Makelaar in La Marina

Makelaar in La Marina

Nu kunt u beschikken over een makelaar in La Marina met wie u uw ideale woning kunt vinden in een van de belangrijkste urbanisaties aan de Costa Blanca Spanje, het verhogen van uw veiligheid dankzij onze makelaardij, Smart Properties.

In La Marina vindt u een zeer hoog multiculturalisme, waar een groot percentage van de bewoners van buitenlandse afkomst zijn, vooral uit Noord-Europa. Zij, net als u, droomden van een tweede huis aan de Costa Blanca om te genieten van de zomer en de Spaanse feesten, en dankzij onze toewijding, hebben ze het bereikt.

De kustlijn van de Middellandse Zee ligt op slechts enkele meters van uw nieuwe woning in Urbanización La Marina, waar u kunt genieten van prachtige stranden en exotische duinlandschappen, waarvan de natuur opgaat in de vergezichten van het landschap.


Geïnteresseerd in onze premium diensten? Een makelaar in La Marina zal je met alles helpen

Neem contact op met een makelaar in La Marina om u te adviseren over de meest verfijnde eigendommen in La Marina die we hebben bij Smart Properties, die u met elan en zo gedetailleerd mogelijk over hen zal informeren.

Weet u welke andere diensten zij u kunnen bieden?

 • Verkoop van onroerend goed: U krijgt de mogelijkheid om uw woning in La Marina of Costa Blanca te verkopen, of het nu een nieuwbouw of wederverkoop woning is, en in de kortst mogelijke tijd dankzij onze ervaring en onze snelheid in het behandelen van uw woning.
 • Onroerend goed advies: Onze agenten zijn gespecialiseerd in het gebied van La Marina, in staat zijn om u te voorzien van waardevolle informatie over het gebied, de eigenschappen, alle voordelen die u zult verkrijgen, enzovoort.
 • Juridische dienst: Wij helpen u met de meest complexe juridische kwesties, zoals de uitgifte van NIE, erfenis, ondertekening voor een notaris, onderhandelen over de prijs en de voorwaarden van de verkoop...
 • Dienst na verkoop: Wij zijn bij u, zelfs na de aankoop van uw woning, helpen u met verzekeringen, tuin of zwembad onderhoud, renovatie diensten of verhuur diensten.
 • Onroerend goed portefeuille: We hebben een grote lijst van eigendommen in La Marina, zoals villa's, flats, bungalows, herenhuizen, flats, landhuizen of percelen.

Mis de meest verfijnde eigendommen in Urbanización La Marina niet en vind een huis dat aan uw behoeften voldoet in Costa Blanca.


Smart Properties: Uw vertrouwde makelaarskantoor waar u een makelaar in La Marina vindt die gespecialiseerd is in het gebied

Wilt u de nabijheid en de waarden ervaren van een makelaar in La Marina met jarenlange ervaring in het gebied? Meer dan 300 mensen hebben de hunne al gevonden dankzij Smart Properties, waardoor ze de ideale woning voor hen hebben gevonden.

Het enige wat u hoeft te doen is het formulier op onze website in te vullen, contact met ons op te nemen via e-mail, ons te bellen of ons te bezoeken in onze kantoren en we kunnen een oplossing vinden voor uw behoeften.

Wacht niet langer en laat ons uw droom waarmaken in Spanje!

 • Kantoor Amsterdam Street:
 • Telefoon: +34 966 790 787
 • Mobiel: +34 622 001 605
 • Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
 • Pisuerga Park Kantoor
 • Openingstijden: Maandag tot vrijdag, 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, 10:00 tot 14:00

Makelaar in La Marina

Bent u op zoek naar een makelaar in La Marina die gespecialiseerd is in de omgeving en meerdere talen spreekt? Ons makelaarskantoor SMART PROPERTIES heeft een team van gekwalificeerde, competente en meertalige makelaars die u zullen helpen bij het vinden van uw gewenste woning. Bent u op zoek naar een appartement, herenhuis, villa of chalet? Wij bieden u een selecte catalogus van woningen in deze prachtige urbanisatie op slechts een paar minuten van de stranden van de Costa Blanca Zuid en op een steenworp afstand van golf. De meeste inwoners zijn buitenlanders uit Noord-Europa en hun gebruiken hebben zich snel in deze stad gevestigd.

Waarom kiest u La Marina als uw woonplaats? Door het zonnige klimaat van het gebied kunnen ze elke maand van het jaar genieten van elke buitenactiviteit. Aan de andere kant is de nabijheid van de internationale luchthaven van Alicante ook een factor die hun aankoopbeslissing beïnvloedt. Naast de nabijheid van de Middellandse Zee, golf, de uitstekende gastronomie van het gebied en de multiculturele en ontspannen sfeer. Bovendien is La Marina een van de weinige gebieden met meer op het buitenland gerichte diensten, dus het zal voor u heel gemakkelijk zijn om u aan te passen in deze hoek van Alicante. Ondanks dat het geen plaats is, is het een zeer toeristische bestemming die de afgelopen jaren exponentieel is gegroeid en een claim van interesse is geworden om de zomer door te brengen of permanent te wonen.

Heeft u een makelaar in La Marina nodig om u te informeren over het aankoopproces?

Vind de meest voorbereide makelaar in La Marina in de omgeving met SMART PROPERTIES. Wij zijn specialisten en leiders in het kopen en verkopen van huizen in La Marina San Fulgencio. Dus als u op zoek bent naar uw ideale woning, kunt u het beste vertrouwen op de kennis en ervaring van onze deskundige adviseur. U krijgt een gratis service van:

 • Advies op maat: onze adviseur informeert u over alles wat u moet weten (fiscale en juridische aspecten).
 • Actief luisteren: onze makelaar heeft een groot inlevings- en luistervermogen
 • Uitgebreid zoeken : u rust niet voordat u het perfecte huis voor uw behoeften heeft gevonden
 • Beheer van procedures: onze agent zal alle benodigde documentatie bespoedigen om legaal en correct uw nieuwe huis in La Marina te kopen
 • Onderhandelen: Hij heeft geweldige onderhandelingsvaardigheden om de meest gunstige prijs voor u te krijgen.

Makelaar in La Marina: uw beste bondgenoot voor een prettige en bevredigende aankoop

Ben je het zat om alleen op zoek te gaan naar een huis? Heeft u juridische ondersteuning en garanties nodig dat u uw aankoop in La Marina correct heeft gedaan? Onze makelaar in La Marina zal u helpen met alles wat u nodig heeft om u de meest aangename koopervaring te bieden die u ooit heeft meegemaakt. Wij hebben ruime ervaring in woningen en vastgoedbeleggingen . Om deze reden kennen we de behoeften en zorgen van onze klanten en bieden we een kwalitatieve en meertalige service, aangezien we vele talen spreken (Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Duits, Vlaams...). Stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com of kom naar onze kantoren:

 • AMSTERDAM STRAAT KANTOOR: Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje) Telefoon: +34 966 790 787 |+34 622 001 605
 • PARQUE PISUERGA KANTOOR: Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje) Telefoon: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp