Kavels te koop La Marina San Fulgencio

Kavels te koop La Marina San Fulgencio

Wat moeten we overwegen bij het kopen van land op te bouwen?

De grond of perceel waarop een gebouw wat we in gedachten tot rust invloed op hoe het ons thuis zal zijn.

De bouw van een huis is afhankelijk van veel factoren. Elke persoon moet, smaken en verlangens zijn de aspecten die een vitaal belang voor de voltooiing van de bouw zal hebben.

Indien echter een factor die van grote invloed op het uiteindelijke resultaat de grond waarop het zit. Zijn vorm, oriëntatie, omgeving, en zelfs als de bodemgesteldheid het latere werk. In veel gevallen kan een slechte keuze in de aankoop van grond de kansen van de bouw van de woning van uw dromen te verminderen.

Hier zijn enkele tips voor u om het gezicht het kopen van land op te bouwen.

Ontdek het terrein.

Exact adres zal nuttig zijn. Maar het zou ook nuttig zijn om de kadastrale omschrijving te leren kennen en, indien mogelijk, krijgen een vliegtuig wordt begrensd maatregelen; en kennen het oppervlak van de grond als.

Voor al deze informatie is de beste document stedelijke cedula. Het wordt gevraagd in de raad en geeft de volgende informatie.

 • Als toegestaan om een huis te bouwen.
 • Wat voor soort zal zijn.
 • De stedelijke kenmerken van het terrein.
 • De tegenslagen te worden gerespecteerd.
 • Beroep en bebouwbare toegestaan.
 • Maximale hoogten.
 • esthetische voorwaarden, indien aanwezig.
 • Vergeet niet om de grootte te controleren.

  Om te bouwen zullen van cruciaal belang om de vierkante meters te controleren. Om ervoor te zorgen dat degenen die in het kadaster of log overeenkomen juist zijn, moeten we op zijn minst een meting met een meetlint.

  Probeer de verborgen kostenoverschrijdingen identificeren.

  Als het veld een stormloop van water, elektriciteit, riolering, telefoon en gas heeft, berekenen we de kosten van de installatie, omdat het draait eigenaar. U mag de rush van de uiteindelijke prijs van een veld dat in eerste instantie leek goedkoop om cijfers ontgroeien onze begroting.

  Bestudeer de omgeving en het terrein.

  Je moet grondig te bestuderen van de hele omgeving, omdat er aspecten die constructie kan zijn. De grond kan milieu worden beschermd, of kan hoogspanningskabels voor, bijvoorbeeld. We moeten ook rekening houden met de helling, oriëntatie, het uitzicht, de hoogte van de straat niveau, in de nabijheid gebouwen, voertuigen en voetgangers toegang etc.

  Smart Properties, land te koop in La Marina, San Fulgencio.

  Smart Properties zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen in de La Marina en de nabijgelegen gebieden. Wij bieden een uitgebreide vastgoeddiensten betreffende alle stadia van de verkoop. Daarnaast zijn wij ook expert bouwers in woningbouw in dit gebied.

  Check out de landen die we hebben voor de verkoop en vraag een offerte aan als je geïnteresseerd bent in het bouwen van een villa als zijn.

  © 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

  Ontwerp: Mediaelx

  Contact WhatsApp