Terrein te koop in de urbanisatie La Marina

Terrein te koop in de urbanisatie La Marina

Wilt u een woonparadijs in het hart van de Costa Blanca ontdekken? Een stuk grond te koop in de urbanisatie La Marina biedt u de beste locatie om in Spanje te wonen . En het is dat deze plaats zich in de buurt van steden bevindt zoals:

  • Alicante.
  • Torrevieja.
  • Elche .
  • Guardamar del Segura.
  • Orihuela Costa.

Evenzo heeft het fascinerende gebied een ontwikkelingsniveau bereikt dat veel hoger ligt dan dat van San Fulgencio , de plaats waartoe het behoort. Daarom is het een ideale optie geworden voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde levensstijl en een uitzonderlijke levenskwaliteit .

Bent u een golfliefhebber? U moet weten dat de prestigieuze Ciudad Quesada golfbaan op slechts 10 minuten rijden met de auto ligt . U kunt uw swing perfectioneren en genieten van een unieke ervaring in een omgeving vol groene natuur. En vergeet niet dat u dankzij het aangename weer in de provincie Alicante meer van uw dagen kunt genieten.

Ten slotte kunnen de voordelen van het leven in de urbanisatie La Marina worden samengevat in drie bevoorrechte pijlers:

  • Groene omgevingen.
  • Dicht bij de Middellandse Zee.
  • Perfecte balans in het comfort van het moderne leven.

We wachten op u om u meer informatie te geven!

Terrein te koop in de urbanisatie La Marina: ontwerp uw ideale huis met de hulp van onze professionele architecten en bouwers

Heb je er ooit van gedroomd om het perfecte huis aan de Costa Blanca te hebben? Bij SMART PROPERTIES kunt u investeren in een stuk grond te koop in de urbanisatie La Marina. Zo kun je een woning naar eigen wens en behoefte inrichten .

Evenzo moet u weten dat elk perceel zich op de meest geschikte plaatsen in de woonwijk bevindt. Daarom zult u genieten van innemende landschappen, omringd door vegetatie en natuur, samen met een stedelijke omgeving.

In onze catalogus vindt u percelen met meer dan 30.000 vierkante meter ! Met een perceel van deze afmetingen zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt een groot en ruim huis bouwen, met weelderige tuinen, privé-buitenzwembaden, garages voor uw voertuigen en alles waar u altijd al van gedroomd heeft.

Houd er rekening mee dat u altijd de steun krijgt van ons team van experts in ontwerp en constructie . Zij adviseren u in elke fase van het proces, van planning en materiaalkeuze tot de uitvoering en voltooiing van uw project.

Bij SMART PROPERTIES bieden wij u de ondersteuning van een meertalige makelaar voor de aankoop van een stuk grond te koop in de urbanisatie La Marina

Bent u op zoek naar een makelaarskantoor aan de Costa Blanca dat uw wensen begrijpt en uw taal vloeiend spreekt? Bij SMART PROPERTIES vindt u een stuk grond te koop in de urbanisatie La Marina om te investeren. Onze makelaars helpen u om het koop- en verkoopproces voor u snel en comfortabel te maken.

Amsterdamse straat kantoor:

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga park kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 | Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

Terrein te koop in de urbanisatie La Marina

Bekijk Terrein te koop in de urbanisatie La Marina van onze woningportefeuille! De urbanisatie La Marina is een waar paradijs aan de Costa Blanca en biedt niet alleen een uitzonderlijke levenskwaliteit, maar ook bevoorrechte toegang tot enkele van de meest indrukwekkende stranden en gerenommeerde golfbanen in de regio.

De gouden stranden en het kristalheldere water zijn een van de belangrijkste attracties van dit gebied. Op slechts een paar minuten rijden vindt u het strand van La Marina, een idyllische kustlijn die zich kilometers lang uitstrekt. Hier kunt u genieten van de mediterrane zon , een verfrissend bad nemen in de zee of gewoon ontspannen op het zand terwijl u luistert naar de golven die zachtjes op de kust beuken.

Voor golfliefhebbers is de urbanisatie La Marina omgeven door eersteklas golfbanen. De golfbaan La Marquesa ligt op een klein eindje rijden en biedt een uitdagende ronde in een schilderachtige omgeving. Andere nabijgelegen golfbanen zijn Campo de Golf Algorfa en Campo de Golf Las Colinas , die allemaal zijn ontworpen om u een uitzonderlijke golfervaring te bieden te midden van een prachtig landschap.

rust van het residentiële leven willen combineren met de nabijheid van stranden en golfbanen. top . Leef in een indrukwekkende natuurlijke omgeving en geniet van de opwinding van de zee en golf, alles op één plek.

Bij Smart Properties bieden wij een premium bouwservice voor Terrein te koop in de urbanisatie La Marina

Onze Terrein te koop in de urbanisatie La Marina zijn een waar juweel aan de Costa Blanca. Deze percelen bieden de unieke mogelijkheid om een woning op maat te creëren , ontworpen volgens uw persoonlijke wensen en smaak.

Bij SMART PROPERTIES zijn we er om u te helpen uw visie op de perfecte woning in deze prestigieuze woonwijk te realiseren . Als u meer informatie wilt over het bouwen van nieuwe woningen in La Marina, of het nu gaat om villa's, twee-onder-een-kapwoningen of andere soorten woningen, nodigen wij u uit om een van onze drie kantoren in de omgeving te bezoeken.

Wij zijn specialisten in de bouw van nieuwe woningen in La Marina , San Fulgencio. Als u besloten heeft uw nieuwe woning te laten bouwen, raden wij u aan een bedrijf te vertrouwen met de nodige ervaring en diensten zoals het onze.

Wij hebben een hoog gediplomeerd die ernaar streeft uw ideale woning waar te maken en u de kwaliteit te bieden die u verdient. Ons bedrijf wordt aanbevolen door talrijke tevreden klanten die ons vertrouwen hebben gegeven en volledig tevreden zijn met onze bouwwerkzaamheden. Bovenaan het formulier

Wij bieden u professionele hulp bij het kopen Terrein te koop in de urbanisatie La Marina

Maak van de gelegenheid gebruik om meer te leren over hoe u Terrein te koop in de urbanisatie La Marina kunt verwerven bij makelaars in onroerend goed. Bij SMART PROPERTIES bieden wij bouwwerkzaamheden en perfecte afwerkingen tegen zeer concurrerende prijzen.

Neem gerust contact met ons op en u zult de kwaliteit en professionaliteit ontdekken die ons onderscheiden. Uw nieuwe huis in La Marina is slechts een telefoontje verwijderd. Bekijk onze contactgegevens:

Straatkantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga parkkantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp