Villas te koop in La Marina met uitzicht op zee

Villas te koop in La Marina met uitzicht op zee

Onze villa's te koop in La Marina met uitzicht op zee zijn een ideale optie voor degenen die op zoek zijn naar een huis in een bevoorrechte omgeving. De urbanisatie La Marina biedt een vredige levensstijl, omringd door de natuur en met een benijdenswaardig klimaat. Hier geniet u van de volgende voordelen:

  • Nabijheid van stranden : Op slechts een paar minuten rijden vindt u de prachtige stranden van La Marina, ideaal om te ontspannen en te genieten van de zon.
  • Golfaanbod : Golfliefhebbers kunnen gebruikmaken van diverse nabijgelegen golfbanen, ideaal om hun swing te oefenen in een natuurlijke omgeving.
  • Internationale sfeer : In de jachthaven wonen bewoners van verschillende nationaliteiten, waardoor er een multiculturele en gastvrije sfeer heerst.
  • Toegang tot toeristische bestemmingen : De ontwikkeling is goed bereikbaar, waardoor u gemakkelijk andere bezienswaardigheden aan de Costa Blanca kunt verkennen, zoals Santa Pola of Guardamar.
  • Ontspanning en welzijn : Hier heerst een rustig levenstempo, ideaal om te genieten van een sereen en stressvrij leven.

Kom en ontdek uw nieuwe leven in La Marina!


Ontdek de mooiste villa's te koop in La Marina met uitzicht op zee en maak uw droom van wonen aan de Middellandse Zee werkelijkheid!

Onze villa's te koop in La Marina met uitzicht op zee zijn de perfecte keuze voor diegenen die comfort en stijl zoeken in een ongeëvenaarde omgeving. Wij bieden een breed scala aan eigendommen, zowel onafhankelijk als halfvrijstaand , om aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen. Elke villa heeft speciale kenmerken die een unieke levensstijl garanderen:

  • Privé- of gemeenschappelijk zwembad : geniet van een verfrissende duik in de zomer, in uw eigen zwembad of in een zwembad dat u deelt met uw buren.
  • Terras en tuin : Buitenruimtes die ideaal zijn om te ontspannen, te genieten van maaltijden in de zon of tijd door te brengen met vrienden en familie.
  • Verschillende plattegronden : U kunt kiezen tussen villa's met één verdieping voor extra comfort of villa's met meerdere verdiepingen voor een ruimere woonomgeving.
  • Nieuwbouw of wederverkoop : Wij bieden opties voor alle smaken, van moderne nieuwbouwvilla's tot charmante huizen met geschiedenis.

Mis de kans niet om uw ideale huis in La Marina te vinden, waar kwaliteit van leven wordt gecombineerd met een prachtige omgeving. Neem contact met ons op en ontdek de huizen te koop in La Marina met uitzicht op zee die wij te bieden hebben!


Vind uw ideale woning met de villa's te koop in La Marina met uitzicht op zee! Neem contact op met Smart Properties en ontdek onze ongelooflijke opties

Bij Smart Properties zijn we er trots op dat we de breedste en meest uitgebreide catalogus van villa's te koop in La Marina met uitzicht op zee op de vastgoedmarkt aanbieden. Dankzij onze specialisatie in dit prachtige gebied hebben we diepgaande kennis van de beschikbare eigendommen te koop in La Marina en hun kenmerken, waardoor we u kunnen helpen de villa van uw dromen te vinden. Ons team van experts staat klaar om u bij elke stap van het aankoopproces te adviseren en een zorgeloze ervaring te garanderen . Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande of halfvrijstaande villa, met een privé- of gemeenschappelijk zwembad, wij hebben opties voor alle smaken en behoeften. Bij Smart Properties is uw tevredenheid onze prioriteit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn er om u te begeleiden bij de zoektocht naar uw nieuwe leven aan zee. Uw huis in La Marina wacht op u!

  • verkoop@smartinmo.com
  • C. Alfredo Kraus, 1, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje
  • +34 966 790 787 | +34 622 001 605 | +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp