Nieuwe woningen in La Marina

Nieuwe woningen in La Marina

Bent u op zoek om te leven in een mediterrane plaats waar u zich thuis kunt voelen? In onze nieuwe woningen in La Marina zult u zich vanaf het eerste moment aanpassen, niet alleen vanwege het warme gevoel dat alle kamers geven, maar ook omdat de urbanisatie La Marina een multiculturele hoek is vol bewoners van verschillende nationaliteiten (Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Noorwegen...). Deze internationale bevolkingsgroei heeft ertoe geleid dat veel van de diensten die in deze grote urbanisatie beschikbaar zijn, op buitenlanders zijn gericht. Bovendien is het een ontwikkeling die rekening houdt met alle mensen die hier wonen, omdat zij door middel van festivals en evenementen tradities en gewoonten uit verschillende landen hebben ingevoerd.

In dit exclusieve complex zult u snel nieuwe vrienden maken met gezinnen, gepensioneerden of stellen uit uw eigen land van herkomst. U zult het geluk hebben te wonen waar u altijd al hebt willen wonen, in een gastvrije bestemming aan de Costa Blanca en u tegelijkertijd comfortabel en gelukkig te voelen.  Andere talrijke attracties die La Marina te bieden heeft zijn:

 • Zonnig klimaat: 320 dagen zon per jaar met aangename winters en stabiele temperaturen.
 • Naast de golfbaan "La Marquesa".
 • 20 minuten van de internationale luchthaven van Alicante
 • Dicht bij de uitgestrekte en gevarieerde Blauwe Vlag stranden van Guardamar del Segura
 • Allerlei internationale restaurants
 • Complete dienstverlening: openbaar vervoer, sportfaciliteiten, supermarkten, privé dokterspraktijken, enz.
   

SMART PROPIERTES biedt u een breed scala van nieuwe woningen in La Marina

Neem de tijd om te bladeren door onze exclusieve catalogus van nieuwe woningen in La Marina Urbanisation waar u luxe villa's en moderne stijl villa's perfect voor een verfijnde mediterrane levensstijl te vinden.  De meest opvallende kenmerken zijn:

 • Eigentijds ontwerp
 • Mediterrane stijl
 • Enkele of meerdere verdiepingen
 • 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • Volledig ingerichte keuken voorzien van moderne apparatuur
 • Elektrische rolluiken,
 • Binnen-en buitenverlichting

Aan de andere kant, met betrekking tot buitenruimtes, onze nieuwe villa's in La Marina Urbanisation hebben prachtige buitenleefruimtes, zoals een 6x3 zwembad, terrassen en veranda's, tuin, barbecue en solarium.


Onze meertalige agenten zijn gespecialiseerd in nieuwe eigendommen in La Marina

Het beste aan het kopen van een van onze nieuwe woningen in La Marina met ons is de specialisatie van ons team van meertalige agenten, zij zullen u helpen bij het vinden van uw droomhuis en u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide en gratis service van papierwerk tot after-sales service. Wij zijn een referentie in de urbanisatie La Marina en we hebben al duizenden klanten geholpen bij het vinden van hun toekomstige woning. We hebben twee kantoren, zodat u gemakkelijk contact met ons kunt opnemen:

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


Nieuwe woningen in La Marina

Wacht niet langer om te leven zoals u echt verdient, want in onze nieuwe woningen in La Marina heeft u de beschikking over een breed scala aan nieuw gebouwde woningen die perfect zijn om te genieten van een gezonder leven in de buurt van deze prestigieuze ontwikkeling.

In feite is de woonwijk van La Marina erin geslaagd om de stad waartoe het behoort, San Fulgencio, te overtreffen op het gebied van modernisering, milieu, kwaliteit, uitbreiding en demografie. Dit heeft het grote bekendheid opgeleverd bij het Europese publiek , wiens buitenlanders heel duidelijk zijn over wat ze willen: een huis aan de Costa Blanca met zeer opmerkelijke stranden in de buurt en vol luxe.

Bovendien ligt op slechts 3 kilometer van onze huizen het strand van La Marina, een ideaal groot familiestrand waar u strandbars en restaurants in de omgeving kunt vinden, evenals extreem schoon water en fijn zand dat geschikt is voor ontspannende wandelingen.

Het nationale park Dunes de La Marina is ook een van de belangrijkste juwelen in de omgeving, u kunt ervan genieten wanneer u maar wilt met de zekerheid van een goed klimaat, aangezien er aan de Costa Blanca tot 315 dagen zon per jaar zijn . , zeer optimaal om uw vrijetijdsbesteding te vergroten en uw batterijen weer op te laden.

Bekijk onze nieuwe woningen in La Marina op een paar meter van de Middellandse Zee!

De nieuwe eigendommen in La Marina zullen u laten genieten van een unieke en benijdenswaardige meeslepende ervaring, omdat u daarin zeer gunstige open ruimtes zult hebben om het comfort te vinden dat u zo nodig hebt .

Houd er rekening mee dat onze huizen nieuw zijn gebouwd en extreem moderne ontwerpen hebben, waarbij we huizen in mediterrane stijl vinden met witte gevels die de zon reflecteren en een meer verfrissende sfeer binnenin creëren.

Bovendien zult u in de nieuwbouwvilla's in La Marina nooit het voorrecht missen om een privézwembad op het perceel te hebben, evenals zeer charmante tuinen en een solarium om te zonnebaden, een snack te eten, ontspannend te lezen...

Weet u nog steeds niet welke nieuwe woningen in La Marina u moet kiezen? Wij zullen u professioneel adviseren

Nu kunt u contact opnemen met een Smart Properties-makelaar die gespecialiseerd is in nieuwe eigendommen in La Marina en professioneel advies krijgen over de omgeving en alle voordelen.

In feite biedt ons zeer prestigieuze makelaarskantoor in La Marina Urbanization ook exclusieve en aanpasbare diensten om uw eigendom aan de Costa Blanca, Spanje, woningbouw van eigendommen in La Marina, langetermijnverhuur en een uitgebreide verscheidenheid aan after-sales services te verkopen. .

 • Amsterdam straat kantoor:
  • Telefoon: +34 966 790 787
  • Mobiel: +34 622 001 605
  • Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
 • Kantoor Pisuerga Park
 • Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp