Nieuwbouw huizen te koop in La Marina

Nieuwbouw huizen te koop in La Marina

Nieuwbouw huizen te koop in La Marina

Bent u op zoek naar een stijlvol huis vlakbij het strand? We presenteren onze nieuwbouwwoningen te koop in La Marina met een zwembad en een tuin om comfortabel te zonnebaden. Als u de voorkeur geeft aan een aangepaste woning naar uw wens, zijn wij ook bouwers. Momenteel hebben we een reeks grond beschikbaar in La Marina, ideaal om te beginnen met bouwen in de geschatte tijd.

Zoals u kunt zien in onze nieuwbouwcatalogus, zijn de meest opvallende eigenschappen semi-vrijstaande huizen, onafhankelijke villa's met privé-zwembaden en semi-vrijstaande villa's . Als bouwers in La Marina nemen we ook onze eigen constructies op in onze lijst. Blijf op de hoogte van de prijsdalingen en neem een gouden kans om te investeren in een onroerend goed te koop in La Marina , een zeer toeristische plaats in de zomerseizoenen vanwege het uitstekende mediterrane klimaat en de paradijselijke stranden.

Smart Properties stelt zijn gepersonaliseerde diensten tot uw beschikking aan die mensen die:

  · Koop een huis te koop in La Marina en omgeving: San Fulgencio, Elche, Guardamar de Segura…

  · Verkoop een onroerend goed in La Marina en aangrenzende gebieden

  · Huur een langdurig huis in Costa Blanca

  · Een plot om uw project in het achterhoofd te bouwen


Meer informatie over onze nieuwbouwwoningen te koop in La Marina

Voordat u de aankoopbeslissing neemt, raden we u aan om de details en foto's van onze nieuwbouwwoningen te koop in La Marina te bekijken. We zijn er zeker van dat u graag een privézwembad zult hebben waar u zo vaak als u wilt kunt baden zonder dat iemand u lastigvalt of een grote tuin met een terras om op te liggen terwijl u 's middags een heerlijke snack heeft.

Als bouwers en makelaars in La Marina, Spanje , zijn we bang dat onze ontwerpen en eigenschappen die we te koop aanbieden aan kwaliteitseisen voldoen. Een van de sterke punten van La Marina is de strategische positie op de kaart waarmee u kunt genieten van zonnige dagen ondergedompeld in een landschap van gouden zandstranden en helder water.

Om te profiteren van de lange uren zon, hebben onze huizen een zuidelijke oriëntatie . De weersomstandigheden in Spanje zijn ongeëvenaard. Dus pak je zonnebrandkoffer en -bril goed in en begin het avontuur op de juiste voet!

Smart Properties richt zich op de bouw en promotie van nieuwbouwwoningen te koop in La Marina

Wil je de stranden van Costa Blanca leren kennen of de heerlijke Spaanse paella met uitzicht op zee proeven ? Ontdek onze nieuwbouwwoningen te koop in La Marina. Als u de voorkeur geeft aan een goedkopere woning, hebben we ook langetermijnverhuur en tweedehands huizen te koop, zoals appartementen, bungalows, chalets, semi-vrijstaande huizen, chalets, herenhuizen, villa's of landhuizen .

Bekijk onze openingstijden en bezoek ons op Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje). U kunt ook contact met ons opnemen via:

  Vaste lijn: +34 966 790 787

  Mobiele telefoon: +34 622 001 605

  · E-mail: sales@smartinmo.com

  Fax: 966 797 842

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp