De appartementen van La Marina San Fulgencio

De appartementen van La Marina San Fulgencio

7 Nuttige tips om de prijs van een huis in Spanje te onderhandelen

Hoewel de prijs van woningen in bepaalde gebieden van Spanje begint te stijgen, zijn er nog veel delen waar de koper kan onderhandelen over de aankoopprijs.

Je mag een bod 10% onder de waarde op verzoek van de verkoper, maar altijd met een reden om een back-up. Het is ook belangrijk om zoveel mogelijk informatie ter beschikking van de verkoper te hebben, zoals de wetenschap door het register als het huis is teruggenomen of sleep een hypotheek.

Smart Properties geven wij u enkele tips voor effectief onderhandelen en kortingen die variëren tussen de 5% en 20% van de initiële prijs te bereiken

Niet meer dan twee bezoeken aan het pand.

Vaak is de toekomst homebuyer eerst het pand te bezoeken alleen of met z'n tweeën, later met haar ouders, haar schoonfamilie of een architect vriend, decorateur, etc. Het is waar dat we de best mogelijke kennis van een huis voor het maken van een investering van dit type moet hebben, maar ze zijn allemaal aanwijzingen dat de verkoper te geven over ons belang om te kopen, en uiteindelijk zal spelen tegen ons bij de onderhandelingen.

Teab.

En het is essentieel om de markt goed kent. Terwijl een aanbod onder de oorspronkelijke prijs van 10% in sommige gevallen kan het wenselijk bij iemand anders kon 30% gestegen zijn. Een fout van dit type, evenals hoe ons voorstel redeneren aan de verkoper, kan ons verspillen veel geld of opblazen eventuele onderhandelingen.

hebben altijd een andere optie aan de verkoper.

Laten zien dat je geïnteresseerd, maar niet wanhopig om te onderhandelen. woont altijd de ontmoeting met een Plan B. Dit is de beste manier om het gevoel dat accounts met meer opties te brengen zijn.

Rapporteren een termijn voor aanvaarding van het aanbod.

Zet een tijdsbestek termijn voor aanvaarding van het aanbod. Deze term varieert meestal tussen de 3 en 5 dagen, omdat meestal de snelste onderhandelingen zijn best evolueren.

Het hebben van zo veel mogelijk informatie van de verkoper.

In de verkoop van tweedehands woningen, de verkoper behoeften zijn de sleutel tot sluitingstijd operatie. Door middel van eenvoudige notitie registry kunnen we weten of het goed is afgeschermd, als je nog hypotheek, etc. Toen de eigenaar wil verkopen omdat liquiditeitsbehoeften of in gevallen van vererving, is het meestal makkelijker om een verlaging van de prijs te bereiken.

Laat flexibiliteit met de voorwaarden van de overeenkomst.

Voor veel eigenaren, tot een akkoord over de levering van de huisvesting in de ondertekening van de daden, enz. kan het belangrijk zijn om de operatie te sluiten door een iets hogere of lagere prijs. Kijk uit voor de behoeften van de verkoper om vooruit te komen in de overeenkomst te vergemakkelijken.

Leg uit waarom de verkoper is de beste optie.

Vreemd genoeg, de psychologische factor speelt een belangrijke rol bij het verkopen van een huis. Voor veel verkopers is belangrijk figuur in het ontvangen signaal, weet dat de koper voldoende capaciteit heeft om te betalen, al heb je de hypotheek is goedgekeurd door uw bank, enz. Al deze aspecten vindt u de gemoedsrust dat de operatie tot wasdom komen en zal niet om het proces opnieuw te starten geven.

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp