San Fulgencio onroerend goed te koop

San Fulgencio onroerend goed te koop

San Fulgencio onroerend goed te koop

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in San Fulgencio, vertrouw dan op de professionaliteit van SMART PROPERTIES en u zult uw ideale huis vinden.

San Fulgencio is de perfecte plek om te rusten en te ontspannen tijdens elk moment van het jaar.

Het prachtige zonnige en regenachtige weer nodigt ons uit om lange wandelingen te maken, te voet of met de fiets, voor de omgeving en ontdek de charmante hoekjes die het ons biedt.

Gelegen aan de Costa Blanca Zuid, wordt deze vredige bevolking gekenmerkt door een ontspannen sfeer, die zeer aantrekkelijk is voor de inwoners van de landen van Noord- en Midden-Europa.

Velen hebben ervoor gekozen om na hun pensionering in San Fulgencio te gaan wonen om van deze rustige plek te genieten.

Bovendien ligt San Fulgencio op slechts vijf kilometer van Guardamar del Segura, waar uitgestrekte gouden zandstranden en de meest gematigde wateren van de Spaanse Middellandse Zee liggen.

U vindt ook in de buurt verschillende golfbanen, waar de felle zon in de winters van de Costa Blanca u in staat stelt deze sport te beoefenen wanneer u maar wilt.

Dankzij de uitstekende wegcommunicatie via de nationale N-332 of de Mediterranean Highway (AP-7) kunt u de luchthaven van Alicante snel en veilig bereiken.

U zult verrast zijn door de grote vloeiendheid van vluchten die dagelijks vanuit de belangrijkste Europese steden op de luchthaven aankomen.

U zult ook het brede scala aan vluchten bekijken dat verschillende luchtvaartmaatschappijen u aanbieden tegen zeer betaalbare prijzen.

Hiermee kunt u naar uw land van herkomst reizen wanneer u maar wilt of vaak uw familie en vrienden in San Fulgencio ontvangen.

SMART PROPERTIES biedt u in San Fulgencio onroerend goed te koop, ideaal om te ontspannen op vakantie

Wij bieden u in San Fulgencio onroerend goed te koop, ideaal om het hele jaar te leven of lange rustperioden door te brengen.

We hebben een grote selectie van wederverkoop- of nieuwbouweigenschappen.

Wij bieden u prachtige landhuizen met een ongelooflijk zwembad omgeven door grote delen van solarium, tuin en barbecue.

We hebben ook rijtjeshuizen en bungalows met een verschillend aantal slaapkamers en locaties waaruit u kunt kiezen op basis van uw interesses.

We hebben een selectie van onroerend goed te koop om te hervormen. Het is de perfecte oplossing voor u om uw persoonlijke karakter aan uw nieuwe woning te geven, gerehabiliteerd volgens uw smaak en behoeften.

Maak je geen zorgen over de hervorming. Indien u dit wenst en zonder enige verplichting, bieden wij u onze afdeling architectuur en constructie.

We hebben professionele en betrouwbare medewerkers die verantwoordelijk zijn voor alle procedures, werkprojecten, gemeentelijke vergunningen, enz. Met betrekking tot de conditionering van uw nieuwe huis.

Wij hebben in San Fulgencio onroerend goed te koop dat u in Spanje wilt wonen

We hebben in San Fulgencio onroerend goed te koop, perfect om uw doelen te bereiken. Neem contact met ons op en wij tonen u een grote portfolio van onroerend goed waar u het huis vindt dat u zoekt.

Wij nodigen u uit om ons te volgen op sociale netwerken en ons beter te leren kennen.

Om contact met ons op te nemen:

· Stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

· Vul het formulier in dat op het web verschijnt

· Bezoek ons persoonlijk op onze kantoren.

We zullen u graag ontmoeten op:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp