Villas te koop in Elche

Villas te koop in Elche

Villa's te koop in Elche

Onze villa's te koop in Elche hebben alle nodige kenmerken om te leven zoals u altijd al wilde. Ze bevinden zich in de omgeving van een stad met een enorm economisch potentieel dat voornamelijk gebaseerd is op de schoenenindustrie. Elche is een van de grootste exporteurs van schoeisel naar heel Europa. De grote economische rijkdom van Elche stelt zijn burgers in staat om te genieten van een prachtige service-infrastructuur.

De Altet - Alicante International Airport heeft een groot luchtverkeer dat Elche verbindt met de belangrijkste Europese bestemmingen. U zult blij zijn om de vele goedkope vluchten te zien waarmee u zo vaak als u wilt naar uw eigen land kunt vliegen. Bovendien heeft Elche ook een treinstation en een busstation. De gemakkelijke toegang tot de N-332 en de Mediterrane Snelweg maakt het mogelijk om comfortabel en veilig door te rijden naar elk punt in Spanje.

IFA, Institución Ferial Alicantina, is het centrum waar grote evenementen worden gehouden, zoals beurzen, industrie, toerisme, ... waar bedrijven uit de hele wereld samenkomen.

In de ongewone orografie van Elche vinden we ook negen kilometer mediterrane kustlijn, waar de stranden van fijn zand en gematigd water, vaak bijna maagdelijk, ook de Blauwe Vlag als teken van hun kwaliteit hebben.

Onze villa's te koop in Elche stellen u in staat om in een ontspannen hoek van de Costa Blanca te wonen naast één van de belangrijkste economische motoren.

Onze villa's te koop in Elche zijn gelegen op de vlakten rond deze oude stad. Ze hebben een uitstekende communicatie met de stedelijke kern waardoor u zich comfortabel kunt verplaatsen van uw toevluchtsoord omringd door de natuur naar een belangrijk commercieel gebied.

In SMART PROPERTIES hebben we een interessante selectie van onafhankelijke villa's in Elche. Ze zijn gebouwd op grote percelen die u een grote mate van privacy bieden. U zult genieten van hun weelderige mediterrane tuinen en grote zwembaden, omgeven door grote solariums. De milde en zonnige winters in Elche zijn ideaal om te ontspannen in een hangmat terwijl u zonnen en luisteren naar het gezang van de vogels. Vanuit sommige van onze villa's kunt u ook naar de zee kijken.

Onze villa's, die gebouwd zijn met materialen van topkwaliteit, hebben een elegant modern of traditioneel ontwerp. U kunt kiezen voor een constructie van rechte en avant-gardistische lijnen met grote delen van hun glazen gevels die de doorgang van het zonlicht naar alle kamers mogelijk maken. U kunt ook kiezen voor een huis in traditionele stijl, die zeer gebruikelijk zijn aan de Costa Blanca van Spanje.

Als u dat wenst, kunnen wij u informeren over de villa's die te koop zijn in Elche en die u interesseren.

Als u onze website heeft bezocht en villa's in Elche te koop heeft gevonden die u interesseren, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Onze makelaars zullen u uitgebreid informeren over alle kenmerken van onze woningen in Elche, La Marina, Guardamar del Segura, Ciudad Quesada, Rojales, San Fulgencio, Torrevieja, Dolores, ...

Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com . Onze kantoren zijn gevestigd te:

KANTOOR 1:

Amsterdamstraat, 1- 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 919928 |+34 688 265 406

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp