Vrijstaande villas te koop in La Marina

Vrijstaande villas te koop in La Marina

Als u hier terecht bent gekomen, dan is dat omdat u zeer geïnteresseerd bent in een woonmodel ver weg van het stadslawaai. Met onze vrijstaande villa's te koop in La Marina zal het enige geluid dat u zult horen de zeebries zijn.

La Marina is een complex van urbanisaties gelegen in de gemeente San Fulgencio, op ongeveer 5 kilometer van de zee.  Een ideale bestemming voor buitenlanders die op zoek zijn naar een tweede huis aan de Costa Blanca. Bent u dat? De nabijheid van het strand en de rust van de buurt maken van La Marina de ideale plek om te genieten van een droomzomer of pensionering.
Bij Smart Properties hebben we een team van meertalige agenten die u zullen begeleiden tijdens het hele proces van het vinden en overhandigen van de sleutels. We kunnen u helpen in het Spaans, Engels, Frans, Nederlands en Duits.

Een van de belangrijkste kwaliteiten van onze villa's te koop in La Marina is de enorme buitenruimte, meestal bestaande uit een prachtige tuin en een privézwembad. Als u huisdieren of kleine kinderen heeft, is een halfvrijstaande villa met tuin en zwembad perfect voor u.

Het strand van Guardamar del Segura is het dichtstbijzijnde strand van onze vrijstaande villa's in La Marina. Als u besluit om dit model woning te kopen, kunt u elke zonnige zondag genieten van een ontspannen wandeling langs de kust en een glas wijn of een koud biertje in de "chiringuitos" (strandbars) in de buurt. 


Wilt u uw oude huis verkopen voordat u een van onze vrijstaande villa's te koop in La Marina koopt?

Als u, om in een van onze mediterrane vrijstaande villa's te koop in La Marina te kunnen wonen, uw woning moet verkopen, kan Smart Properties u helpen om uw wens te verwezenlijken. Wij bieden u de mogelijkheid om de perfecte koper te vinden, met behulp van de meest effectieve marketingtechnieken voor onroerend goed van dit moment.

Om uw woning aan de Costa Blanca te verkopen zullen wij vooral zorg dragen voor het aantrekken van de potentiële klant met een goede optimalisatie van de woninggegevens:

 • Opvallende en aantrekkelijke titel
 • Beschrijving die informeert over de woning maar tegelijkertijd de lezer prikkelt.
 • Meta tags om de zichtbaarheid op Google te verbeteren
 • Beschrijvende en kwalitatieve afbeeldingen

Naast het verbeteren van de positionering van uw woning met een goede optimalisatie, zorgen wij voor het onder de aandacht brengen van de woning op onze website, het exporteren naar onroerend goed portals en zelfs het uitvoeren van een advertentiecampagne op Facebook en Google.

Als u uw huis aan de Costa Blanca wilt verkopen voordat u een van onze prachtige vrijstaande villa's in La Marina koopt, leg uzelf dan in de handen van ons team.


Denkt u erover om met pensioen te gaan? Onze vrijstaande villa's te koop in La Marina zijn voor u

Als uw pensioen nadert en u op zoek bent naar een plek om met pensioen te gaan in Spanje, kom dan eens kijken naar onze vrijstaande villa's te koop in La Marina. U zult verrast zijn.

Vraag vandaag nog meer informatie aan via ons contactformulier of per e-mail naar sales@smartinmo.com

CALLE AMSTERDAM KANTOOR:
Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)
Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:
Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)
Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


Vrijstaande villa's te koop in La Marina

Als u van plan bent om naar een plaats in het binnenland te verhuizen, maar zeer dicht bij de zee en golf, dan zijn onze vrijstaande villa's te koop in La Marina perfect voor u.

Bovendien passen ze zich aan alle soorten doelgroepen en klantprofielen aan. Wij bieden u villa's met verschillende kenmerken en aantal slaapkamers, aangezien ze 2, 3, 4 en 5 slaapkamers hebben, perfect voor koppels en kleine en grote gezinnen.

Onze villa's passen bij wat u zoekt, om het als tweede vakantiehuis te hebben of om permanent te wonen in een zeer rustige en zonnige omgeving.

De villa's bevinden zich in verschillende urbanisaties, aangezien La Marina een enorme urbanisatie is die op zijn beurt andere urbanisaties heeft vol met allerlei soorten eigendommen : appartementen, bungalows, chalets, herenhuizen, vrijstaande villa's...

Wij bieden u een brede catalogus van onroerend goed te koop in La Marina, u kunt bij ons kopen of als u liever uw huis verkoopt . We hebben uitstekende marketingtools om uw huis succesvol en zonder complicaties te verkopen.

Dit gebied is zeer gewild en is een van de favoriete plekken geworden voor veel buitenlanders van verschillende nationaliteiten: Engels, Nederlands, Duits, Frans, Noors ... en het heeft ook allerlei diensten te voet van alle eigendommen van de urbanisaties tot genieten van een comfortabel en rustig leven.

 

Onze vrijstaande villa's te koop in La Marina hebben het allemaal: terrassen, tuinen, zwembaden, barbecueplekken, airconditioning, open haard...

We hebben nieuwbouw luxe villa's met materialen van topmerken en lichte tweede vrijstaande villa's te koop in La Marina en ingericht met:

 • Gevels in verschillende stijlen en kleuren, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt
 • Grote percelen om te bouwen wat je maar wilt, een boomgaard of een speeltuin voor kinderen
 • Ramen met dubbelglas
 • Terras
 • uitzicht naar buiten
 • Rustige omgeving in de buurt van de zee, vrije tijd, diensten en golf
 • Gezellige volledig uitgeruste keuken
 • Opslagruimte
 • Haard
 • Airconditioning
 • Zomerkeuken met barbecue
 • Mooie tuin en zwembad

 

Wilt u een van de vrijstaande villa's die te koop staan in La Marina renoveren? U kunt het eenvoudig doen met SMART PROPERTIES

Als u een aantal van de vrijstaande villa's te koop in La Marina leuk vond en u wilt degene kiezen die het beste past bij wat u zoekt, maar u bent van plan om het te renoveren om het er als nieuw uit te laten zien , dan kunt u dat gemakkelijk bij ons doen . Wij bieden u bouw- en renovatiediensten die voor u zijn aangepast.

Wij hebben de beste vakmensen op dit gebied zodat u zeer tevreden bent. Neem nu contact met ons op via de volgende manieren:

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2

Pisuerga-park, 56 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp