La Marina Urbanisatie Koopjeswoningen

La Marina Urbanisatie Koopjeswoningen

La Marina Urbanisatie Koopjeswoningen

Wil je aan de Costa Blanca wonen zonder een grote financiële investering te doen? Neem contact op met SMART PROPERTIES en we zullen u een lijst aanbieden van charmante La Marina Urbanization Bargain-woningen, de favoriete plek voor de Britten om te wonen na hun pensionering.

De urbanisatie La Marina heeft een bijzondere aantrekkingskracht. De inwoners leiden een ontspannen en gezonde levensstijl en genieten van de felle zon die meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt. De milde winters zijn perfect om te golfen op de nabijgelegen La Marquesa Golf Club of om met vrienden te kletsen op het zonnige terras van een café. Aangezien de meeste inwoners van La Marina van Britse, Duitse, Nederlandse, Zweedse, Noorse of Belgische afkomst zijn, zijn hun gebruiken vastgesteld en zal het voor u heel gemakkelijk zijn om typische producten uit uw land van herkomst te vinden. Naast het genieten van een gevarieerde internationale keuken, gevraagd door de buitenlandse inwoners, proef je ook de belangrijkste lokale gerechten . Je houdt toch zeker van het typische "gekookt met ballen" of de "rijst met konijn" gemaakt op brandhout.

Een andere grote attractie van La Marina is de schitterende ligging. Dankzij de nabijheid van de internationale luchthaven van Alicante kunt u uw gezinsleden zo vaak als u wilt ontvangen of naar uw land van herkomst reizen wanneer u maar wilt. Daarnaast is een ander relevant aspect om rekening mee te houden dat er tal van goedkope luchtvaartmaatschappijen actief zijn op deze luchthaven.

Als u wilt genieten van de zon en Spaanse golf, zullen onze La Marina Urbanisatie Koopjes u verrassen surprise

U zult verrast zijn door de selectie van La Marina Urbanization Bargain-woningen die SMART PROPERTIES u biedt. We hebben een interessante selectie van het zonnige wederverkoop herenhuizen gekenmerkt door:

  • De uitstekende ligging naast winkels, restaurants, groene zones ...
  • Ze zijn gemeubileerd en klaar om in te trekken
  • Het strand van "La Marina" ligt op 7 minuten met de auto
  • De 18-holes golfbaan La Marquesa ligt op 3 kilometer afstand

De huizen zijn gebouwd in een typisch Spaanse traditionele stijl , voor de constructie zijn balustrades gebruikt op de terrassen, natuurstenen plinten, roodgekleurde daken, tralies met artistieke ontwerpen voor de ramen, enz. Onze herenhuizen hebben een klein eigen perceel, dat u kunt het gebruiken als solarium en tuin, waar u heerlijk kunt zonnebaden zonder uw eigendom te hoeven verlaten. Kun je je voorstellen dat je een leuke barbecue organiseert om te delen met je familie?

Naast herenhuizen bieden we u bij SMART PROPERTIES ook andere wederverkoopeigenschappen aan : percelen, handelsruimten, appartementen, individuele chalets ...

Als u op zoek bent naar koopjes in de urbanisatie La Marina , neem dan contact op met SMART PROPERTIES

Neem contact met ons op en wij zullen u een breed scala aan La Marina Urbanisatie koopjes aanbieden. Bij SMART PROPERTIES zijn we gespecialiseerd in woningen in La Marina San Fulgencio.

Onze deskundige meertalige makelaars staan u graag bij en adviseren u over alle procedures met betrekking tot de aankoop van onze huizen aan de Costa Blanca. U zult snel hun professionaliteit controleren en u zult genieten van hun vriendelijke en hechte behandeling.

Vul het formulier in dat op onze website verschijnt of schrijf een e-mail naar sales@smartinmo.com en wij nemen contact met u op . We wachten op u in onze kantoren in La Marina:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp