Vastgoed te koop in San Fulgencio Spanje

Vastgoed te koop in San Fulgencio Spanje

Vastgoed te koop in San Fulgencio Spanje

Geniet van een ontspannen verblijf in een pand te koop in San Fulgencio, Spanje, zoals het onze: midden in de natuur en op loopafstand van de zee. Met het begin van mooi weer raden we je aan om de spectaculaire stranden van Costa Blanca te bezoeken, waar je de mooiste hoekjes zult ontdekken om los te komen van de routine vergezeld van het beste mediterrane klimaat .

San Fulgencio is een gemeente in de regio Valencia en ligt op slechts 5 kilometer van de stranden van Guardamar del Segura . Veel van de inwoners zijn van Engelse afkomst. Internationale toeristen worden aangetrokken door de geweldige weersomstandigheden in Spanje en de kwaliteit van de stranden en diensten. Onze eigenschappen worden gepresenteerd als een unieke kans om een gezonde levensstijl aan te gaan, gekenmerkt door de stralende zon en de schoonheid van de kustlijn.

Als u onze catalogus met huizen te koop in San Fulgencio-La Marina zorgvuldig bezoekt, vindt u alles, van appartementen, appartementen, bungalows, landhuizen, chalets, herenhuizen, halfvrijstaande huizen tot bouwgrond om een zeer opwindend huisproject te bouwen. Zoals u kunt zien, bieden wij bij SMART PROPERTIES zowel doorverkoop als nieuwbouwwoningen, waarbij zeer uiteenlopende stijlen worden onthuld: mediterraan, eigentijds, modern, minimalistisch ...

Onroerend goed te koop in San Fulgencio, Spanje om het hele jaar van te genieten

Bent u op zoek naar een woning te koop in San Fulgencio, Spanje om in de zomer te wonen? U moet weten dat het het hele jaar door goed is om langs de kust te wandelen of te zonnebaden op een terras. Toerisme om gezondheidsredenen is een van de redenen waarom gepensioneerde stellen de Costa Blanca als eerste bestemming kiezen. Wist je dat het wrijven van het warme water van de zee tijdens het lopen de aandoeningen kan verlichten die het gevolg zijn van artritis of artrose?

Als u uw spaargeld wilt investeren in een goedkoop appartement aan zee , raden we u aan om een kijkje te nemen in onze brede lijst met eigendommen te koop in San Fulgencio. De beste nieuwbouwmogelijkheden zijn echter te vinden in onze prachtige moderne villa's en prachtige halfvrijstaande huizen in La Marina Urbanización .

Als u voor uzelf een gat in de Spaanse Middellandse Zee wilt maken, vergemakkelijken wij bij SMART PROPERTIES uw aanpassing met de verwerking van de NIE , het openen van rekeningen bij de bank, het aangaan van verzekeringen of met enig ander aspect. Onze meertalige makelaars beantwoorden graag al uw vragen om het warme huis te bereiken dat u zich altijd had voorgesteld.

We houden u op de hoogte over het onroerend goed te koop in San Fulgencio Spanje dat het beste bij uw wensen past

Heeft u problemen met het vinden van een woning te koop in San Fulgencio, Spanje? Van SMART PROPERTIES zullen wij u informeren over het laatste nieuws dat voor u interessant kan zijn. In veel gevallen wordt het zoekproces een vervelende taak voor diegenen die willen genieten van een familievakantie of een ontspannen pensioen .

Mocht u nog steeds niet de juiste woning hebben gevonden, dan laten onze makelaars u graag de woningen zien die aan de verwachtingen voldoen. Neem voor meer informatie contact met ons op:

    Vaste telefoon: +34966790787

    Mobiele telefoon: +34622001 1605

    Fax: 966 797 842

    · E-mail: sales@smartinmo.com

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp