​Nieuwbouw villa's te koop in La Marina Alicante

​Nieuwbouw villa's te koop in La Marina Alicante

Nieuwbouw villa's te koop in La Marina Alicante

In de volgende sectie vindt u nieuw gebouwde villa's te koop in La Marina Alicante georiënteerd op het genot van de stranden en het gebruik van de meest stralende zon van de Middellandse Zee. Is dat niet het doel van uw bezoek aan de Costa Blanca van Spanje? Kom en zie het brede scala aan nieuwbouwwoningen die Smart Properties voor u heeft voorbereid.

Wij hebben momenteel vrijstaande woningen met privé-zwembaden en prachtige tuinen rond La Marina Pueblo en La Marina Urbanización, die bekend zijn bij zowel Spaanse als buitenlandse burgers. Een villa of een villa zijn twee soorten woningen die zeer aan te bevelen zijn voor gezinnen of koppels die willen genieten van hun privacy zonder gestoord te worden door iemand. Dankzij de zuidelijke oriëntatie van onze nieuw gebouwde eigendommen, schijnt de zon meer helder vanaf de vroege ochtenduren.

Er is geen betere manier om wakker te worden dan om op een mooie ochtend wakker te worden en uit het raam te kijken naar de stralende zon. Dit is het dagelijkse leven van de bewoners van La Marina, waarvan de grote meerderheid uit verschillende landen komt: het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Duitsland... Het merkwaardige is hoe goed de verschillende culturen zich integreren in de mediterrane levensstijl.

Bent u op zoek naar Nieuwbouw Villa's te koop in La Marina Alicante voor de zomer of voor een langdurig verblijf?

Smart Properties actualiseert haar exclusieve vastgoedaanbod met moderne nieuwbouw villa's te koop in La Marina Alicante waar ontspanning verzekerd is. U zult blij zijn te weten dat de villa's zeer dicht bij de stranden van La Marina en de vrijetijdsactiviteiten zoals de golfbanen liggen.

Of u nu een huis in La Marina - San Fulgencio wilt kopen of verkopen, wij staan tot uw beschikking. Wij zorgen ervoor dat u uw doelen bereikt, want we hebben het enthousiasme van duizenden mensen die willen weten hoe het is om te zwemmen in kristalhelder water, om te wandelen langs de kust terwijl de zon op uw huid schijnt of om een heerlijke Spaanse paella te proeven in een strandbar met uitzicht op de zee.

Dit is de mediterrane levensstijl die u kunt ervaren in een van onze nieuw gebouwde huizen in La Marina Urbanización. Verras uw familie met een TOP-verblijf.

We willen u helpen bij het vinden van nieuwbouwwoningen te koop in La Marina Alicante.

Als u de Nieuwbouw Villa's te koop in La Marina Alicante die u zocht niet vindt, neem dan contact op met Smart Properties makelaars en wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis of de ideale koper voor uw woning.

Wij nodigen u uit om contact op te nemen met ons team zodat wij u kunnen informeren over de huidige eigendommen, budgetten, kenmerken... We kijken uit naar uw komst:

Kantoor: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje). De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Vaste telefoon: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp