras, inbouwkasten en grote ramen om al het zonlicht op te vangen.

 
SMART PROPERTIES: een gespecialiseerd makelaarskantoor aan de Costa Blanca

Wij zijn een toonaangevend makelaarskantoor in La Marina en een expert in woningen aan de Costa Blanca Zuid. Wij hebben alle soorten eigenschappen in de meest gewilde gebieden van de markt: Guardamar, Orihuela Costa, Torrevieja, La Mata, Ciudad Quesada... Wilt u meer weten over wat onze eigendommen u kunnen bieden? Wilt u meer informatie over de toeristische locaties die wij bestrijken om te beslissen over een van hen? Onze deskundige, meertalige agenten beantwoorden graag al uw vragen zonder enige verplichting.  U kunt ons een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com of contact met ons opnemen via onze kantoren:

  • Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje) Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605
  • Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje) Telefoon: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp