Nieuwbouw Vrijstaande Villas te koop in La Marina

Nieuwbouw Vrijstaande Villas te koop in La Marina

Als u op zoek bent naar een makelaarskantoor dat u een exclusieve woning aan de Costa Blanca aanbiedt, in Smart Properties bieden wij u 3 vrijstaande villa's te koop aan in La Marina, met alle luxe van details.

In onze vrijstaande villa's zult u wonen zoals u nog nooit eerder heeft gewoond.  Met een modern design, is dit model gebouwd met de meest geavanceerde materialen in de sector. Gelooft u het niet? Alleen al door te kijken naar de belangrijkste kenmerken van de woning, zult u zien dat we niet overdrijven.

De hoofdingang van onze vrijstaande villa's in La Marina zijn perfect voor die intense dagen van werk en hitte, parkeer uw auto en voordat u uw huis binnengaat, duikt u met uw hoofd eerst in het zwembad. Er is niets beter dan afkoelen op een warme zomerdag aan de Costa Blanca.

In een moderne en exclusieve villa kunt u niet om de tuin bij de hoofdingang of het gazon rondom het zwembad heen. In dit buitengedeelte van het huis kunt u ontspannen een boek lezen of zonnebaden terwijl u nipt van een verfrissend biertje of glas witte wijn.  Als u jonge kinderen heeft of van plan bent om in de toekomst een gezin te stichten, is de tuin perfect voor hen om te spelen en rond te rennen tot ze "barsten".

En wat vinden we in de binnenruimte van de huizen? Om eerlijk te zijn, het beste deel van onze villa's is buiten de villa. Binnen kunt u genieten van ruime keukens, slaapkamers en woonkamers, maar er gaat niets boven het zwembad en de tuin.  Hoewel het panoramische uitzicht vanaf het balkon van de slaapkamer ook niet slecht is.  

Bij nader inzien, geven wij er de voorkeur aan dat u onze villa's te koop in La Marina persoonlijk komt bekijken en ons vertelt wat u het meest bevalt aan dit exclusieve Costa Blanca onroerend goed model.

 
Verkoop uw huis met ons en geniet van een van onze vrijstaande villa's te koop in La Marina tegen een betere prijs

Als u geld wilt besparen op de aankoop van een van onze vrijstaande villa's te koop in La Marina of erin wilt investeren, kunt u met Smart Properties uw oude huis aan de Costa Blanca verkopen.

 • Team van meertalige makelaars met meerdere jaren ervaring in de Spaanse vastgoedmarkt
 • Gepersonaliseerd vastgoed advies
 • SEO boosting van uw woning: wij verbeteren de zichtbaarheid op Google
 • Export naar de belangrijkste nationale en internationale vastgoedportalen.
 • Wij werken nauw met u samen tot de uiteindelijke verkoop van uw eigendom.
   

Investeer in gezondheid en welzijn door een van onze vrijstaande villa's te koop in La Marina te kopen

Ontdek vandaag nog alle voordelen en weldaden die onze vrijstaande villa's te koop in La Marina bieden. Leg uzelf in de handen van onze professionals en ontdek alles wat u moet weten over het kopen en verkopen van een woning aan de Costa Blanca, Alicante - Spanje.
U kunt ons een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com of rechtstreeks contact opnemen met een van onze makelaarskantoren:

CALLE AMSTERDAM KANTOOR:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605


Nieuwbouw vrijstaande villa's te koop in La Marina

Neem een kijkje bij onze gloednieuwe constructie vrijstaande villa's te koop in La Marina. Ze zijn ruimtes om naar huis te bellen vanwege hun comfort, grote ruimtes, prachtige kenmerken, luxe extra's en fittingen en prachtige rechthoekige en ronde zwembaden met een panoramisch uitzicht op de buitenwereld.

Niet alleen zult u een luxe levensstijl te bereiken dankzij het comfort van onze woningen, in La Marina zult u in staat zijn om te leven zoals je altijd al wilde, in een urbanisatie vol met allerlei diensten, zodat het u aan niets ontbreekt, ontspanning om u te vermaken elke dag en restaurants om te genieten van de keukens van verschillende gastronomieën.

Het kon niet missen de nabijheid van de mooiste stranden van de Costa Blanca Zuid, met blauwe vlag, combineren de mediterrane schoonheid met de meest spectaculaire uitzichten van zonsopgangen en zonsondergangen.

U zult graag een paar biertjes drinken met vrienden terwijl u naar de zonsondergang kijkt of zelfs vroeg opstaan om de prachtige zonsopgangen hier te vereeuwigen.

Een veel voorkomende activiteit onder de bewoners van deze grote urbanisatie is het maken van lange ochtendwandelingen door paden en groene gebieden of om te gaan voor een ontspannen fietstocht.


Geniet van de zon, zee en golf in onze Nieuwbouw Vrijstaande Villa's te koop in La Marina

Onze Nieuwbouw Vrijstaande Villa's te koop in La Marina worden gekenmerkt door hun ongelooflijke locaties die u toelaten om ten volle van het leven te genieten.

Als u besluit om hier een woning te kopen, zult u geen tekort hebben aan dagen van zon, zee en golf, aangezien onze villa's zeer dicht bij kampioenschapsgolfbanen liggen.

Hun avant-gardistische witte gevels zullen iedereen verrassen met hun moderne ontwerpen en architecturale stijlen. Terwijl de binnenkamers niet misstaan, nodigen de state-of-the-art faciliteiten uit tot een droomleven.

De keukens zijn gebouwd met materialen van topmerken en hebben een zeer elegant ontwerp dat zeer goed combineert met de rest van het huis. De badkamers zijn zeer modern en hebben vele extra's die u zullen bevallen.


Neem contact op met SMART PROPERTIES om een van onze nieuwbouw vrijstaande villa's te koop in La Marina te bemachtigen

SMART PROPERTIES is de vastgoedspecialist in Nieuwbouw Vrijstaande Villa's te koop in La Marina. Daarom kunt u niet de kans missen om een van hen te kopen met ons. Maakt u zich geen zorgen over de taal, want wij spreken Spaans, Engels, Duits, Frans en Nederlands.

Als u op zoek bent naar villa's of andere soorten onroerend goed in andere gebieden kunt u ook contact met ons opnemen om u een gepersonaliseerde selectie aan te bieden op basis van uw smaak.  Zodra u onze eigendommen hebt bezocht en uw ideale woning hebt gekozen, zorgen wij voor het hele aankoopproces, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Administratieve formaliteiten
 • Wettelijke aspecten
 • Energiecertificaat
 • Nalatenschap
 • enz.

Daarnaast hebben we ook bouwdiensten om u te helpen een huis te bouwen volgens uw specificaties. U kunt contact met ons opnemen via sales@smartinmo.com of onze kantoren bezoeken op:

Kantoor 1

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)
Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605
Kantoor 2

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)
Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp