Villas te koop in La Marina Alicante

Villas te koop in La Marina Alicante

Villa's te koop in La Marina Alicante

Kun je je voorstellen dat je geniet van een verfrissend sap van versgeperste sinaasappels terwijl je zonnebaadt bij het zwembad van je nieuwe huis? Nu kunt u uw dromen laten uitkomen als u een van onze villa's te koop in La Marina Alicante koopt.

La Marina urbanisatie ligt aan de Costa Blanca. Het is een prachtige woonomgeving bestaande uit onafhankelijke chalets, rijtjeshuizen en bungalows met brede straten en met een lommerrijk bos.

Het heeft een selecte en goed opgeleide buurt, meestal uit Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden of Frankrijk.

Ze hebben zich in deze prachtige hoek van Spanje gevestigd om van hun pensioen te genieten in een ontspannen en zonnige omgeving.

Om deze reden vindt u in La Marina gemakkelijk talloze pubs, internationale restaurants en typische producten uit andere landen.

Je hebt ook alle diensten die je nodig hebt in het dagelijks leven, zoals een verscheidenheid aan winkels, supermarkten, apotheken, gezondheidscentrum, taxistandplaats, sportcentrum, politiebureaus, kerk, postkantoor, ...

In de omgeving, op minder dan drie kilometer afstand, bevindt zich de golfclub "La Marquesa", waar fans van deze sport aangename dagen met hun vrienden kunnen doorbrengen.

Wij bieden u een breed scala aan villa's te koop in La Marina Alicante

We hebben een groot aantal villa's te koop in La Marina Alicante, dus u kunt uw gewenste huis kiezen op basis van de interieurindeling, het aantal slaapkamers, modern of traditioneel design, ...

Ze hebben een prachtig tuinperceel en een prachtig zwembad omgeven door solariumgebieden.

Sommige zijn gemeubileerd en klaar om in te trekken.

Naast de onafhankelijke chalets hebben we ook semi-vrijstaande bungalows en chalets, duplexen, landhuizen, ... gelegen in La Marina, Elche, Guardamar del Segura, San Fulgencio, etc.

SMART PROPERTIES biedt u een uitgebreide onroerendgoedservice. Zodra u de woning kiest die u wilt, zorgen wij voor de nodige procedures zodat de aankoop van uw woning in Spanje snel en gemakkelijk wordt uitgevoerd.

We zorgen voor het toezicht op de verwerking van de NIE, we adviseren u over de noodzaak om een bankrekening in Spanje te openen waar u gemeentelijke belastingen en belastingen kunt betalen die zijn gegenereerd bij de aankoop van de woning, we begeleiden u naar de notaris, we voeren de procedures uit in het register van eigendom, enz.

SMART PROPERTIES houdt toezicht op de aankoopprocedures van haar villa's te koop in La Marina Alicante

Als u een van onze villa's te koop in La Marina Alicante koopt, weet u zeker dat we toezicht houden op alle procedures met betrekking tot de aankoop van het huis.

Ons personeel is hoog gekwalificeerd en heeft uitgebreide ervaring in de procedures met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje.

Daarnaast adviseren wij u desgewenst ook bij de aanschaf van meubels en decoratie van uw nieuwe woning.

We zullen blij zijn dat u ons die vragen stelt die u nodig hebt om ze op te lossen.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

Wij wachten op u in onze kantoren:

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | + 34 688 265 406


Villa's te koop in La Marina Alicante

In de villa's te koop in La Marina Alicante zul je kunnen leven zoals je nog nooit eerder hebt gedaan, waar je het geluk zult hebben om een zeer uniek klimaat te hebben dat alleen aan de Costa Blanca in Spanje te vinden is, evenals zeer gunstige voordelen voor maak je leven gemakkelijker en breng je meer geluk

  • La Marquesa Golfbaan op slechts 5 kilometer afstand, in Ciudad Quesada.
  • Supermarkten, sportscholen, banken, apotheken, restaurants, Spaanse bars en natuurparken in de woonwijk.
  • De stranden van Torrevieja, La Mata of Guardamar del Segura in de buurt van La Marina.

Weet u dat meer dan de helft van de inwoners van de urbanisatie La Marina buitenlanders zijn ? Ze hebben allemaal hun tweede verblijfplaats in dit prestigieuze gebied van de Costa Blanca gekozen vanwege de privacy, rust en luxe die het hen brengt, en om je te kunnen omringen met mensen met dezelfde smaak als jij.

Bovendien zijn de stranden van La Marina gemakkelijk bereikbaar, op 5 minuten rijden van het centrum van de urbanisatie. In de omgeving zult u een hangmatservice zien die u echt comfort zal geven terwijl u de Middellandse Zee ziet en ervan geniet.


Bekijk het aanbod van villa's te koop in La Marina Alicante waar zo'n grote vraag naar is aan de Costa Blanca, Spanje!

Van Smart Properties hebben we gekozen voor het aanbod van villa's te koop in La Marina Alicante, waar u een uiterst aantrekkelijk vastgoedportfolio zult hebben, met moderne en nieuwe ontwerpen , waar u nieuwbouw- en wederverkoopgebouwen zult vinden om het maximale te ervaren. genoegens.

Onze huizen volgen een zeer uitgesproken esthetische lijn waarmee het visuele gedeelte ervan wordt verbeterd, met heldere en monochrome kleuren die ze verfijnder maken. Hoewel het interieur zonder twijfel het meest wordt bewonderd door onze klanten, die u luxe meubels zullen bezorgen, met grote ruimtes en ramen die zeer optimaal zijn voor het binnenkomen van natuurlijk licht.


Wilt u investeren in villa's te koop in La Marina Alicante? In Smart Properties helpen we je daarbij

Bij Smart Properties willen we de meest uitstekende vastgoeddiensten aanbieden aan de Costa Blanca, Spanje als het gaat om het verwerven van villa's te koop in La Marina Alicante, om die reden kunt u contact opnemen met een makelaar gespecialiseerd in La Marina Urbanisatie en hem laten begeleiden jou in dit bijzondere avontuur.

Wilt u meer zekerheid wanneer u uw tweede verblijf in Spanje gaat halen? Wij bieden zeer waardevolle informatie over de omgeving , aangezien wij al jaren het toonaangevende makelaarskantoor in San Fulgencio en omgeving zijn.

  • Amsterdam straat kantoor:

Telefoon: +34 966 790 787

Mobiel: +34 622 001 605

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

  • Kantoor Pisuerga Park

Telefoon: +34 966 919 928

Mobiel: +34 688 265 406

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp