La Marina Urbanisatie Koopjeswoningen

La Marina Urbanisatie Koopjeswoningen

Wil je aan de Costa Blanca wonen zonder een grote financiële investering te doen? Neem contact op met SMART PROPERTIES en we zullen u een lijst aanbieden van charmante La Marina Urbanization Bargain-woningen, de favoriete plek voor de Britten om te wonen na hun pensionering.

De urbanisatie La Marina heeft een bijzondere aantrekkingskracht. De inwoners leiden een ontspannen en gezonde levensstijl en genieten van de felle zon die meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt. De milde winters zijn perfect om te golfen op de nabijgelegen La Marquesa Golf Club of om met vrienden te kletsen op het zonnige terras van een café. Aangezien de meeste inwoners van La Marina van Britse, Duitse, Nederlandse, Zweedse, Noorse of Belgische afkomst zijn, zijn hun gebruiken vastgesteld en zal het voor u heel gemakkelijk zijn om typische producten uit uw land van herkomst te vinden. Naast het genieten van een gevarieerde internationale keuken, gevraagd door de buitenlandse inwoners, proef je ook de belangrijkste lokale gerechten . Je houdt toch zeker van het typische "gekookt met ballen" of de "rijst met konijn" gemaakt op brandhout.

Een andere grote attractie van La Marina is de schitterende ligging. Dankzij de nabijheid van de internationale luchthaven van Alicante kunt u uw gezinsleden zo vaak als u wilt ontvangen of naar uw land van herkomst reizen wanneer u maar wilt. Daarnaast is een ander relevant aspect om rekening mee te houden dat er tal van goedkope luchtvaartmaatschappijen actief zijn op deze luchthaven.

Als u wilt genieten van de zon en Spaanse golf, zullen onze La Marina Urbanisatie Koopjes u verrassen surprise

U zult verrast zijn door de selectie van La Marina Urbanization Bargain-woningen die SMART PROPERTIES u biedt. We hebben een interessante selectie van het zonnige wederverkoop herenhuizen gekenmerkt door:

  • De uitstekende ligging naast winkels, restaurants, groene zones ...
  • Ze zijn gemeubileerd en klaar om in te trekken
  • Het strand van "La Marina" ligt op 7 minuten met de auto
  • De 18-holes golfbaan La Marquesa ligt op 3 kilometer afstand

De huizen zijn gebouwd in een typisch Spaanse traditionele stijl , voor de constructie zijn balustrades gebruikt op de terrassen, natuurstenen plinten, roodgekleurde daken, tralies met artistieke ontwerpen voor de ramen, enz. Onze herenhuizen hebben een klein eigen perceel, dat u kunt het gebruiken als solarium en tuin, waar u heerlijk kunt zonnebaden zonder uw eigendom te hoeven verlaten. Kun je je voorstellen dat je een leuke barbecue organiseert om te delen met je familie?

Naast herenhuizen bieden we u bij SMART PROPERTIES ook andere wederverkoopeigenschappen aan : percelen, handelsruimten, appartementen, individuele chalets ...

Als u op zoek bent naar koopjes in de urbanisatie La Marina , neem dan contact op met SMART PROPERTIES

Neem contact met ons op en wij zullen u een breed scala aan La Marina Urbanisatie koopjes aanbieden. Bij SMART PROPERTIES zijn we gespecialiseerd in woningen in La Marina San Fulgencio.

Onze deskundige meertalige makelaars staan u graag bij en adviseren u over alle procedures met betrekking tot de aankoop van onze huizen aan de Costa Blanca. U zult snel hun professionaliteit controleren en u zult genieten van hun vriendelijke en hechte behandeling.

Vul het formulier in dat op onze website verschijnt of schrijf een e-mail naar sales@smartinmo.com en wij nemen contact met u op . We wachten op u in onze kantoren in La Marina:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


La Marina Urbanizacion Koopjes

SMART PROPERTIES, een deskundig agentschap in de urbanisatie La Marina, biedt u een zeer winstgevende investering: koop La Marina Urbanizacion Bargain Properties. Wij hebben een compleet aanbod goedkope en betaalbare woningen op zak om te wonen op een TOP bestemming aan de Costa Blanca Zuid. Hier vindt u commerciële panden, herenhuizen, vrijstaande chalets, bungalows of appartementen tegen gereduceerde prijzen en op loopafstand van de zee en golf. Als u al lang op zoek bent naar een woning voor een goede prijs waar u kunt genieten van zon, strand en sport, dan zijn onze woningen perfect voor u. Of je nu een gezin hebt, als stel leeft of je wilt terugtrekken in een hemels hoekje, onze makelaars zullen er alles aan doen om het huis van je dromen te vinden. De stijl van onze aantrekkelijke huizen is mediterraan, hun omgevingen zijn aangenaam en niet erg luidruchtig en dankzij het zonnige klimaat zijn de binnenkamers erg licht, waardoor u kunt besparen op elektriciteitsrekeningen en vitamine D kunt krijgen.

De locatie van dit internationale wooncomplex kan niet beter zijn, op korte afstand van een van de meest prestigieuze golfbanen aan de hele Costa Blanca Zuid en dicht bij het strand van La Marina met kalm, ondiep water en fijn goudkleurig zand. Daarnaast heb je ook de eer om in de buurt van de internationale luchthaven van Alicante te wonen met dagelijkse vluchten tegen lage prijzen.

Naar welk type La Marina Urbanizacion koopje bent u op zoek?

Weet u al naar welk model woning u op zoek bent? Of heeft u ons nodig om u te helpen bij het kiezen van verschillende La Marina Urbanizacion koopjes die passen bij uw smaak, behoeften en voorkeuren? We hebben allerlei soorten woningen die passen bij verschillende profielen:

  • Vrijstaande villa's met zwembad, terrassen en vrij uitzicht
  • Herenhuizen met kleine percelen om barbecue of boomgaarden te bouwen
  • Landhuizen met veranda, panoramisch uitzicht en tuinen
  • Buurtwinkels in het hart van de urbanisatie

Ontdek elk van onze charmante huizen die uw leven veel gemakkelijker zullen maken, niet alleen omdat u veel geld bespaart, maar ook omdat u elke dag zult knijpen alsof het de laatste is. De binnenkamers en buitenruimtes nodigen u uit om met volle teugen van elk moment te genieten. Bovendien zijn veel van onze eigendommen gerenoveerd, zodat u in een woning kunt wonen die erg lijkt op een nieuwbouwwoning en met alle mogelijke comfort: elektrische apparaten, modern keukenontwerp , veiligheidsramen, ingebouwde kasten, comfortabele en ruime badkamers , enzovoort.

Krijg een mediterrane en gezonde levensstijl door een van onze La Marina Urbanizacion koopjes te kopen

Onze klanten aarzelden niet om naar deze charmante plek aan de Costa Blanca Zuid te verhuizen zodra ze onze La Marina Urbanizacion Bargain Properties zagen. De voordelen om hier te wonen zijn enorm, maar wat je vooral zal aantrekken is het ontspannen leven, zonder stress of zorgen. Het zal lijken alsof je het hele jaar op vakantie leeft. Daarom raden we u aan contact met ons op te nemen via e-mail sales@smartinmo.com of via de volgende adressen:

KANTOOR:

Calle Amsterdam, 1 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR:

Pisuerga-park, 56 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 |+34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp