Makelaars La Marina San Fulgencio

Makelaars La Marina San Fulgencio

Makelaars La Marina San Fulgencio

Als u op zoek bent naar een onroerend goed dat u een nieuwbouwwoning aan de Costa Blanca kan bieden, kunnen Smart Properties en haar team van makelaars La Marina San Fulgencio u het huis van uw dromen in Spanje aanbieden.

Wij zijn gespecialiseerd in bungalows, appartementen en nieuwbouw vrijstaande villa's in La Marina . We bieden een nieuwbouwhuis in La Marina aan in het voltooiingsproces dat mogelijk interessant voor u is. Het is een exclusieve vrijstaande villa met 121 m2 gebouwd op een perceel van 500m2, verdeeld in 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer van 56m2 en open keuken.

Deze nieuwbouw woning heeft ook een moderne 8,5 x 3,5 pool begrensd door bomen en planten. Het is een goede gelegenheid om een nieuw familie-avontuur te beginnen in een huis gebouwd met hoogwaardige materialen.

Onze makelaars in San Fulgencio kunnen u adviseren over de beste optie voor uw welzijn en dat van uw dierbaren. Naast deze fantastische villa te koop in La Marina, kan Smart Properties u een ander huis aanbieden dat aan uw prioriteiten voldoet.

Waarom vertrouwen op onze makelaars La Marina San Fulgencio?

    · Uitgebreide ervaring in de sector . Onze makelaars La Marina San Fulgencio hebben uitgebreide kennis en beheersing van de onroerendgoedmarkt aan de Costa Blanca en kennen de beste verblijfsopties voor onze klanten. We hebben een lange geschiedenis met het aanbieden van huizen in steden zoals La Marina, Guardamar, Elche, Orihuela Costa, Los Montesinos, Torrevieja, etc.

    · Professioneel advies. Ons makelaarskantoor in La Marina baseert zijn dagelijkse werkzaamheden op waarden als professionaliteit, toewijding en eerlijkheid. Vanaf het eerste contact met onze klanten zorgen we ervoor dat ze zich comfortabel en tevreden voelen met ons werk. Ik begeleid u tijdens het verkoopproces en bied te allen tijde de beste oplossing voor uw welzijn.

    · Altijd beschikbaar voor de klant. Onze makelaars zijn altijd beschikbaar en beschikbaar voor hun klanten. We zijn altijd blij om mensen te bedienen die geïnteresseerd zijn in een woning en klanten die al weten wat het is om op Smart Properties te vertrouwen.

Leg uzelf in handen van onze makelaars La Marina San Fulgencio

Als u wilt dat onze makelaars La Marina San Fulgencio u het huis bieden dat u zoekt aan de Costa Blanca, neem dan contact met hen op. We zullen alle functies van onze woningcatalogus gedetailleerd beschrijven en u adviseren over de beste optie.

We bieden al onze manieren van contact, zodat u de optie kunt kiezen die bij u past. We helpen u in elk geval graag en beantwoorden al uw vragen.

KANTOOR 1

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 2

Adres: Parque del Esla 65, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 3

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 919 928

Mobiele telefoon: +34 688 265 40

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp