La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen

La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen

Smart Properties biedt u de mogelijkheid waar u van wilde profiteren om uw vakantiehuis aan de Costa Blanca te kopen: La Marina Urbanization Bargain Houses. Wij bieden u een catalogus aan van chalets, appartementen, bungalows, landhuizen, herenhuizen en bedrijfsruimten tegen gereduceerde prijzen . Als u op zoek was naar een ruim huis in de buurt van de zee en voor een goede prijs, dan zijn onze koopjeshuizen te koop in La Marina - San Fulgencio ideaal voor u.

Dit model huis is perfect om met z'n tweeën of als gezin van te genieten. Onze makelaars kunnen u een aangepast chalet aanbieden voor twee personen of voor een grotere groep gasten.

De stijl van onze koopjeshuizen in de urbanisatie La Marina is duidelijk mediterraan . Deze stijl wordt gekenmerkt door het bieden van warme omgevingen dankzij de penetratie van zonnestralen. Je leeft in een vrolijke en energieke sfeer.

Als u een van onze goedkope huizen in La Marina koopt, profiteert u van vele voorzieningen:

 • Grote staanplaatsen
 • Zwembad
 • Terras
 • Solarium
 • Veranda
 • Panoramisch uitzicht
 • Enz

Zeg hallo tegen het goede weer door in La Marina Urbanization Bargain Houses te wonen

Onze selectie van La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen is gelegen op een uitstekende en zonnige locatie: San Fulgencio (Costa Blanca, Alicante). In La Marina - San Fulgencio is de zon de dagelijkse hoofdrolspeler van de dag. Het klimaat is perfect om op elk moment van het jaar te leven. In de winter is het weer stabiel en aangenaam. Hun zomers zijn heet en droog, perfect om te zonnebaden of af te koelen in het zwembad of in de zee.

Het strand "La Marina" ligt op slechts 7 minuten rijden met de auto . Geniet van ontspannen wandelingen langs de kust of een ontspannen leestijd, liggend op het zand. Met Smart Properties vervult u uw droom om te wonen in een mediterrane kwaliteitswoning op een paar kilometer van het strand.

Heel dicht bij de urbanisatie La Marina ligt ook La Marquesa Golf , een spectaculaire golfclub in Ciudad Quesada. Op nog geen 3 kilometer afstand wachten een 18-holes golfbaan en eersteklas faciliteiten op u.

Een ander kenmerk van onze goedkope huizen te koop in La Marina is de korte afstand van de internationale luchthaven Elche - Alicante. Ontvang uw familie en vrienden wanneer u maar wilt, zonder dat de afstand belangrijk is met uw nieuwe vakantiehuis.

Wilt u meer informatie over onze selectie van La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen?

Als u meer wilt weten over La Marina Urbanization Bargain Houses, neem dan contact op met onze makelaars in San Fulgencio. U kunt met hen communiceren via het contactformulier dat op onze website verschijnt of u kunt contact opnemen met een van onze makelaarskantoren in La Marina.

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen

Onze La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen voldoen aan alle geneugten van het leven aan de Middellandse Zeekust, de favoriete plek van duizenden Europese burgers. De meeste inwoners zijn gepensioneerden uit verschillende landen die op zoek zijn naar een plek vol mooi weer, met een geweldige infrastructuur van diensten, vlakbij de zee en golf . Vanwege de grote uitbreiding in de afgelopen jaren, wordt de urbanisatie La Marina als een plaats beschouwd, omdat het groter is dan San Fulgencio, de stad waartoe het behoort, qua oppervlakte en aantal inwoners, en erin slaagt om moderne faciliteiten te bieden, zoals:

 • Postkantoren, politiebureaus en gezondheidsdiensten
 • Openbaar vervoer en taxistandplaats
 • sportcentrum
 • Supermarkten, banken, gevarieerde lokale en internationale winkels
 • Restaurants, pubs, cafés, evenementen

Meer dan 80% van de bevolking komt uit het Verenigd Koninkrijk en andere landen zoals Noorwegen, België, Duitsland, enz. en dit is te danken aan het onverslaanbare zonnige klimaat met zeer weinig regen en de nabijheid van de natuur, door de zee en de La Marquesa golfbaan op slechts een paar minuten met de auto.

Woon in een van onze La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen om elke dag van het jaar te genieten van de zee en golf

Bij SMART PROPERTIES verrassen we u met een exclusieve selectie van La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen. We hebben zonnige herenhuizen en vrijstaande villa's met zwembaden en dakterrassen, winkels en appartementen die opvallen door hun uitstekende kwaliteiten en traditionele ontwerpen met typisch mediterrane gevels.

In de Spaanse stijl bevatten de buitenkanten van onze huizen balustrades op de terrassen, artistieke tralies voor de ramen, roodachtige daken, plinten van natuursteen, enz. Bovendien hebben onze herenhuizen en vrijstaande villa's zeer aantrekkelijke privépercelen die een solarium, zwemmen zwembad, tuin en buitenruimtes perfect om te sporten, zonnebaden of te genieten van een barbecue met vrienden en familie. Al onze woningen zijn gemeubileerd en perfect om in te trekken. Ze hebben ook ongelooflijke locaties, aangezien het strand van La Marina op 7 minuten rijden met de auto ligt en de prestigieuze golfbaan La Marquesa op 5 minuten afstand .

Als u meer informatie wilt over onze La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen, zullen onze agenten u in uw taal helpen

Als u bij het zien van onze koopjeshuizen in de urbanisatie La Marina geïnteresseerd bent in meer informatie, aarzel dan niet om snel contact met ons op te nemen, aangezien de vraag naar woningen in deze urbanisatie vrij hoog is. Een van onze makelaars helpt u in uw taal, op een hechte en vriendelijke manier. Los nu uw twijfels op en boek een afspraak met ons om alle huizen te bekijken die u het meest interesseren . Daarnaast bieden wij een uitgebreide service zodat u nergens omkijken naar heeft.

Stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com of bel een van de volgende telefoonnummers vanuit onze kantoren.

KANTOOR :

Calle Amsterdam, 1 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR :

Pisuerga-park, 56 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 |+34 688 265 406© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp