Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina

Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina

Stelt u zich eens voor: ontspannen wonen in een prachtige mediterrane omgeving op loopafstand van de mooiste stranden van de Costa Blanca Zuid. In al onze vrijstaande woningen in la Marina zult u niet alleen het genoegen hebben om elke dag van het jaar te genieten van de Middellandse Zee dankzij het onovertroffen klimaat met 320 dagen zon per jaar, maar u heeft ook toegang tot een veelvoud aan vrijetijds- en commerciële ruimtes om u te vermaken. wanneer je maar wilt: nachtcafés met livemuziek, allerlei soorten winkels, exclusieve kledingboetieks, supermarkten, internationale restaurants met een voortreffelijke keuken, enz. Ben je een buitenlander? U moet ook weten dat Urbanisatie La Marina een van de weinige complexen is met de grootste internationale aanwezigheid: hier vindt u buren uit hetzelfde land van herkomst die het u gemakkelijker zullen maken om bij uw nieuwe woning te komen.

Op slechts 20 minuten van de urbanisatie La Marina heb je de uitgestrekte toeristische stranden van Guardamar del Segura, zodat je kunt ontbijten op terrassen met uitzicht op zee of langs de kust kunt wandelen terwijl de zeebries je verfrist. U kunt ook golfen op een van de meest populaire banen in de regio, aangezien onze eigendommen naast de golfclub "La Marquesa" liggen. Bovendien zal de gemakkelijke en snelle verbinding met de internationale luchthaven "El Altet" van Alicante uw aankomst deze zomer in La Marina vergemakkelijken. De vele attracties maken het een ideale vakantieplek waar u kunt genieten van een zomer vol zomeractiviteiten waar u dol op zult zijn.

In onze vrijstaande woningen in la Marina kunt u het hele jaar door genieten van zon, strand en golf

Een van onze meest gevraagde producten zijn onze traditionele chalets in La Marina. Om deze reden vindt u in deze catalogus de beste selectie vrijstaande woningen in la Marina met grote terrassen, solarium om te zonnebaden, glazen veranda, airconditioning, enz.

De typisch traditionele Spaanse stijlen met mediterrane ondertoon zorgen voor een flirterige esthetiek en een gezellig, warm en huiselijk gevoel. De prachtige bloemen uit de omgeving, zoals bougainvillea, u zult ze te allen tijde graag bewonderen, omdat ze u veel rust, vreugde en harmonie zullen brengen. Bovendien heeft u het comfort van het kopen van een reeds gemeubileerd en perfect ingericht huis. Onze chalets of vrijstaande villa's zijn praktische en functionele woningen, omdat hun indeling perfect is ontworpen zodat u kunt gebruiken wat u nodig heeft, zonder extra kamers of onnodige ruimtes waar u niets aan heeft.

Heeft u vragen over onze vrijstaande woningen in la Marina of het aan- en verkoopproces?

Als u na het lezen van deze inhoud en het zien van onze vrijstaande woningen in la Marina nog vragen heeft, neem dan contact met ons op met onze makelaars, specialisten en meertalig, zodat zij u persoonlijk advies kunnen geven en in uw taal. U kunt het contactformulier invullen of op de volgende manieren contact opnemen:

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2

Pisuerga-park, 56 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp