Nieuwe woningen te koop in La Marina Costa Blanca

Nieuwe woningen te koop in La Marina Costa Blanca

Belangrijkste aankoopkosten van onroerend goed in Spanje

Het kopen van een huis is een grote investering in ons leven. Het is belangrijk om de kosten die betrokken zijn berekend. In dit artikel beschrijven we de verschillende kosten van de verkoop in Spanje.

Bij Smart Properties proberen we je benadering van de Spaanse vastgoedmarkt zo soepel mogelijk te maken. Ons advies is om de behoeften en eisen die je kan hebben om te luisteren.

Binnen onze Real Estate Company, weten we dat bij het maken van zo'n belangrijke beslissing die de aankoop van een onroerend goed in Spanje gaat, we zijn duidelijk in welke informatie we nodig hebben om aan u te leveren. Er zijn andere uitgaven in verband met de aankoop van een woning in Spanje met inbegrip van de initiële en lopende kosten. Hieronder we meer weten over wat ze zijn uit te leggen.

Kosten van de transactie

Bij het kopen van een woning in Spanje, zijn er een aantal extra kosten verbonden aan de aankoop. Hieronder worden deze gedetailleerd voor u:

1. notariskosten

Bij het kopen van een woning in Spanje, is het recht dat de verandering van eigenaar moet worden gedaan ten overstaan van een notaris in het kantoor Notary's. De notaris zal alle informatie te controleren, zodat alles op zijn plaats en volledig legaal en meld, die vervolgens de woning legaal uw eigen. U vindt er ook evenals aanmelden als de verkoper om de transactie te bevestigen. De openbare akte certificeren van de verandering van de eigenaar en, ook al is het niet verplicht om een aankoop te verlenen, is het aan te raden, omdat de effecten specifiek bij wet geregeld en zijn daarom meer geldig zijn dan de clausules opgenomen in de voorlopige overeenkomst. Worden geregeld door de wet, alle notarissen in Spanje tenlastelegging dezelfde voor dezelfde dienst, hoewel deze een korting van 10% kan maken.

2. Kadaster vergoedingen

De kosten van het registreren van het onroerend goed in het kadaster zijn niet vast en is afhankelijk van de waarde van het onroerend goed, de locatie en de individuele kenmerken. De tarieven worden goedgekeurd door de regering, en ze kunnen worden gevonden in de Staatscourant en zelden meer dan 1% van de overeengekomen koopprijs.

3. Belastingen

Er zijn een aantal belastingen die moeten worden betaald bij de aankoop van een nieuw pand in Spanje, of het nu een nieuwbouw of een wederverkoop zijn:

 • IVA (BTW): Voor zowel nieuwe als bestaande woningen, is er IVA te betalen, dat is 10% van de overeengekomen koopprijs.
 • 4. De kosten van een waardering

  Als u een aanvraag voor een hypotheek, dan na de aanbetaling is gedaan om het pand af van de markt te nemen en beginnen met de juridische procedure, de bank nodig heeft om een waardering van het onroerend goed te maken, om te identificeren als de prijs die hun waarde past. De bank zal een% te lenen van de aankoopprijs of de waardering, indien deze lager is. Deze waardering heeft een geschatte kosten van tussen de 100 en 400 euro, afhankelijk van het type woning en de vierkante meter.

  Met alle van de juridische kant van de aankoop, zal uw advocaat u voorzien van alle informatie die je nodig hebt en geven een overzicht van de kosten voorafgaand aan de voltooiing. Deze kosten, zijn schattingen (afgezien van de IVA) en zijn altijd iets hoger dus nogmaals, je hoeft geen problemen als je eenmaal hebt voltooid.

  © 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

  Ontwerp: Mediaelx

  Contact WhatsApp