La Marina Urbanisatie Appartementen te koop

La Marina Urbanisatie Appartementen te koop

Procedures die u moet maken bij het kopen van onroerend goed in Spanje als je een buitenlander

economisch herstel in Spanje heeft ingeschakeld kopers uit andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland en Noorwegen hebben hun zinnen gezet op de huizen van de Middellandse Zee.

Een woning kopen in Spanje als je een buitenlander is uniek, hoewel overal de stappen zijn vaak dezelfde, accurate en documentatie protocollen verschillen van land tot land. In deze post te vatten ik wat papierwerk kunt u niet vergeten als je huis te kopen in Spanje.

Uitgifte van de NIE.

Het NIE is buitenlandse identiteit nummer, een code die de identificatie van niet-onderdanen in Spanje vergemakkelijkt genoemd. Het is een essentiële voorwaarde voor een economische verrichting. Je moet van toepassing zijn op het directoraat-generaal van de politie is ook mogelijk om deze bureaucratische proces buiten Spanje te maken door het Consulaat.

Een rekening openen bij een bank in Spanje.

Een Spaanse bankrekening aanzienlijk vergemakkelijkt de betaling van belastingen en betalingen in verband met de overname van de huisvesting: BTW op nieuwe woningen of ITP wordt gebruikt in woningen, notariskosten, registratie enz. Het is niet wettelijk verplicht, maar het zal problemen en hoofdpijn te voorkomen.

Kennis van de fasen van het verkoopproces.

Waarschijnlijk de meest moeilijk voor een persoon uit een ander land die een huis in Spanje te kopen is om nauwkeurig alle formaliteiten in verband met de verkoop te weten: het wettelijk kader, de rechten en plichten als eigenaar, eigendom taxaties, vereisten voor financiering, hypotheken, etc. ...

Als dit alles wij de taalbarrière te voegen, kan elk eenvoudige procedure lang, saai en moeilijk geworden.

Het is daarom raadzaam om experts in de verkoop van huizen voor buitenlanders, in staat om alle formaliteiten die nodig zijn voor dit proces te voltooien, met inbegrip van hun inspanningen te gebruiken, vertaaldienst in de gewenste taal. Zo kan de klant alle soorten van het management te negeren, te genieten van een transparant proces, gemakkelijk en handig aankoop.

Smart Properties helpt u om uit te vinden in de urbanisatie La Marina appartementen te koop.

Om het zoeken van het huis van uw dromen te beginnen, voel je vrij om te kijken door onze eigendom aanbiedingen, sla uw keuze en neem contact met ons op via e-mail of telefoon met eventuele vragen die u heeft en wij zullen u graag helpen.

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp