Villas te koop in de urbanisatie La Marina

Villas te koop in de urbanisatie La Marina

Villa's te koop in de urbanisatie La Marina

Welkom bij onze lijst met villa's te koop in La Marina Urbanization, waar we hopen dat u het huis vindt dat u zocht aan de Costa Blanca Zuid. Vanuit SMART PROPERTIES bieden wij meer dan 300 woningen te koop aan, waaronder appartementen, vrijstaande woningen, twee onder één kap woningen, twee onder één kap woningen, bungalows, landhuizen, flats, kavels en zelfs commerciële panden voor uw bedrijfsidee.

De Marina-urbanisatie heeft de erkenning verdiend van een groot aantal buitenlanders (Brits, Zweeds, Nederlands, Russisch, Duits, enz.) Die van toeristen zijn gegaan om inwoners van de gemeente te worden. De redenen waarom velen van hen besloten te blijven, zijn voornamelijk:

  · Zonnig weer het hele jaar door

  · Nabijheid van het strand van La Marina (gecatalogiseerd met de Blauwe Vlag die de helderheid en zuiverheid van het water garandeert)

  · Uitstekende golftour door de zuidelijke Costa Blanca

  · Bars, strandbars en restaurants waar de meest traditionele gerechten van de Spaanse Middellandse Zee worden geserveerd

  · Vrijetijds- en entertainmentaanbod voor alle leeftijden

Voel je je aangetrokken tot de mediterrane levensstijl? Iedereen zou een vakantie willen hebben op het fijne gouden zand van La Marina of een ontspannen pensioen dat langs de kust slentert terwijl de golven eenstemmig fluisteren.

Uw tweede verblijfplaats kan een van onze villa's zijn die te koop zijn in de urbanisatie La Marina

Bij SMART EIGENSCHAPPEN hebben we een verscheidenheid van Villa's te koop in La Marina Urbanisatie, variërend van: nieuwbouw villa's met een zeer aantrekkelijk en modern design, verkoop villa's op een unieke prijs, semi-vrijstaande villa's met grote zonneterrassen, villa onafhankelijke met zwembad en privétuin , geschakelde villa's ...

Heeft u besloten terug te keren naar uw land van herkomst en wilt u uw woning te koop aanbieden in de jachthaven? Onze uitgebreide diensten omvatten ook het vinden van een ideale koper voor uw huis in de door u geschatte tijd . Door middel van advertenties en hun publicatie op portals zal het veel gemakkelijker voor u zijn om uw doelen te bereiken. Onze makelaars hebben zeer goede contacten op de buitenlandse markt en kunnen uw woning aan de juiste doelgroep presenteren.

Onze huizen zijn gericht op gezinnen die een unieke vakantie aan zee willen doorbrengen. Evenzo zijn ze ook perfect voor gepensioneerden die een ontspannen verblijf verdienen in een appartement of bungalow op een paar meter van het strand en met een rijk aanbod aan activiteiten voor hun vrije tijd en vrije tijd.

Beleef een nieuw leven in onze villa's te koop in de urbanisatie La Marina

Als u nieuwsgierig bent naar hoe uw dagelijks leven eruit zou zien in onze villa's te koop in La Marina Urbanization, vraag dan meer informatie aan ons professionele team . U kunt ons vinden op Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje).

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Daarnaast zijn wij bereikbaar via:

  Vaste telefoon: +34966790787

  Mobiele telefoon: +34622001 1605

  Fax: 966 797 842

  · E-mail: sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp