Huizen te koop La Marina Costa Blanca

Huizen te koop La Marina Costa Blanca

Huizen te koop La Marina Costa Blanca

In deze catalogus vindt u een verscheidenheid aan huizen te koop La Marina Costa Blanca met gemakkelijke toegang tot de exotische stranden met blauwe vlag . Kom genieten van de stralende zon van Spanje en ontdek de essentie van het meest charmante mediterrane leven in een van onze herenhuizen, appartementen, bungalows, onafhankelijke chalets en op de begane grond, halfvrijstaande huizen en landhuizen. Al onze panden zijn klaar voor uw snelle aankomst!

Waarom vind je deze bestemming zo leuk als een tweede vakantiehuis of als een toevluchtsoord voor gepensioneerden? Er zijn veel inwoners in La Marina die uit verschillende landen komen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Rusland, Nederland, België, ... De echte aantrekkingskracht ligt in de kwaliteit van de stranden, het heerlijke klimaat met 320 dagen zon, zijn rijke en gevarieerde keuken. evenals de diversiteit aan vrijetijdsactiviteiten die zich door het hele gebied verspreiden: golfbanen, skelters, winkelcentra, bowlingbanen, watersporten (kajak, jetski, zeilen, windsurfen ...) yoga op het strand, promenades, enz .

Een van de meest typische gebruiken in de Spaanse Middellandse Zee is om te gaan zitten om te eten in een strandbar aan zee terwijl je geniet van een voortreffelijke paella met zeevruchten. De zachte zeebries en het weer zullen je vergezellen op deze fantastische familiedag.

Ontdek onze lijst met huizen te koop La Marina Costa Blanca en kies het model van uw voorkeur

Wat vind je van onze huizen te koop La Marina Costa Blanca? We werken onze lijst met wederverkoop- en nieuwbouwwoningen voortdurend bij met nieuwe promoties die voor u interessant kunnen zijn. We hebben momenteel:

    · Commerciële panden te koop in drukke gebieden als zakelijke kans vanwege de grote toestroom van toeristen

    · Landhuizen te koop in urbanisatie La Marina met privé zwembad, tuin en terras

    · Goedkope doorverkoop chalets in mediterrane stijl of nieuwbouw chalets met minimalistische structuren

    · Begane grond in La Marina Pueblo vlakbij de belangrijkste voorzieningen (supermarkten, apotheken, winkels, etc.)

    · Herverkoop appartementen met uitzicht op zee volledig gemeubileerd en een paar meter van het strand

    · Moderne appartementen met een fantastisch panoramisch uitzicht over het dennenbos en de zee

    · Rijtjeshuizen met een eigen terras tegen een gereduceerde prijs

    · Halfvrijstaande woningen met gemeenschappelijk zwembad

Als u denkt dat het tijd is om terug te keren naar uw land van herkomst en u wilt uw huis te koop verkopen in La Marina of San Fulgencio, dan helpen we u bij ons onroerend goed in La Marina zo snel mogelijk de ideale koper te vinden. tijd .

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze huizen te koop La Marina Costa Blanca

Als u meer wilt weten over onze huizen te koop in La Marina Costa Blanca, aarzel dan niet om ons te bezoeken op Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje). Onze kantooruren zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur

U kunt ons ook vinden via de volgende communicatiekanalen:

    Vaste telefoon: +34966790787

    Mobiele telefoon: +34622001 1605

    Fax: 966 797 842

    · E-mail: sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp