Nieuwbouwwoningen te koop in La Marina Spanje

Nieuwbouwwoningen te koop in La Marina Spanje

Nieuwbouwwoningen te koop in La Marina Spanje

Bent u op zoek naar nieuwbouwwoningen te koop in La Marina Spanje? Smart Properties is gespecialiseerd in de verkoop van alle soorten huizen in de urbanisatie La Marina en nabijgelegen gebieden zoals San Fulgencio . Wij nodigen u uit om de charme van dit ilicitana-district nader te leren kennen.

De marine behoort tot de oude stad Elche, bekend om zijn palmbomen en zijn drie werelderfgoedlocaties: The Imperial Palm, The Mystery and the Pusol Museum. Dankzij de ligging aan de kust, geniet het van spectaculaire gouden zandstranden en kristalhelder water dat zijn bezoekers vangt. Een groot deel van onze huizen ligt zeer dicht bij het strand van La Marina, dat de erkenning van de Blauwe Vlag heeft en ook een prachtig beschermd dennenbos heeft.

De kilometrische wandelingen langs het strand zijn een voorrecht om aan de ene kant de mariene horizon te bekijken en aan de andere kant de rij kleurrijke huizen die op een paar meter van de kust liggen. De stranden communiceren met de Salinas de Santa Pola en de stranden van Guardamar del Segura .

Bezoek vrijblijvend onze nieuwbouwwoningen te koop in La Marina, Spanje

Als u uit het buitenland komt om de nieuwbouwwoningen te koop in de Marina España te bezoeken, is de communicatie met de luchthaven Elche - Alicante uitstekend. In slechts een half uur met de auto bent u op uw bestemming. Onderweg passeer je de historische stad Elche, een verplicht bezoek voor toeristen.

Wat is het prototype van het huis waarin u in Spanje wilt wonen? Smart Properties biedt tweedehands en nieuwbouwwoningen, zoals herenhuizen, chalets, appartementen, landhuizen, bungalows, semi-vrijstaande huizen, ... allemaal dicht bij de exotische stranden van Costa Blanca, de golfbanen op het eerste niveau en de aantrekkelijke plaatsen zoals Elche, Guardamar del Segura, Santa Pola of Torrevieja.

Dit is de beste tijd om een huis te kopen in La Marina - San Fulgencio . Mis niet nog een jaar zonder uw welverdiende vakantie aan zee en geniet van een ontspannen verblijf met uw gezin. De kinderen van het huis zullen de gelukkigste momenten van hun jeugd doorbrengen met het bouwen van grote zandkastelen of spelen met hun buren in het gemeenschappelijke zwembad van de urbanisatie of bungalow.

Smart Properties, specialist in de verkoop van nieuwbouwwoningen te koop in La Marina, Spanje

Als u overweegt om een van onze nieuwbouwwoningen te koop in La Marina, Spanje te kopen, zullen we alle vragen beantwoorden en u informeren over het hele verkoopproces , zodat er geen misverstand bestaat .

Met een vertrouwde behandeling en 100% persoonlijke service , zult u geen enkel probleem hebben. Wij wachten op u in ons kantoor 1:

    · Adres: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje). De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur

    Vaste lijn: +34 966 790 787

    Mobiele telefoon: +34 622 001 605

    Fax: 966 797 842

    · E-mail: sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp