Nieuwbouw Villa's te koop La Marina San Fulgencio

Nieuwbouw Villa's te koop La Marina San Fulgencio

De kosten van het kopen en onderhouden van een tweede huis in Spanje

Het hebben van een tweede huis is een doel dat veel gezinnen worden opgevoed. En in de zomer kan een goed moment om dat droomhuis te kiezen.

In feite, volgens een enquête van de Europese Centrale Bank (ECB), de Spaanse zijn de Europeanen de meeste huizen hebben.

Maar zoals bij elke aankoop moeten worden geconfronteerd met een reeks van vaste en variabele kosten. En het is geen goud wat er blinkt, investeringen in vastgoed wordt gekenmerkt door illiquiditeit en meer in tijden van crisis.

Het is meestal een hypotheek om een huis te kopen.

Om te beginnen, het kopen van een tweede huis, hetzij op het strand of in de bergen, is een belangrijke uitgave of toevlucht nemen tot een hypothecaire lening. In het laatste geval, het bedrag dat financiële instellingen financieren vooral ongeveer 60% van de geschatte waarde. Het is duidelijk dat een strandhuis heeft ook goedkoper en nu de prijzen na de crisis, die in sommige gebieden bijna 50% van de hoogtepunten zijn gedaald.

Dit geeft aan dat om te kopen en onderhouden van een tweede woning moet zijn van een comfortabele economische situatie, omdat de overname van een reeks van overhead ontmoeten. In ruil daarvoor, hetzij gekocht, op een laag punt in de behuizing cyclus kan aanzienlijke winsten in de toekomst of nog wat rendement te huur gedurende de tijd die niet wordt gebruikt. In aanvulling op dat veel mensen kopen het denken over pensioen.

Belastingen winkelwagen

Als het huis is tweedehands, is onderworpen aan Overdrachtsbelasting (ITP) van 6 tot 10%, afhankelijk van elke autonome gemeenschap. Als er nieuwe leads btw is 10%. Deze is gekoppeld, notaris, registratie, agentschap, enz.

Tot dusver is de werkwijze vergelijkbaar met het kopen van een eerste woning, maar met het verschil dat een groot deel van het jaar vrij, maar het onderhoud nodig.

Volgens de OCU, onderhouden van een tweede huis aan de Spaanse kust kost een gemiddelde van bijna 1.800 per jaar en de gemeenschap kosten uitgegroeid tot een van de belangrijkste hoofdstukken.

vaste lasten

 • Gemeenschap buren als het goed is in een voorstad
 • Minimaal licht of water ... (hoewel het niet wordt gebruikt), plus het verbruik
 • onroerende voorheffing (IBI)
 • garbage collection belasting eventuele
 • verzekering van het huis
 • Andere uitbetalingen
 • Hypotheek. Als dat de aankoop is gefinancierd
 • U morsen als dat nodig is
 • Kosten zwembad, badmeester, tuinman, als verstedelijking had
 • Verklaar inkomstenbelasting

  De tweede woning is belast op de winst- en verliesrekening. Het is in de sectie verdeling van inkomen uit vermogen. Om inkomen gelijkwaardig verklaren tot 2% van de kadastrale waarde van het onroerend goed (1,1% indien de belastbare waarde werd herzien na 1 januari 1994). De procentuele verdeling van de inkomstenbelasting op de secundaire onroerend goed waarvan de geschatte waarde is niet herzien in 10 jaar is gestegen van 1,1% tot 2%. Uiteraard is dit altijd verklaart dat het niet is verhuurd en voor persoonlijk gebruik.

  Met dit alles en een keer de som van alle kosten, zal de economische situatie van elke familie en hun belangen de richtlijnen te markeren om een tweede huis te kopen of niet.


  Nieuwbouw villa's te koop in La Marina San Fulgencio

  Wil je aan de Middellandse Zee wonen en je in je land van herkomst voelen? In onze nieuwbouwvilla's te koop in La Marina San Fulgencio zult u zich vanaf het eerste moment op uw gemak voelen dankzij de harmonie die alle kamers van uw nieuwe huis uitstralen en de multiculturele sfeer van de urbanisatie La Marina. Op deze bestemming in het binnenland van de Costa Blanca Zuid zijn er inwoners uit veel Europese landen (Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Noorwegen...) die hebben besloten hierheen te verhuizen om tijdens hun pensionering uit te rusten en te genieten van de zon en een gezonde en ontspannen levensstijl . Hun tradities en gebruiken zijn in La Marina tot stand gekomen door internationale evenementen en festivals. Daarnaast kun je binnenkort nieuwe vrienden maken en je omringen met mensen uit hetzelfde land van herkomst. Andere onverslaanbare attracties die worden geboden door op deze charmante plek te wonen, zijn:

  • Golfen bij de nabijgelegen club "La Marquesa"
  • Alicante International Airport met goedkope dagelijkse vluchten op 20 minuten afstand
  • Internationale restaurants met verschillende soorten gastronomie
  • Nabijheid van de Blauwe Vlag-stranden van Guardamar del Segura
  • Servicenetwerk: sportfaciliteiten, privéklinieken, supermarkten, enz.
  • Mediterraan klimaat: met zon 320 dagen per jaar.

  In onze nieuwbouwvilla's te koop in La Marina San Fulgencio beleeft u elke dag een unieke ervaring

  Onze nieuwbouwvilla's te koop in La Marina San Fulgencio zullen u te allen tijde laten genieten van een unieke ervaring vanwege hun grote ruimtes en grote comfortgebieden. De zwembaden van 6x3 zijn perfect om te zwemmen en af te koelen, zowel in de zomer als in de winter, de barbecueplaatsen zijn ideaal voor feestjes met vrienden en de grote tuinen laten uw kinderen of huisdieren vrij spelen.

  Onze nieuw gebouwde woningen maken indruk met hun moderne esthetische ontwerpen en tegelijkertijd elegant . De witte gevels met rechte lijnen met mediterrane accenten brengen veel harmonie en schoonheid in huis. Bovendien zijn de binnenkamers praktisch en functioneel, aangezien ze grote gemeenschappelijke ruimtes en ruimtes hebben waar u kunt genieten van intimiteit en privacy. Voor uw comfort zult u blij zijn te weten dat onze luxe villa's zijn voorzien van airconditioning, elektrische rolluiken, hoogwaardige apparatuur en volledig uitgeruste badkamers.

  Weet u nog steeds niet welke nieuwbouwvilla's te koop in La Marina San Fulgencio u moet kiezen? SLIMME EIGENSCHAPPEN helpt u

  Neem contact op met ons SMART PROPERTIES-bureau om u te helpen bij het kiezen van de meest geschikte nieuwbouwvilla's te koop in La Marina San Fulgencio voor u en uw gezin. Een van onze meertalige en gespecialiseerde agenten in de urbanisatie La Marina biedt u een persoonlijke service in uw taal om uw zoekopdracht te verfijnen en uw droomhuis te vinden. Vul het contactformulier in , stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com of bezoek een van onze kantoren. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

  Straatkantoor Amsterdam:

   • Telefoon: +34 966 790 787
   • Mobiel: +34 622 001 605
   • Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

  Kantoor Pisuerga Park

  • Telefoon: +34 966 919 928
  • Mobiel+34 688 265 406
  • Adres: Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

  © 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

  Ontwerp: Mediaelx

  Contact WhatsApp