Onroerend goed te koop La Marina dorp Alicante

Onroerend goed te koop La Marina dorp Alicante

Onroerend goed te koop La Marina dorp Alicante

Wilt u wonen in een klein en comfortabel stadje aan de Costa Blanca met gemakkelijke toegang tot alle plaatsen die u interesseren? Wij adviseren een onroerend goed te koop La Marina dorp Alicante. De jachthaven is een kleine typisch Spaanse bevolking die alle diensten heeft die een huidige plaats vereist. U vindt internationale restaurants, supermarkten, bankkantoren, coffeeshops, kerk, dokterspraktijk, enz. Het ligt zeer dicht bij het rustige Playa del Pinet , een van de weinige vredige hoekjes aan de kust van de Costa Blanca. Naast dit idyllische transparante waterstrand kunt u het natuurpark Las Salinas de Santa Pola bezoeken . Vergeet uw verrekijker niet om het gedrag van vogels vanuit hun observatoria te bestuderen. Als je gepassioneerd bent door fotografie, kun je prachtige snapshots maken van deze prachtige natuurlijke omgeving. Maar als u de voorkeur geeft aan een volledig toeristisch strand en uitgerust met alle voorzieningen, vindt u op slechts vijf kilometer afstand de uitgestrekte gouden zandstranden van Guardamar del Segura .

Via de nationale weg N-332 heeft u snel toegang tot de nabijgelegen luchthaven van Alicante . Daar controleert u de vele vluchten die dagelijks vanuit de belangrijkste Europese steden aankomen en de prijzen die zo betaalbaar zijn dat verschillende luchtvaartmaatschappijen vragen. Hiermee kunt u uw familie en vrienden uit uw thuisland met grote frequentie ontvangen.

Als u van natuur en zee houdt, koop dan een onroerend goed te koop in La Marina, dorp Alicante

U zult genieten van het leven in dit stedelijke centrum, zeer goed verbonden en dicht bij de grote steden van de Costa Blanca en prachtige uithoeken van de natuur, waar u in direct contact kunt staan met de inheemse flora en fauna. Koop een

onroerend goed te koop La Marina dorp Alicante en geniet van de gezonde levensstijl die u altijd al wilde hebben. Onze woningen in La Marina Village zijn gevarieerd en van verschillende stijlen.

Onze herenhuizen worden gekenmerkt door de breedte van hun kamers en hun grote omvang zonder in te boeten aan het nodige comfort in het huidige huis. Wij bieden u een huis omgeven door sinaasappelbomen, met zwembad, tennisbaan en een idyllisch uitzicht op zee.

We bieden ook moderne nieuwbouwappartementen op een kilometer van het strand. De slaapkamers zijn erg licht en hebben inbouwkasten. U zult genieten van het panoramische uitzicht op de zee en een weelderig mediterraan dennenbos. Als u de voorkeur geeft aan wederverkoopvloeren in het centrum van de stad, bevindt u zich naast alle voorzieningen en woont u zeer dicht bij het strand.

Wilt u een onroerend goed te koop La Marina dorp Alicante bezoeken?

Als u hebt besloten om een onroerend goed te koop te bezoeken in La Marina, dorp Alicante, neem dan contact met ons op en onze deskundige medewerkers zullen u begeleiden om u alle informatie te bieden met betrekking tot de huizen die u bezoekt. Bij onze makelaarskantoren hebben wij een ruim kantooruren voortgezet van maandag tot zaterdag.

Om contact met ons op te nemen, vult u het contactformulier in dat op het web verschijnt en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com . We ontvangen je graag persoonlijk in al onze kantoren.

KANTOOR 1

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp