Goedkope landhuizen te koop La Marina urbanisatie

Goedkope landhuizen te koop La Marina urbanisatie

Kunt u zich voorstellen thuis te komen na een hete en intense zomerdag en te genieten van een verfrissende duik in uw privé zwembad? Met onze goedkope landhuizen te koop in de urbanisatie La Marina is die droom mogelijk.

Ons team van makelaars in San Fulgencio - Alicante biedt u een exclusieve catalogus van landhuizen in een ideale woonomgeving om te genieten van de kwaliteiten van de Costa Blanca Zuid.

In de Urbanisatie La Marina wacht u een eindeloos aantal verrassingen en gemakken die van deze prachtige mediterrane hoek uw nieuwe vakantieverblijf zullen maken. Als u een van onze schitterende goedkope villa's in La Marina koopt, zult u in een rustige omgeving wonen met vriendelijke en gastvrije mensen.

Dit prachtige wooncomplex ligt op slechts een paar kilometer afstand van de zee. In een paar minuten kunt u genieten van de dichtstbijzijnde stranden, zoals Guardamar del Segura:

  • Exotische stranden
  • Fijn zand
  • Kristalhelder water
  • Stranden met blauwe vlag (synoniem voor stranden van hoge kwaliteit)

In de Urbanisatie La Marina zult u zich vanaf de eerste dag aanpassen aan uw nieuwe woning.  Het is een gebied waar buren uit verschillende Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland of Nederland, samenleven. Hier vindt u een plek die zich perfect zal aanpassen aan uw gewoonten en levensstijl.


Voordelen van investeren in een van onze goedkope landhuizen te koop in La Marina Urbanisation?

Onze goedkope landhuizen te koop in La Marina Urbanisation zijn ontworpen voor het type koper dat weg van de stad wil wonen. Een landelijke omgeving die talrijke voordelen met zich meebrengt voor het welzijn van een persoon.

  • Contact met de natuur. Contact met jezelf en frisse lucht inademen.
  • Rust en ontspanning.
  • Een stressvrij leven.
  • Meer intimiteit en privacy
  • Prachtig uitzicht op de omgeving

Al deze voordelen resulteren in een betere kwaliteit van leven en dus een gezonder leven voor u en uw dierbaren.

In de Urbanisatie La Marina is er ook tijd voor plezier en sport. La Marquesa (Ciudad Quesada) ligt op ongeveer 5 kilometer van onze landhuizen. La Marquesa is één van de meest prestigieuze golfclubs in de provincie Alicante. La Marquesa heeft eersteklas faciliteiten, een onovertroffen klantenservice en golfbanen in perfecte staat.


Wilt u wonen in een van onze prachtige goedkope landhuizen te koop in de urbanisatie La Marina? Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over onze goedkope landhuizen te koop in de urbanisatie la Marina, neemt u contact op met een van onze makelaarskantoren:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

Als u per e-mail contact met ons wilt opnemen, stuur dan uw e-mail naar sales@smartinmo.com. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp