Luxe vrijstaande villas te koop in La Marina

Luxe vrijstaande villas te koop in La Marina

Nadert uw pensioen en wilt u zich terugtrekken op een rustige plek dicht bij de zee? Bij Smart Properties bieden wij u luxe vrijstaande villa's te koop aan in La Marina, de bestemming die elke gepensioneerde aan de Costa Blanca wil kiezen.

In La Marina heeft u alles om elke dag met energie en geluk tegemoet te zien:

  • Goed klimaat: de temperaturen in La Marina zijn fantastisch. Het mediterrane klimaat biedt warme temperaturen in de zomer en aangename temperaturen in de winter. Bovendien, dankzij de nabijheid van de zee, is het klimaat nog milder.
  • Kilometerslange stranden met blauwe vlag: De stranden van La Marina zijn lang maar veilig. Hun blauwe vlag garandeert zwemmers een kwaliteitsstrand wat betreft water en diensten (toegang, aanpasbaarheid, comfort, enz.).
  • Rustige woonwijk: onze luxe villa's in La Marina bevinden zich in een complex waar welzijn en rust de boventoon voeren. In een van deze prachtige villa's woont u samen met andere mensen die, net als u, op zoek zijn naar een plek om te ontspannen en te genieten van hun pensioen of vakantie.
  • Winkels en bezienswaardigheden: in de buurt van onze villa's vindt u winkels, supermarkten en restaurants met typische streekproducten en levensmiddelen.


Wilt u luxe vrijstaande villa's te koop in La Marina met zwembad ontdekken? Bij Smart Properties hebben we het huis van uw dromen

Als u op zoek bent naar een mediterraan huis op een rustige locatie dicht bij de zee en u zou willen dat het een privézwembad heeft, dan zijn onze luxe vrijstaande villa's te koop in La Marina perfect voor u.

Nu kunt u van de zomer genieten zoals u dat wilt: wat dacht u van een dag zonnebaden bij het zwembad of een verfrissende duik na het sporten of wandelen in de omgeving? Zwembad of zee, u bepaalt de beste manier om van de zomerzon aan de Costa Blanca te genieten.

Als u van sport houdt, is golf één van de meest populaire sporten in de omgeving. In de buurt van La Marina zijn er verschillende golfclubs waar honderden mensen elke dag komen om van uw favoriete sport te genieten. Als u van golfen houdt, zult u in onze vrijstaande villa's in La Marina dicht bij de golfclubs van Elche, Monforte del Cid, Ciudad Quesada, Villamartin, enz. wonen.


Geniet van uw pensioen in een van onze luxe vrijstaande villa's te koop in La Marina

Begin vandaag nog met het organiseren van uw pensioen en kom meer te weten over onze catalogus van luxe vrijstaande villa's te koop in La Marina. Vul het formulier in dat u zult zien in onze CONTACT sectie of indien u wenst, kies een van de volgende manieren om contact met ons op te nemen:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp