Woningen te koop in La Marina Village Spanje

Woningen te koop in La Marina Village Spanje

Woningen te koop in La Marina Village Spanje

Als u op zoek bent naar een woning aan de Costa Blanca om te wonen, raden we u aan onze huizen te koop in La Marina Spanje op het web te bezoeken.

De jachthaven is de hoek van de Middellandse Zee die je altijd al hebt willen leven. In een rustige woonomgeving en met een selecte buurt kun je een ontspannen levensstijl leiden en het hele jaar door genieten van een felle en stralende zon.

De jachthaven ligt aan de Costa Blanca Zuid.

Het klimaat is prachtig, terwijl u geniet van milde en zonnige winters, ideaal voor buitenactiviteiten en de prachtige plekken van uw omgeving ontdekt door te wandelen of fietsen.

De neerslagindex is praktisch nul, dus u kunt ook plezier hebben met uw vrienden die golfen op de nabijgelegen "La Marquesa" Golf Club in Ciudad Quesada.

La Marquesa is een golfbaan met achttien holes die geschikt is voor spelers van alle niveaus, omdat deze niet veel problemen heeft met het ontwerp.

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom tachtig procent van de inwoners uit andere Europese landen komen.

Ze hebben ervoor gekozen om na hun pensionering in La Marina te gaan wonen om een gezond leven te leiden, met een mediterraan dieet waar vers geoogste groenten in overvloed aanwezig zijn in nabijgelegen boomgaarden en verse vis uit de Middellandse Zee.

U zult onder de indruk zijn van onze huizen te koop in La Marina Village, Spanje

Als u op onze website de onroerend goed te koop in La Marina Village Spanje bezoekt die wij u aanbieden, zult u onder de indruk zijn wanneer u hun bouwmaterialen controleert, de uitzichten die u geniet vanaf hun terras, het enorme privézwembad met zijn perceel, de prachtige tuin , de nabijheid van de winkels en restaurants, etc.

Wij bieden u onverslaanbare eigenschappen in La Marina gebouwd met een moderne of traditionele stijl.

Dit zijn huizen met één of twee verdiepingen met een eigen perceel waar u grote solariumgebieden vindt rondom een groot zwembad dat het hele gezin in de zomer zal verrukken.

Kun je je voorstellen om een leuke barbecue in de tuin van je nieuwe huis te delen met je familie en vrienden?

Ze zijn verdeeld met twee of drie slaapkamers en een of twee badkamers die u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

Geniet in La Marina van een ongeëvenaard klimaat waarmee u uw favoriete buitensporten kunt doen in een omgeving omringd door dennenbossen en met een gemakkelijke verbinding met steden als Alicante of Elche.

Indien u dat wenst, informeren wij u uitgebreid over onze huizen te koop in La Marina Village, Spanje

Bezoek op onze website de eigendommen te koop in La Marina Village Spanje die we hebben. Als u meer informatie over een van hen wilt ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze makelaars helpen u professioneel, maar op een intieme en vriendelijke manier.

Ze zullen al die vragen toelichten die u nodig hebt met betrekking tot de aankoop van een huis aan de Costa Blanca.

Als je ons beter wilt leren kennen, kun je ons volgen op onze sociale netwerken en onze uitgebreide activiteit bekijken.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

Wij wachten op u in onze kantoren:

KANTOOR 1:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante).

+34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp