Gezinswoningen La Marina Urbanisatie Alicante

Gezinswoningen La Marina Urbanisatie Alicante

De voordelen van de herenhuizen op eengezinswoningen

De rust van een minder verzadigde en lawaaierige omgeving, vrij van slechte rook en een huis met meer vierkante meters voor minder geld. Het is wat ze verwachten aan de koper van deze vorm van huisvesting te vinden.

Het gemak van het leven in een woonwijk.

Dit type woning in de meeste gevallen is ongeveer recreatieve activiteiten, entertainment en sport voor zowel kinderen als volwassenen. Bovendien, als je in een buitenwijk doorgaans voorzien van gemeenschappelijke ruimtes zoals een zwembad, sportvelden en tuinen, wat erg handig is voor gezinnen met jonge kinderen.

Beveiliging.

Ondanks het feit dat woningen die genieten van een aanzienlijke onafhankelijkheid, ideaal voor gezinnen of koppels, niet meer gerangschikt in groepswoningen, dus ze zijn veel meer gecontroleerd en beschermd in geval van diefstal.

Meer ruimte.

De rijtjeshuizen zijn doorgaans twee verhalen met een aangebouwde garage. U zult waarschijnlijk vinden de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond en de slaapkamers op de bovenverdieping. Deze verdeling, hoewel vast, biedt veel meer ruimte dan een eengezinswoning.

Smart Properties biedt u alle soorten onroerende goederen bij de marine.

Smart Properties herkent en reageert op uw behoeften, het aanbieden van het beste dat de woningmarkt te bieden op dit gebied heeft. We wonen in het Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits en Russisch. Smart Properties is de professioneel bureau in onze gemeenschap om oplossingen, resultaten en adviezen die uw verwachtingen overtreffen bieden.

Onze lijst van huisvesting biedt een breed scala van woningen, waaronder appartementen, herenhuizen, villa's, finca's, nieuwe werken, land en verhuur. Onze panden zijn gelegen in gebieden zoals de zee, de golfbaan en huisjes, met inbegrip van de meest gewilde omgevingen Costa Blanca Zuid.

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp