Half Vrijstaande Huizen La Marina Urbanisatie Alicante

Half Vrijstaande Huizen La Marina Urbanisatie Alicante

Het jaarlijkse snelheid van verandering van de huisvesting prijsindex kwam uit op 3,9% in het tweede kwartaal

De jaarlijkse verandering in woningen prijsindex (HPI) in het tweede kwartaal van 2016 daalde bijna twee en een half punten en kwam uit op 3,9%.

Huizenprijzen een stijging van bijna twee punten van het vorige kwartaal. Per type van huisvesting, het jaarlijkse aantal nieuwe huizenprijzen is 8,4%, meer dan twee hoger dan het vorige kwartaal.

Van haar kant, de jaarlijkse variatie van de tweedehands woningen naar beneden meer dan drie punten, tot 3,2%.

De prijzen stijgen voor het tweede opeenvolgende kwartaal.

Volgens de aard van woningen, nieuwe woningen stegen de prijzen met 3,7% tussen het eerste en het tweede kwartaal van 2016. Ondertussen zijn de prijzen van tweedehands woningen steeg met 1,5% op kwartaalbasis in tarief

Alle regio's geplaatst positieve kwartaal prijzen in het tweede kwartaal van 2016. De grootste stijging tegenover het voorgaande kwartaal plaatsvinden in Madrid en Catalonië, met een toename van 3,1% en 2,5% respectievelijk.

HPI data zijn consistent met die elk kwartaal gepubliceerd in Eurostat, en dienen daarom als een vergelijking tussen de huizenprijzen van de verschillende lidstaten van de EU.

Smart Properties biedt u de beste soort semi herenhuis in urbanisatie La Marina in Alicante.

Check out de catalogus van de eigenschappen van deze website als u wilt huisvesting te kopen in de urbanisatie La Marina in San Fulgencio. We hebben veel eigenschappen, zowel tweedehands en nieuwe bouw. Vergeet niet dat als je de accommodatie die u zoekt niet kunt vinden, Smart Properties kan bouwen. Wij bieden land te koop en bouw.

Neem contact met ons, we kijken ernaar uit van u te horen.

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp