La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen

La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen

La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen

Smart Properties biedt u de mogelijkheid waar u van wilde profiteren om uw vakantiehuis aan de Costa Blanca te kopen: La Marina Urbanization Bargain Houses. Wij bieden u een catalogus aan van chalets, appartementen, bungalows, landhuizen, herenhuizen en bedrijfsruimten tegen gereduceerde prijzen . Als u op zoek was naar een ruim huis in de buurt van de zee en voor een goede prijs, dan zijn onze koopjeshuizen te koop in La Marina - San Fulgencio ideaal voor u.

Dit model huis is perfect om met z'n tweeën of als gezin van te genieten. Onze makelaars kunnen u een aangepast chalet aanbieden voor twee personen of voor een grotere groep gasten.

De stijl van onze koopjeshuizen in de urbanisatie La Marina is duidelijk mediterraan . Deze stijl wordt gekenmerkt door het bieden van warme omgevingen dankzij de penetratie van zonnestralen. Je leeft in een vrolijke en energieke sfeer.

Als u een van onze goedkope huizen in La Marina koopt, profiteert u van vele voorzieningen:

  • Grote staanplaatsen
  • Zwembad
  • Terras
  • Solarium
  • Veranda
  • Panoramisch uitzicht
  • Enz

Zeg hallo tegen het goede weer door in La Marina Urbanization Bargain Houses te wonen

Onze selectie van La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen is gelegen op een uitstekende en zonnige locatie: San Fulgencio (Costa Blanca, Alicante). In La Marina - San Fulgencio is de zon de dagelijkse hoofdrolspeler van de dag. Het klimaat is perfect om op elk moment van het jaar te leven. In de winter is het weer stabiel en aangenaam. Hun zomers zijn heet en droog, perfect om te zonnebaden of af te koelen in het zwembad of in de zee.

Het strand "La Marina" ligt op slechts 7 minuten rijden met de auto . Geniet van ontspannen wandelingen langs de kust of een ontspannen leestijd, liggend op het zand. Met Smart Properties vervult u uw droom om te wonen in een mediterrane kwaliteitswoning op een paar kilometer van het strand.

Heel dicht bij de urbanisatie La Marina ligt ook La Marquesa Golf , een spectaculaire golfclub in Ciudad Quesada. Op nog geen 3 kilometer afstand wachten een 18-holes golfbaan en eersteklas faciliteiten op u.

Een ander kenmerk van onze goedkope huizen te koop in La Marina is de korte afstand van de internationale luchthaven Elche - Alicante. Ontvang uw familie en vrienden wanneer u maar wilt, zonder dat de afstand belangrijk is met uw nieuwe vakantiehuis.

Wilt u meer informatie over onze selectie van La Marina Urbanisatie Koopjeshuizen?

Als u meer wilt weten over La Marina Urbanization Bargain Houses, neem dan contact op met onze makelaars in San Fulgencio. U kunt met hen communiceren via het contactformulier dat op onze website verschijnt of u kunt contact opnemen met een van onze makelaarskantoren in La Marina.

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp