Makelaars La Marina Costa Blanca

Makelaars La Marina Costa Blanca

Makelaars La Marina Costa Blanca

Smart Properties heeft de meest gekwalificeerde La Marina Costa Blanca makelaars in het gebied en heeft een onberispelijke staat van dienst in zijn geschiedenis. Een onroerend goed verkopen of kopen in Spanje is geen gemakkelijke taak , dus we raden u aan te vertrouwen op experts uit de sector die u op de juiste weg kunnen begeleiden en uw huis of koper in de kortst mogelijke tijd kunnen vinden .

Het is geweldig om te zonnebaden op uw privéterras of te baden in turquoise wateren. Naast de fantastische stranden, is La Marina Urbanización omgeven door mediterrane dorpen met echte charme, zoals Daya Vieja, Daya Nueva, Almoradí, Algorfa, Rojales, Formentera del Segura, San Fulgencio of Catral .

Voordat u zo'n belangrijke beslissing neemt, is het normaal dat u eraan twijfelt. We bieden u ook de optie om een lang verblijf te proberen , zodat u zich aanpast aan het gebied en vervolgens bewust besluit.

Vind uw toekomstige woning in La Marina met behulp van onze makelaars in La Marina Costa Blanca

De meningen van onze voormalige klanten garanderen onze inspanningen en goed werk als makelaars in La Marina Costa Blanca. Als goede kenners van het gebied, kunnen we de beste gebieden aanbevelen om te verblijven.

Nu je het gebied een beetje beter kent, heb je geen zin om langs de kust te wandelen met deze prachtige uitzichten? Een reeks appartementen, flats, bungalows, herenhuizen, semi-vrijstaande huizen, woonwijken, onafhankelijke chalets, grond, commerciële gebouwen of landhuizen trekken uw aandacht om te blijven wonen zolang u wilt: langetermijnverhuur of verkoop van nieuwbouw eigenschappen of tweedehands eigenschappen .

Een veel voorkomende optie onder buitenlandse of Spaanse toeristen die in het binnenland wonen, is om een tweede verblijf in La Marina te kopen om te profiteren van zomervakanties met de grootste geneugten van de Middellandse Zee . Het kost je geen aanpassing aan het mediterrane leven met de heerlijke paella in de strandbars of de promenades met je gezin.

Als u op zoek bent naar makelaars in La Marina Costa Blanca om een woning te kopen of te verkopen, kunnen wij u helpen

Bekijk de diensten van onze La Marina Costa Blanca makelaars omdat deze voor u interessant kunnen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en langetermijnverhuur van onroerend goed in de buurt van de Middellandse Zee, zoals La Marina, San Fulgencio, Guardamar del Segura en de omgeving van de Costa Blanca .

We willen het welzijn van onze klanten en daarom willen we u graag ontmoeten en uw motivaties en interesses bespreken:

KANTOOR 1

  Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

  Vaste lijn: +34 966 790 787

  Mobiele telefoon: +34 622 001 605

  Fax: 966 797 842

  · E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 2

  · Adres: Parque del Esla 65, 03177 San Fulgencio, Alicante

  Vaste lijn: +34 966 790 787

  Mobiele telefoon: +34 622 001 605

  · E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 3

  · Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

  Vaste lijn: +34 966 919 928

  Mobiele telefoon: +34 688 265 40

  Fax: 966 797 842

  · E-mail: sales@smartinmo.com

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp