​Vrijstaande villas te koop in de urbanisatie La Marina

​Vrijstaande villas te koop in de urbanisatie La Marina

Vrijstaande villa's te koop in de urbanisatie La Marina

Bij Smart Properties zijn we specialisten in vrijstaande villa's te koop in La Marina Urbanización. We hebben meer dan 120 woningen in dit prachtige gebied van de Costa Blanca (Alicante).

La Marina Urbanización is een betoverende plaats gelegen in het binnenland van de provincie Alicante, in de buurt van andere mediterrane steden zoals: Algorfa, San Fulgencio, Daya Vieja, Daya Nueva, Benijófar en Formentera del Segura. Ondanks het feit dat La Marina in het binnenland van de Costa Blanca ligt, ligt het op enkele kilometers van de zee.

Als u een strandliefhebber bent, heeft u in onze vrijstaande villa's de mogelijkheid om te wonen in een woning gelegen in een rustige en kalme omgeving, op minder dan 10 minuten rijden van de zee. In korte tijd zult u genieten van de gouden stranden die het dichtst bij La Marina liggen: Playa de La Mata, Playas de Torrevieja, Guardamar del Segura en Orihuela Costa.

Al deze stranden worden gekenmerkt door het kristalheldere water en het fijne zand. Een van de belangrijkste aspecten van deze stranden is dat ze allemaal een blauwe vlag hebben. Dit is een onderscheiding, toegekend door een Europese jury, die de kwaliteit van hun water en diensten (toiletten, sanitaire voorzieningen, vuilnisbakken...) garandeert.

Vrijstaande villa's te koop in de Urbanisatie La Marina met terras, tuin en privé zwembad

Onze prachtige vrijstaande villa's te koop in La Marina Urbanisation zijn voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen om de kwaliteit van het leven en het welzijn van de eigenaren te verbeteren.

Onze makelaars kunnen u een vrijstaande villa met terras aanbieden zodat u die familiebijeenkomsten kunt organiseren waar u zo van houdt en die 's morgens beginnen en 's avonds eindigen met een heerlijk diner.

Als u kinderen of huisdieren heeft, kunnen wij u een aantal fantastische vrijstaande villa's in La Marina aanbieden met een tuin waar u urenlang van kunt genieten.

Om de zomerhitte van de Costa Blanca tegen te gaan, hebben we uitstekende vrijstaande villa's met privézwembaden, dus verfris uzelf elke dag!

Wat als je van al dit comfort geniet in hetzelfde huis? Bij Smart Properties hebben we het huis van uw dromen in La Marina Urbanización. Een vrijstaande villa met terras, tuin en privé zwembad.

Bent u op zoek naar uw droomhuis aan de Costa Blanca? Ontdek onze vrijstaande villa's te koop in La Marina Urbanisation

Als u op zoek bent naar een makelaar in San Fulgencio om u uw droomhuis aan de Costa Blanca aan te bieden, neem dan contact op met Smart Properties. We hebben een aantal fantastische vrijstaande villa's te koop in de urbanisatie La Marina die aan al uw verwachtingen zullen voldoen.

Onze makelaars wachten op u in hun kantoor om u meer informatie te geven over onze woningen te koop. Kom naar Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje) en u zult blij zijn met de persoonlijke behandeling die u krijgt.

Als u niet naar ons kantoor in San Fulgencio kunt komen, kunnen wij u op andere manieren contact met ons opnemen:

  • Telefoon: +34 966 790 787
  • Mobiele telefoon: +34 622 001 605
  • Fax: 966 797 842
  • E-mail: sales@smartinmo.com

We kijken er naar uit om binnenkort van u te horen.

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp