Villas te koop in La Marina Urbanisation

Villas te koop in La Marina Urbanisation

Hoeveel investering denkt u nodig te hebben om een woning aan de Costa Blanca te verwerven? Smart Properties heeft het antwoord: weinig. Met onze koopjescatalogus van koopjesvilla's te koop in de urbanisatie La Marina kunt u genieten van uw vakantiehuis in Spanje tegen een ongelooflijke prijs.

Ontdek zelf de voordelen van wonen aan de zuidoostkust van Spanje.

  • Het weer
  • Stranden
  • de gastronomie
  • de sport
  • Vrije tijd
  • Mensen

Hadden uw reizen naar de Costa Blanca vroeger een terugkeerdatum, nu bepaalt u zelf wanneer uw vakantie eindigt. Want wonen in de urbanisatie La Marina is een dagelijkse trip. Bovendien. Onze voordelige villa's zijn klaar om in elke maand van het jaar te wonen, zodat u zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van de kwaliteiten van de Costa Blanca.

Met Smart Properties is het kopen van een goedkope woning in Spanje heel eenvoudig. Om het nog gemakkelijker te maken om ons te vertrouwen, bieden wij u bovendien koopjesvilla's aan in de Marina-urbanisatie TEGEN EEN VERLAAGDE PRIJS.

Leg jezelf in de handen van onze makelaars in Spanje en ontdek al het comfort van onze onafhankelijke villa's in La Marina:

  • Prive zwembad
  • Parkeren
  • Terras
  • Tuin
  • Solarium
  • Uitzicht op de zee of de omgeving
  • Dichtbij het strand
  • Enzovoort.

Overweegt u uw huis te verkopen om een van onze koopjesvilla's te koop in de urbanisatie La Marina te kopen? Wij hebben de oplossing

Bij Smart Properties kunnen we u helpen uw huis te verkopen om een van onze koopjesvilla's te koop in de urbanisatie La Marina te kopen. Door middel van een reeks vastgoeddiensten en innovatieve tools in digitale marketing, bereiken we uw doel.

  • Ruime ervaring op de Spaanse vastgoedmarkt
  • Persoonlijk vastgoedadvies: probleemoplossing en stroomlijning van administratieve procedures
  • Webpositionering: we verbeteren de zichtbaarheid van uw vastgoed door het op internet te promoten: nationale en internationale vastgoedportalen, optimalisatie van het vastgoedbestand, uitgelicht op onze website, enz.
  • Concern 0: wij zorgen voor alles wat met de aankoop van een woning in Spanje te maken heeft.
  • Nauw contact, zelfs de overhandiging van sleutels: wij begeleiden u naar de notariële handtekening.

Wilt u vandaag uw huis aan de Costa Blanca verkopen? Leg jezelf in de handen van onze experts en ontdek de beste manier om een woning in Spanje te verkopen.

Ontdek de Costa Blanca wonen in een van onze koopjesvilla's te koop in de urbanisatie La Marina

Zon, zee en mediterrane keuken, drie kwaliteiten die kenmerkend zijn voor de Costa Blanca en waar u elke dag van kunt genieten als u besluit om te wedden op een van onze koopje villa's te koop in de urbanisatie La Marina.

Als u alle informatie wilt weten over onze vrijstaande chalets in La Marina, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in, schrijf ons een e-mail naar sales@smartinmo.com   of bezoek ons op:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


Koopjes Villas te koop in La Marina Urbanisatie

Wij presenteren u een echte kans om te kopen: Koopjes Villas te koop in La Marina Urbanization, zodat u niet merkt hoe uw bankrekening daalt en u kunt genieten van een tweede huis in een van de meest gewilde gebieden van de Middellandse Zee.

In de urbanisatie La Marina heeft u alle soorten diensten binnen handbereik: winkels, bars, restaurants, medische centra, apotheken, dierenartsen, politiebureaus... De stedelijke groei en het grote aantal Europese bewoners die hier een huis hebben gekocht, hebben ervoor gezorgd dat de bevolking en de omvang van de gemeente waartoe het behoort, San Fulgencio, zijn toegenomen.

Als u op zoek bent naar rust en stilte in de buurt van het platteland en de zee, maar tegelijkertijd ontspanning en plezier zoekt, dan is wonen in de urbanisatie La Marina een perfecte optie. U kunt het hele jaar door genieten van buitenactiviteiten dankzij de aangename temperaturen in de winter en u kunt ook genieten van de stranden met de blauwe vlag van Guardamar del Segura en de talrijke golfbanen in de omgeving.

U kunt ook gemakkelijk en goedkoop naar uw eigen land of andere Europese bestemmingen reizen dankzij de nabijheid van de luchthaven Elche - Alicante "El Altet".


Mis de kans niet om één van de koopjesvilla's in de urbanisatie La Marina te kopen

Bij SMART PROPERTIES bieden wij u de mogelijkheid om een van de voordelige villa's te koop in La Marina Urbanization te kopen om een winstgevende investering te doen, hetzij om te genieten van een tweede huis of om permanent te wonen in deze charmante plaats.

De voorzieningen die onze villa's in La Marina bieden zijn: privé parkeerplaats, grote terrassen, privé zwembad, solarium om te zonnebaden wanneer u maar wilt, panoramisch uitzicht op de zee en de buitenkant, dicht bij het strand en vele diensten...

Onze villa's zullen u onmiddellijk verwelkomen met hun charmante mediterrane gevels en hun goed onderhouden en ingerichte kamers tegen ongelooflijke prijzen. Denkt u niet dat het een echt koopje is om een vrijstaande villa met een eigen zwembad en dicht bij stranden en recreatie te krijgen voor 95.000 euro?

Wij passen ons aan aan uw portemonnee en uw behoeften, dat is waarom wij u de eigendommen in deze prachtige urbanisatie aanbieden met de beste kwaliteit - prijs die u kunt vinden in de onroerend goed markt.


Wilt u een van de Bargain Villas te koop in La Marina Urbanization hervormen?

SMART PROPERTIES vervult alle dromen van onze klanten. Als een van de Villa's te koop in La Marina Urbanization u bevalt en u denkt aan hervormingen om het volledig nieuw te maken, kunnen wij u helpen. Wij hebben een deskundig team in de bouw en hervormingen die u zullen adviseren, u begeleiden en u helpen om het huis te hervormen zoals u het wilt.

Volg ons op Instagram om verrast te worden met het laatste vastgoednieuws, stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com of bezoek onze kantoren:

KANTOOR 1

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp