Rijtjeshuis te koop in Guardamar del Segura

Rijtjeshuis te koop in Guardamar del Segura

Rijtjeshuis te koop in Guardamar del Segura

U zult verrast zijn door de talloze voordelen van het kopen van een herenhuis in Guardamar del Segura. Deze toeristische stad gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca heeft tien kilometer kustlijn waar u onder de indruk zult zijn van de immense goudkleurige en zachte zandstranden. Ze hebben alle nodige diensten om uw dag aan het strand zeer de moeite waard te maken. Daarom zijn veel van deze stadsstranden de Blauwe Vlag waardig, zoals Playa Centro, La Roqueta of Moncayo. In Guardamar del Segura kunt u genieten van de ontspannen en onderhoudende levensstijl die u verdient. Bovendien ligt het zeer dicht bij het internationaal bekende Torrevieja.

De stranden worden gekenmerkt door het warmste water van de Spaanse Middellandse Zee, waardoor het de ideale plek is voor watersporten op elk moment van het jaar. Als u een fan bent van windsurfen, zeilen, waterskiën, duiken, kanoën, jetskiën, etc. in Guardamar zult u het heerlijk vinden om te leven.

Elke week is er een straatmarkt in deze prachtige stad. U kunt de kraampjes bezoeken met verschillende artikelen waar u het heel gemakkelijk kunt kopen:

  • vers geoogste producten uit de nabijgelegen moestuinen
  • typische producten-keramiek, handwerk
  • kleding en schoeisel, enz.

Huis te koop in Guardamar del Segura, de ideale plek om uw huis aan de Costa Blanca te creëren.

Op onze website vindt u interessante herenhuizen in Guardamar. Als u een herenhuis in Guardamar del Segura wilt kopen, neem dan contact met ons op. Wij bieden nieuw gebouwde en doorverkopende herenhuizen aan die gekenmerkt worden door een traditioneel ontwerp met witte balustrades op de terrassen en roodachtige daken.

Ze zijn gelegen aan het strand en bieden u een prachtig uitzicht op zee vanaf hun terrassen. Wij bieden ook bungalows in privéwoningen aan. Naast het feit dat ze zeer dicht bij de zee liggen, hebben ze een prachtige gemeenschapsontwikkeling met een zwembad en een solarium. Het is de perfecte plek om te socialiseren met uw nieuwe buren terwijl u een heerlijke barbecue deelt in de tuinen van uw urbanisatie of om te zonnebaden. De felle zon die het hele jaar door schijnt in Guardamar del Segura zal u in staat stellen om een kleurtje te krijgen terwijl u leuke buitenactiviteiten doet. Wij bieden herenhuizen met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers. Ze hebben ingebouwde kasten in de slaapkamers en een prachtige volledig ingerichte keuken met state-of-the-art apparatuur. U zult zien dat u in de omgeving alle nodige diensten heeft om comfortabel te wonen: supermarkten, diverse winkels, internationale pers, bankkantoren, apotheken, gezondheidscentrum, enz.

Op onze website vindt u het herenhuis te koop in Guardamar del Segura waar u gelukkig zult wonen.

Als u de website van SMART PROPERTIES bezoekt, vindt u in Guardamar del Segura het herenhuis te koop dat u altijd al wilde. Neem onmiddellijk contact met ons op en u zult zien dat wij een deskundig team hebben dat uw taal vloeiend spreekt en u van harte, maar professioneel behandelt.

Als uw doel is om uw huis aan de Costa Blanca te verkopen, nodigen wij u uit om ons te ontmoeten en te zien dat wij het makelaarskantoor zijn dat u nodig heeft om uw huis te verkopen. Neem contact met ons op door het formulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar sales@smartinmo.com . Ons makelaarskantoor heeft verschillende kantoren:

KANTOOR 1:

Amsterdamstraat, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio - Alicante

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 91 9928 |+34 688 265 406

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp