Vrijstaande Villas La Marina San Fulgencio

Vrijstaande Villas La Marina San Fulgencio

10 tips om te volgen bij het kopen van onroerend goed in Costa Blanca

Hoewel de gedachte van het gaan om te wonen in Spanje zeer dicht bij een gouden strand kan aanspreken, vooral tijdens het bijzonder grijze dagen in het Verenigd Koninkrijk, is er veel te hebben om na te denken over wanneer u besluit om die sprong te leven in een ander land te maken.

Evenals alle normale dingen die je hebt te maken met een verhuizing binnen je eigen land, is er ook de taal, munt en een heel ander juridisch systeem te kampen met. Daarbij komt het feit dat de dingen zal het langer duren om uit te zoeken - alsof dit soort dingen is niet al een beetje een uitgesponnen proces in de normale run van de dingen!

Door het volgen 10 tips die u zullen ervoor zorgen dat je niet echt iets belangrijks mist.

1. juridisch advies.

De Spaanse conveyancing systeem is heel anders dan het Verenigd Koninkrijk, dus het is raadzaam om een advocaat met deskundige kennis van de Spaanse onroerend goed systeem te gebruiken. Zij moeten in staat zijn om u geven hun inschrijvingsnummer bij de lokale 'Colegio de Abogados "(de plaatselijke advocaten vereniging).

2. Nota eenvoudig.

Alle woningen moeten nu een 'Nota Simple' (kadastraal uittreksel) en een certificaat van de energie-efficiëntie voor ze te koop kunnen worden aangeboden. De nota eenvoudige lijsten een aantal fundamentele informatie, zodat u kunt controleren of er geen schulden of een gerechtelijke procedure aanhangig is, en dat de geregistreerde eigenaar van het pand zijn in feite de verkopers.

3. Kadastrale register.

Zorg ervoor dat het pand is een juridisch gebouwd en heeft alle de juiste machtigingen, en is genoteerd aan de kadastrale registratie. De kadastrale certificaat is erg handig, omdat het u de exacte grootte van het perceel zal geven en laten zien waar de grenzen liggen.

4. informatie krijgen over de jaarlijkse kosten.

Zoek uit dat de kadastrale waarde van het onroerend goed, die dan zal je helpen om erachter te komen wat de aanschafbelasting en de jaarlijkse 'IBI' (zoals gemeentelijke belastingen) wetsvoorstel zal zijn.

5. Zorg ervoor dat de accommodatie heeft geen openstaande bedragen.

Je moet een ontvangstbewijs krijgen om te bewijzen dat alle rekeningen van nutsbedrijven, met inbegrip van de 'IBI' hebben tot betaald-to-date door de huidige eigenaar, voordat je koopt.

6. Wees voorzichtig als u een land op te bouwen kopen.

Het is een goed idee om te controleren of er geen recht van overpad of gebouw beperkingen op het land u wenst te kopen, die gemakkelijk bij de plaatselijke gemeentehuis kan worden gecontroleerd.

7. Property Survey.

De meeste mensen doen dit niet bij het kopen in Spanje, maar is het verstandig om een woning inspectie heeft uitgevoerd, net zoals u zou doen als u het kopen in het Verenigd Koninkrijk.

8. Vergeet om dit te controleren of u nieuwbouw woningen te kopen.

Als u het kopen van een nieuwe woning, waarvan er velen nog onverkochte vanaf 2007, zal je een 'license van de eerste bewoning certificaat ", uitgegeven door het stadhuis nodig.

9. Haal alles schriftelijk.

We krijgen altijd aanbiedingen en overeenkomsten schriftelijk alvorens in te stemmen om door te gaan, en altijd aandringen op een papieren ontvangstbewijs voor geld je hebt betaald.

10. Krijg een testament in Spanje.

Last but not least, krijgt een testament in Spanje, zodat als er iets met je gebeurt, het erfrecht in Spanje niet in de weg van uw wensen te krijgen.

Vind vrijstaande villa's in La Marina urbanisatie van San Fulgencio met Smart Properties

Bij Smart Properties, zijn wij bereid om u te helpen met alles wat je nodig hebt als je wilt om deze droom te realiseren. Bekijk onze catalogus van eigenschappen, en als u geïnteresseerd in bent, neem dan contact met ons op. Wij zullen u helpen bij alles wat je nodig hebt, zodat u uw huis in La Marina genieten binnenkort.

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp