Betaalbare percelen te koop in de urbanisatie La Marina

Betaalbare percelen te koop in de urbanisatie La Marina

Ontdek onze betaalbare percelen te koop in de urbanisatie La Marina, gelegen in een residentiële enclave die alle noodzakelijke kenmerken samenbrengt voor een volledig en comfortabel leven aan de prachtige Costa White .

Voor de buitenlandse inwoner biedt deze urbanisatie een gastvrije en vertrouwde sfeer , waar culturele diversiteit zich vermengt met mediterrane warmte. Hier vindt u een gastvrije gemeenschap, klaar om u met open armen te ontvangen en ervoor te zorgen dat u zich vanaf dag één thuis voelt.

Maar de urbanisatie La Marina gaat verder dan eenvoudig comfort! Met een breed scala aan mogelijkheden voor plezier en vermaak nodigt deze woonwijk u uit om te genieten van een nieuw leven vol spannende activiteiten en ervaringen . Van sociale en sportclubs tot charmante restaurants en bars, er is altijd wel iets spannends te doen en te ontdekken in elke hoek van de urbanisatie.

De betaalbare kavels te koop in de urbanisatie La Marina bieden u voldoende ruimte om met uw gezin het huis van uw dromen te bouwen

Ontdek de mogelijkheden die onze betaalbare percelen te koop bieden in de urbanisatie La Marina. Deze ruime percelen zijn ideaal voor wie zijn droomhuis wil bouwen in een rustige en natuurlijke omgeving aan de Costa Blanca.

Eén van de meest opvallende voordelen van deze percelen is hun grote ruimtelijkheid. Van percelen van 500 vierkante meter tot percelen van 30.000 vierkante meter , er zijn mogelijkheden voor alle smaken en behoeften. Dit geeft u de vrijheid om de perfecte woning voor u en uw gezin te ontwerpen en te bouwen, met meer dan voldoende ruimte voor al uw activiteiten en projecten.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in je persoonlijke huis , midden in de natuur en geniet van de vrede en rust die de urbanisatie La Marina biedt. Met uw eigen perceel krijgt u de mogelijkheid om de levensstijl te creëren die u altijd al wilde, met tuinen, terrassen, zwembaden en alles wat u maar kunt bedenken.

Bovendien kunt u door uw eigen huis te bouwen het aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en smaak. Van het architectonisch ontwerp tot de bouwmaterialen, elk detail wordt voor u op maat gemaakt. Zo kunt u genieten van een unieke en gezellige ruimte die uw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt.

We bereiden een rondleiding voor u voor om persoonlijk onze betaalbare percelen te koop in de urbanisatie La Marina te zien

Wilt u onze betaalbare percelen te koop in de urbanisatie La Marina met eigen ogen zien? U kunt de ruimte van elk stuk grond controleren met een rondleiding voorbereid door SMART PROPERTIES. Ons professionele team zal verantwoordelijk zijn voor het vinden van uw accommodatie of het voorbereiden van uw transfer vanaf de luchthaven, en voor het uitstippelen van een persoonlijk reisschema. Naast het bezichtigen van uw eigendommen, geven wij ook een gedetailleerde rondleiding door de omgeving.

Onze contactpersoon:

Straatkantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp