Luxe onroerend goed te koop in La Marina

Luxe onroerend goed te koop in La Marina

Bent u op zoek naar een moderne, ruime en exclusieve woning aan de Costa Blanca? Smart Properties vervult uw wens en biedt u zijn catalogus van luxe eigendommen te koop in La Marina. Als u een van de topwoningen op onze website koopt, leeft u omringd door luxe en welzijn.

Een luxe huis moet al het nodige comfort bieden om de levenskwaliteit van zijn eigenaren te verbeteren: modern zwembad met infinity design, tuin, solarium, en-suite slaapkamers met balkon, enz. Onze exclusieve eigendommen in La Marina hebben al deze luxe.

Hoe ziet een zonnige zondagochtend er voor jou uit? Onze makelaars in La Marina denken dat u de dag kunt beginnen met een heerlijk ontbijt op het balkon met uitzicht op zee. Nadat u heeft ontbeten en gedoucht, kunt u naar de dichtstbijzijnde golfclub gaan om deze prachtige sport te beoefenen. In de middag zou het een goed moment zijn om te ontspannen langs de oever van het strand. Wat dacht u van een diner in een van de restaurants met terras aan het strand? Om de dag af te sluiten, een verfrissende en ontspannende duik in uw privézwembad... en LET'S GO FOR MONDAY!

Bij Smart Properties kunnen we u verschillende modellen luxe huizen in La Marina aanbieden die zich aanpassen aan uw levensstijl en gebruiken:

  • Vrijstaande villa's
  • Half vrijstaande woningen
  • Herenhuizen

Persoonlijk advies voor onze luxe eigendommen te koop in La Marina

Als u besluit om naar Smart Properties te gaan om meer te weten te komen over onze catalogus van luxe onroerend goed te koop in La Marina, bieden wij u een exclusieve service voor onroerend goed advies .

U krijgt de hulp van een hooggekwalificeerd professioneel team en met de kennis en vloeiendheid van verschillende talen. Wij kunnen u helpen in het Spaans, Engels, Duits, Frans en Nederlands. Onze belangrijkste taak zal zijn om uw smaak en behoeften te analyseren en vervolgens een gedetailleerde zoektocht uit te voeren naar het luxe onroerend goed in La Marina dat bij u past.

Zodra wij de ideale woning voor u hebben gevonden, zorgen onze professionals voor alles. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij helpen u bij het stroomlijnen van elke administratieve procedure , evenals met de juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van een onroerend goed in Spanje: NIE, valutawissel, energiecertificaat, erfenissen, enz.

Als u op zoek bent naar een makelaarskantoor dat u een kwalitatief mediterraan huis aan de Costa Blanca aanbiedt en dat ook zorgt voor een comfortabel, eenvoudig en veilig koopproces, dan vindt u het in Smart Properties. Wij willen uw vertrouwde makelaar worden.

Vraag advies over onze luxe woningen te koop in La Marina

Als u onze catalogus van luxe eigendommen te koop in La Marina heeft bekeken en meer informatie wilt weten, aarzel dan niet om VANDAAG contact op te nemen met ons professionele team.

Wij wachten op u in een van onze vastgoedkantoren:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp