Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina

Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina

Stelt u zich eens voor: ontspannen wonen in een prachtige mediterrane omgeving op loopafstand van de mooiste stranden van de Costa Blanca Zuid. In al onze vrijstaande woningen in la Marina zult u niet alleen het genoegen hebben om elke dag van het jaar te genieten van de Middellandse Zee dankzij het onovertroffen klimaat met 320 dagen zon per jaar, maar u heeft ook toegang tot een veelvoud aan vrijetijds- en commerciële ruimtes om u te vermaken. wanneer je maar wilt: nachtcafés met livemuziek, allerlei soorten winkels, exclusieve kledingboetieks, supermarkten, internationale restaurants met een voortreffelijke keuken, enz. Ben je een buitenlander? U moet ook weten dat Urbanisatie La Marina een van de weinige complexen is met de grootste internationale aanwezigheid: hier vindt u buren uit hetzelfde land van herkomst die het u gemakkelijker zullen maken om bij uw nieuwe woning te komen.

Op slechts 20 minuten van de urbanisatie La Marina heb je de uitgestrekte toeristische stranden van Guardamar del Segura, zodat je kunt ontbijten op terrassen met uitzicht op zee of langs de kust kunt wandelen terwijl de zeebries je verfrist. U kunt ook golfen op een van de meest populaire banen in de regio, aangezien onze eigendommen naast de golfclub "La Marquesa" liggen. Bovendien zal de gemakkelijke en snelle verbinding met de internationale luchthaven "El Altet" van Alicante uw aankomst deze zomer in La Marina vergemakkelijken. De vele attracties maken het een ideale vakantieplek waar u kunt genieten van een zomer vol zomeractiviteiten waar u dol op zult zijn.

In onze vrijstaande woningen in la Marina kunt u het hele jaar door genieten van zon, strand en golf

Een van onze meest gevraagde producten zijn onze traditionele chalets in La Marina. Om deze reden vindt u in deze catalogus de beste selectie vrijstaande woningen in la Marina met grote terrassen, solarium om te zonnebaden, glazen veranda, airconditioning, enz.

De typisch traditionele Spaanse stijlen met mediterrane ondertoon zorgen voor een flirterige esthetiek en een gezellig, warm en huiselijk gevoel. De prachtige bloemen uit de omgeving, zoals bougainvillea, u zult ze te allen tijde graag bewonderen, omdat ze u veel rust, vreugde en harmonie zullen brengen. Bovendien heeft u het comfort van het kopen van een reeds gemeubileerd en perfect ingericht huis. Onze chalets of vrijstaande villa's zijn praktische en functionele woningen, omdat hun indeling perfect is ontworpen zodat u kunt gebruiken wat u nodig heeft, zonder extra kamers of onnodige ruimtes waar u niets aan heeft.

Heeft u vragen over onze vrijstaande woningen in la Marina of het aan- en verkoopproces?

Als u na het lezen van deze inhoud en het zien van onze vrijstaande woningen in la Marina nog vragen heeft, neem dan contact met ons op met onze makelaars, specialisten en meertalig, zodat zij u persoonlijk advies kunnen geven en in uw taal. U kunt het contactformulier invullen of op de volgende manieren contact opnemen:

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2

Pisuerga-park, 56 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina

Wij willen dat u het onverslaanbare mediterrane klimaat ervaart in onze Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina, Costa Blanca, Spanje. Als u nog geen keuze heeft gemaakt over uw bestemming voor de volgende zomervakantie, raden wij La Marina ten zeerste aan charmante wijk van Elche die u toegang geeft tot stranden met turquoise water en goudkleurig zand Ze nodigen u uit om te genieten van het baden en deel te nemen aan verschillende buitenactiviteiten en:

  • Natuurparken:La Marina wordt omgeven door natuurparken, zoals het natuurpark Salinas de Santa Pola, waar u kunt wandelen en vogels spotten.
  • Toegang tot de internationale luchthaven: De nabijheid van de internationale luchthaven van Alicante vergemakkelijkt reizen en connectiviteit met nationale en internationale bestemmingen.
  • Sportfaciliteiten:Het heeft sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen en fitnesscentra, die een actieve levensstijl aanmoedigen.

Wilt u uw huidige woning verkopen voordat u een van onze woningen aanschaft?Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina?

Als uw plan een verhuizing naar een van onze plannen omvat Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina, ondersteunen wij u ook bij de verkoop van uw huidige woning. Wij geven u de mogelijkheid om de perfecte koper te vinden met behulp van de meest effectieve vastgoed marketingstrategieën van vandaag. Aan de Costa Blanca zullen wij ons bij de verkoop van uw woning vooral richten op het aantrekken van de potentiële koper door een zorgvuldige optimalisatie van de advertentie:

  • Een opvallende en aantrekkelijke titel.
  • Een beschrijving die niet alleen informeert over het onroerend goed, maar ook emoties opwekt bij de lezer.
  • Metatags om de zichtbaarheid op Google te verbeteren.
  • Beschrijvende foto's van hoge kwaliteit.

Naast het optimaliseren van de zichtbaarheid van uw woning, zorgen wij ervoor dat u deze op onze website onder de aandacht brengt, publiceert op vastgoed portals en, indien nodig, advertentiecampagnes uitvoert op Facebook en Google.

Koop een van onze Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina het zal heel eenvoudig voor je zijn

Als u overweegt uw woning aan de Costa Blanca te verkopen voordat u een van onze spectaculaire woningen koopt Betaalbare vrijstaande woningen in La Marina, u kunt op ons team rekenen. En als u het helemaal opnieuw wilt kopen, helpen wij u dat ook via een pakke vastgoeddiensten in La Marina. Vraag meer informatie aan op:

sales@smartinmo.com 

  • Straatkantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

  • Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp