​Onroerend goed te koop La Marina Alicante Spanje

​Onroerend goed te koop La Marina Alicante Spanje

Onroerend goed te koop La Marina Alicante Spanje

Een onroerend goed te koop La Marina Alicante Spanje kan de beste oplossing zijn voor uw zomervakantie of een veilige gok voor uw pensioen. Als u op zoek bent naar een kustplaats waar elke dag een mild klimaat heerst, is La Marina zonder twijfel de ideale bestemming waar u naar uitkijkt.

Meer dan 300 huizen zijn te vinden in onze catalogus van appartementen, flats, bungalows, herenhuizen, semi-herenhuizen, woonwijken, onafhankelijke villa's, grond, commerciële gebouwen, landhuizen , enz. Wij bieden u de mogelijkheid om uw ideale huis een stap te vinden weg van de meest spectaculaire stranden van de Costa Blanca.

SmartProperties is een expert in de verkoop en aankoop van onroerend goed in La Marina - San Fulgencio , maar we zijn ook gericht op andere nabijgelegen gebieden die zeer aantrekkelijk zijn, zoals Elche of Guardamar del Segura . Als je Costa Blanca nog niet kent, verwachten we dat je het heerlijk zult vinden om omringd te worden door een zonnige omgeving tijdens het wandelen op het strand of het beoefenen van je favoriete sport: volleybal, fietsen, wandelen, golfen, etc.

Word verliefd op een onroerend goed te koop La Marina Alicante Spanje

Het verblijf in een onroerend goed te koop La Marina Alicante Spanje zal u alleen maar goede gevoelens bezorgen. De nabijheid van de Middellandse Zee zal de vrede en rust overbrengen die u nodig hebt om van het harde werk af te komen. Beloon uw inspanningen en investeer uw spaargeld in het verbeteren van uw welzijn en dat van uw gezin .

Wilt u in een huis in mediterrane stijl wonen? U wordt aangetrokken door het uitzonderlijke klimaat, het geweldige toeristische, culturele en recreatieve aanbod. Ervaar de beste momenten op uw privéterras terwijl u geniet van een heerlijke snack en een praatje maakt met uw partner. We verdienen allemaal een paar dagen vrij van onze routine om de batterijen te vervangen en terug te keren met nog meer energie.

Aan de andere kant, als u wilt investeren in een commercieel gebouw als een zakelijk project , hebben we tot uw beschikking gebouwen gelegen in drukke straten. Toeristen bezoeken meestal La Marina in de zomer om te profiteren van de felle mediterrane zon en de prachtige wateren van de Middellandse Zee . Grijp uw kans en trek de aandacht van een massa toeristen die voor uw raam langs komen.

Neem contact op met onze agenten als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop La Marina Alicante Spanje in de buurt van de zee

Vind uw eigendom te koop La Marina Alicante Spanje vlakbij het strand en de belangrijkste voorzieningen . Onze makelaars hebben een reeks aanbiedingen die u zeker zullen interesseren.

Wij staan tot uw beschikking voor vragen of vragen. U kunt ons vinden in onze verschillende kantoren:

KANTOOR 1

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

Fax: 966 797 842

· E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 2

· Adres: Parque del Esla 65, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

· E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 3

· Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 919 928

Mobiele telefoon: +34 688 265 40

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp