Nieuwe Huizen te koop in La Marina San Fulgencio

Nieuwe Huizen te koop in La Marina San Fulgencio

Belangrijkste voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning

Wanneer we beginnen met het kopen van een huis, rijst altijd dezelfde vraag. Nieuwbouw of tweedehands? In dit artikel noemen we de voordelen van het kopen van een nieuwe woning. Ken jij ze?

Als we iets willen kopen, zorgen we er altijd voor dat de producten die we kopen in de best mogelijke staat zijn, een kwestie die we alleen kunnen garanderen als we kiezen voor een gloednieuw artikel.

Hetzelfde gebeurt op het gebied van huisvesting. Tijd en gebruik veroorzaken slijtage die niet kan worden genegeerd en die uiteindelijk de oorspronkelijke kwaliteit ervan ondermijnt en vermindert. Kiezen voor een nieuw huis zorgt ervoor dat deze slijtage niet zal optreden als we er intrekken. Alles begint op het moment dat we ons vestigen.

Meer mogelijkheden om uw huis te personaliseren

Bij nieuwbouwwoningen, zeker als je ze op plan koopt, bestaat altijd de mogelijkheid om de ruimtes en materialen naar onze wens aan te passen. Bij tweedehands woningen zijn er dingen die zelfs bij een ingrijpende renovatie simpelweg niet mogelijk zijn.

Milieuvriendelijkere huizen

Nieuwbouw beschikt over de modernste technologie op het gebied van energiebesparing in de constructie, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar u ook enkele euro’s op uw factuur bespaart.

Lagere onderhoudskosten

Het kopen van een nieuwbouwwoning garandeert dat de gebruikte materialen en productietechnieken de modernste en beste zijn, waardoor uw woning vanaf het eerste moment in de beste staat verkeert.

Meer ruimte en gemeenschappelijke ruimtes

Nieuwbouwwoningen hebben doorgaans meer ruimte, niet alleen bewoonbaar in de woning zelf, maar ook in andere ruimtes zoals opslagruimtes, parkeerplaatsen of gemeenschappelijke ruimtes (onder andere zwembad, tennisbaan en grote tuinen) die doorgaans moeilijk te vinden zijn te vinden in tweedehands woningen.

Smart Properties biedt u een grote verscheidenheid aan nieuwbouwwoningen.

Bij Smart Properties zijn wij specialisten in de verkoop van alle soorten woningen in de urbanisatie La Marina en andere nabijgelegen gebieden. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat nieuwbouwwoningen in deze omgeving binnen uw bereik te brengen. Dankzij onze kennis van het gebied en de relaties die wij onderhouden met de belangrijkste bouwers, kunnen wij woningen zowel off-plan als turn-key voor u ter beschikking stellen in de nieuwste stedelijke ontwikkelingen in de regio.

Nieuwe Huizen te koop in La Marina San Fulgencio

Weet u dat als u een Nieuwe Huizen te koop in La Marina San Fulgencio koopt, u in de meest bevoorrechte positie aan de Costa Blanca komt te staan? Geloof het of niet, u bevindt zich dicht bij ongelooflijke steden in de provincie Alicante en naast de Middellandse Zee, op slechts 2 kilometer afstand van het strand van La Marina of Pinet .

Enkele locaties die voor u van groot belang zijn:

  •  San Fulgencio : San Fulgencio, op slechts een paar kilometer van de urbanisatie La Marina, is de stad waartoe de urbanisatie behoort en biedt een verscheidenheid aan lokale diensten en voorzieningen voor de bewoners.
  • Guardamar del Segura : Ongeveer 6 kilometer ten noorden van de urbanisatie La Marina ligt Guardamar del Segura, bekend om zijn prachtige stranden en kustcharme.
  • Torrevieja : Gelegen ongeveer 15 kilometer ten zuiden van de urbanisatie La Marina, is Torrevieja een levendige kuststad met een breed scala aan culturele en amusementsactiviteiten om van te genieten.
  • Orihuela Costa : Ongeveer 20 kilometer ten zuiden van de urbanisatie La Marina ligt Orihuela Costa, bekend om zijn prachtige stranden en eersteklas golfbanen.
  • Elche : Ongeveer 25 kilometer ten noordwesten van de urbanisatie La Marina, staat Elche bekend om zijn culturele erfgoed, waaronder zijn Palmeral en zijn traditionele festivals.
  • Alicante : Ongeveer 40 kilometer ten noorden van de urbanisatie La Marina ligt Alicante, een levendige stad die geschiedenis en cultuur combineert met een breed scala aan restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Deze locaties bieden een verscheidenheid aan unieke ervaringen en mogelijkheden om de rijke culturele diversiteit, natuurlijke schoonheid en levendige levensstijl te verkennen die deze regio van de Spaanse Costa Blanca kenmerkt.

Snel aankoopproces van eenNieuwe Huizen te koop in La Marina San Fulgencio en begeleid door vastgoedadviseurs

Een Nieuwe Huizen te koop in La Marina San Fulgencio kopen bij Smart Properties is een eenvoudig en transparant proces dat u de mogelijkheid geeft om het huis van uw dromen te verwerven in dit prachtige gebied van de Costa Blanca:

  • Selectie van eigendommen : We hebben een uitgebreide catalogus met eigendommen in de urbanisatie La Marina, die chalets, appartementen, herenhuizen en meer omvat. Onze experts helpen u bij het vinden van de woning die past bij uw specifieke wensen en voorkeuren.
  • Rondleidingen : we organiseren rondleidingen langs eigendommen die uw interesse wekken, waardoor u de kans krijgt om elke ruimte persoonlijk te verkennen en het potentieel ervan te evalueren.
  • Juridische en financiële hulp : Ons team zal u voorzien van juridisch en financieel advies, zodat u alle aspecten met betrekking tot het kopen van een onroerend goed in Spanje volledig begrijpt.

Samenvattend streeft Smart Properties ernaar om het aankoopproces van een woning in de urbanisatie La Marina te vergemakkelijken, door een uitgebreide en persoonlijke service te bieden om ervoor te zorgen dat

Koop veilig eenNieuwe Huizen te koop in La Marina San Fulgencio bij Smart Properties

Koop een Nieuwe Huizen te koop in La Marina San Fulgencio bij het nummer één makelaarskantoor aan de Costa Blanca, Smart Properties! Een van onze kenmerken is onze niet-aflatende toewijding aan het bieden van een probleemloze en transparante winkelervaring voor buitenlandse klanten.

Het bureau verzorgt alle aspecten van het aankoopproces, van het onderzoeken en selecteren van eigendommen tot het onderhandelen over prijzen, het voorbereiden van contracten en het assisteren bij de voltooiing van transacties.

Neem contact met ons op:

Straatkantoor Amsterdam :

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje )

Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

 

 


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp