Makelaars in Elche

Makelaars in Elche

Makelaars in Elche

Voor de aankoop of verkoop van onroerend goed aan de zuidelijke Costa Blanca, kom dan naar onze makelaars in Elche, die u vriendelijk zullen adviseren door het bijwonen van al uw behoeften:

  • Bent u op zoek naar een mooi huis in de Middellandse Zee? Wij selecteren de woningen die te koop of te huur zijn en die het beste passen bij uw profiel als koper/investeerder. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan bungalows, halfvrijstaande en vrijstaande huizen, appartementen, villa's, appartementen, finca's, landhuizen en zelfs commerciële panden als zakelijke mogelijkheid.
  • Wilt u een woning verkopen in La Marina of San Fulgencio? Wij plaatsen uw woning op onze website, waar nationale en internationale klanten die geïnteresseerd zijn in het kopen of investeren in de Costa Blanca, toegang kunnen krijgen.
  • Heeft u een woningproject in gedachten? In SMART PROPERTIES bieden wij ook een bouwservice aan met de beste technische en ontwerpkwaliteiten. Wij bouwen graag met onze eigen handen uw droom om te wonen in een rustige villa met een zwembad en grote tuinen om te genieten van het klimaat en de schoonheid van de Costa Blanca.
  • Wilt u een nieuwe hervorming van uw huis? Onze after-sales diensten omvatten renovaties en uitbreidingen voor elke stijl van woning en grootte. Profiteer van ons professioneel advies en laat uw onberispelijke inrichting zien.

Wij zijn gespecialiseerd in de zuidelijke Costa Blanca, waar het mogelijk is om zee-activiteiten te combineren met golfen en te genieten van een voortreffelijke keuken. De steden die het best aan deze eisen voldoen zijn La Marina, San Fulgencio, Ciudad Quesada, Rojales, Algorja, Villamartin, Alicante, Santa Pola, Guardamar del Segura, Torrevieja, Formentera del Segura, Gran Alacant of San Miguel de Salinas.

Wees gerust met de ervaring en expertise van onze makelaars in Elche.

Referenties van voormalige klanten kunnen u helpen beslissen welke makelaars in Elche u moet vertrouwen. In onze rubriek "Getuigenissen" kunt u op uw gemak enkele van de meningen van onze vorige klanten lezen. Zoals u kunt zien, is onze nauwe, vriendelijke en persoonlijke service wat ons definieert.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een tweede huis in Spanje om van uw zomervakantie te genieten, moet u weten dat de Costa Blanca alles heeft wat u nodig heeft om te ontspannen tijdens uw vrije tijd: prachtige baaien en stranden, een uitzonderlijk klimaat, een smakelijk mediterraan dieet, een tour van kwaliteitsgolfbanen, bars, restaurants, bars aan het strand, enz.

Aangezien dit een gebied is met een grote stroom toeristen, profiteren nationale en internationale investeerders van de gereduceerde prijzen van onze appartementen te koop aan de Costa Blanca om een rendement te krijgen van de doorlopende verhuur aan buitenlanders.

Als u vragen heeft, neem dan vrijblijvend contact op met onze makelaars in Elche.

Als gediplomeerd makelaar in Elche zijn wij toegewijd aan het bieden van oplossingen voor al uw problemen. Vergeet niet dat als u niet overtuigd bent door een van onze huizen te koop in La Marina of San Fulgencio, wij ook bouwers zijn en uw huis kunnen ontwerpen volgens uw specificaties.

Wilt u meer weten over onze bouwdiensten? U kunt ons bezoeken op Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje). Als u wilt, kunt u ook contact met ons opnemen:

-Telefoon: +34 966 790 787

-Mobiele telefoon: +34 622 001 605

-Fax: 966 797 842

-Email: sales@smartinmo.com

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp