Nieuwe woningen te koop in La Marina San Fulgencio

Nieuwe woningen te koop in La Marina San Fulgencio

Trends in Real Estate Market in Spanje in 2016

Bent u op zoek naar een huis in Spanje? Dan zul je geïnteresseerd om te weten wat de markt trends voor dit jaar zijn. In dit artikel geven we een algemene toetsen.

Na de kredietcrisis en de vastgoed boom van jaren geleden, zowel de Spaanse economie en de industrie beginnen aan het licht na de tunnel te zien. Lage prijzen zijn veel mensen uit heel Europa, die in de afgelopen jaren hun zinnen hebben ingesteld op de Spaanse vastgoedmarkt, met name aan de Middellandse Zee trok. Als u denkt aan het kopen van een woning, het is geen slechte tijd. Maar moet je opschieten. Alle marktgegevens beginnen te wijzen op handen zijnde veranderingen.

Smart Properties u een samenvatting van de belangrijkste trends van de Spaanse vastgoedmarkt in 2016:

Huizenprijzen omhoog.

Er is eensgezindheid over de evolutie van de waarde van de woningen: zal stijgen. Deskundigen verschillen, ja, de verhoging schatten. Reeds in 2015 begon hij aan de stijgende prijs van woningen glimp in sommige regio's en vormen van eigendom. Het is de tijd om te kopen, en waarschijnlijk prijsstijgingen dit jaar zijn veel meer uitgesproken dan in 2015.

Als u duidelijke ideeën en genoeg kapitaal, moet je niet veel pensártelo: de prijs van woningen is 4,5% kaatste in het derde kwartaal van 2015, volgens het Nationaal Instituut voor de Statistiek Spanje (INE).

Rendement op verkoop van vastgoed van de nieuwbouw.

Verbetering van de markt versterkt ook de aanbodzijde van nieuw werk. Experts gaan ervan uit dat de projecten op de voorgrond zal komen in reactie op de toegenomen vraag en het gebruik van dat krediet weer stroomt. Niet verrassend, 2015 was een jaar van record op visumaanvragen voor nieuwe woningen, evenals de aankoop van grond voor de ontwikkeling in de grote steden.

Betaalbare kredieten.

Volgens analisten zal de toegang tot een hypotheek blijven worden relaxed in 2016. Vandaag de dag leven we in de beste financiële omstandigheden rente voor het kopen van een huis. Het is echter waarschijnlijk dat deze situatie niet blijft na 2016, wanneer de soorten van de VS

Meer buitenlandse investeringen in de Spaanse kust.

In 2015 werden in totaal 17.668 buitenlanders gekocht woningen in de provincie Alicante, 6,2% meer dan het voorgaande jaar. Dit is de vijfde opeenvolgende jaarlijkse stijging, in feite sinds 2010 de operaties zijn verdubbeld. Groot-Brittannië, per land, blijft de eerste buitenlandse markt in de provincie, als er iets is verrast was de aanwezigheid van Zweden in de tweede plaats met een sterke stijging. In 2016 wordt verwacht dat buitenlandse investeringen in de regio blijft toenemen.

Breed scala van nieuwe woningen in La Marina, San Fulgencio.

Smart Properties wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van alle soorten van woningen in de La Marina en de nabijgelegen gebieden. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om uw bereik nieuwbouw woningen in dit gebied. Dankzij onze kennis van het gebied, en de relaties die we hebben met de grote bouwers kunnen tot uw beschikking huisvestingsplan legde beide als turnkey in de nieuwe huisvesting ontwikkelingen in de regio.


Nieuwe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio

In onze nieuwe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio zult u kunnen leven zoals u altijd al wilde, in een urbanisatie dicht bij de zee, vrije tijd en golf. Als u op zoek bent naar een gezondere levensstijl, biedt La Marina u tal van mogelijkheden. De mediterrane gastronomie is een van de beste ter wereld, het zonnige klimaat zal u helpen om uw dagen op te fleuren en de nabijheid van de Middellandse Zee zal u een immense rust en vrede brengen. Deze moderne woonwijk behoort tot San Fulgencio en is uitgerust met een groot netwerk van infrastructuren als gevolg van de stedelijke en bevolkingsgroei. In La Marina heeft u supermarkt, apotheek, bakker, restaurants, taxistandplaats...

Als u uit een ander land komt, zult u blij zijn te weten dat La Marina een multiculturele bestemming is, gericht op buitenlanders en u hoeft zich geen zorgen te maken over het weer, want de meeste dagen zijn zonnig en de winters zijn zeer mild. U zult in staat zijn om allerlei buitenactiviteiten te doen zonder zorgen, zoals genieten van het strand van La Marina, op slechts 3 minuten afstand, waar u strandbars en restaurants aan het strand zult vinden. U kunt ook zo dicht komen als u wilt bij het Nationaal Park van de Duinen van La Marina, een van de meest geprezen schatten van het gebied.


Ontdek de meest langverwachte nieuwe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio van het jaar

Veel van onze klanten hebben lang gewacht op deze nieuwe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio. Daarom heeft u het geluk ons agentschap en deze selecte catalogus te hebben gevonden, waar u herenhuizen en villa's in moderne stijl zult vinden, ideaal voor een luxueuze en mediterrane levensstijl. Wat onze klanten het meest waarderen aan onze eigendommen zijn:

  • Nieuwbouw met de beste materialen op de markt
  • Een of meerdere verdiepingen
  • 3 slaapkamers en 3 badkamers
  • Open keukens uitgerust met top-merk apparatuur
  • Elektrische rolluiken
  • Grote ramen
  • Buitenverlichting

Bovendien, onze villa's hebben perfecte buitenruimtes om van te genieten op elk moment van het jaar. U zult genieten van hun 6x3 zwembaden, zonnige terrassen, barbecue gebieden, tuinen, solarium om te zonnebaden ...

Vertel ons welke nieuwe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio u het meest hebben aangetrokken

Nu dat u onze nieuwe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio heeft gezien, zijn we er zeker van dat u er meer dan één mooi heeft gevonden. We kijken ernaar uit om uit te vinden welke nieuwbouw woningen u het meest bevielen om u te helpen gelukkiger te zijn met een nieuwe woning in Spanje. Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten te allen tijde tevreden te stellen en te verzorgen. Daarom bieden wij een exclusieve, kwalitatieve en meertalige service zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, u hoeft alleen maar de huizen live te zien en te beslissen welke het beste bij uw manier van leven past. Hieronder vindt u de contactgegevens van ons agentschap SMART PROPERTIES (sales@smartinmo.com), wij zijn gevestigd in de meest commerciële gebieden van La Marina, dus u zult geen probleem hebben om er gemakkelijk te komen.

  • KANTOOR AMSTERDAM STRAAT: Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje) Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605
  • PARQUE PISUERGA KANTOOR: Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje) Telefoon: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp