​Landhuizen te koop in San Fulgencio Spanje

​Landhuizen te koop in San Fulgencio Spanje

Landhuizen te koop in San Fulgencio Spanje

Heb je besloten om de lucht te verversen? Bent u op zoek naar een plek waar rust heerst? Smart Properties heeft de oplossing: landhuizen te koop in San Fulgencio Spanje. Met onze landhuizen woont u midden in de natuur en in weelderige valleien.

Dit model van huisvesting is perfect om te delen met de familie. De ruimtelijkheid, zowel binnen als buiten, stelt u in staat om in harmonie te leven met uw dierbaren en uw eigen intieme ruimte te hebben in elke woonruimte. San Fulgencio is een mooie plek om te genieten van een vakantie of een lange periode van bezinning.

Onze landhuizen zijn zeer goed verbonden met de stad en in korte tijd kunt u zich verplaatsen naar de interessante plaatsen van de stad: winkels, supermarkten, kerken, scholen, enz. Ondanks dat San Fulgencio in het binnenland van de provincie Alicante ligt, ligt het op minder dan 7 kilometer van de zee. Een korte afstand die u in staat stelt om in korte tijd te genieten van de kwaliteiten van de Middellandse Zee.

Om van de zomer te genieten, kunnen onze makelaars u een landhuis met privé zwembad en solarium aanbieden. Natuur, rust en welzijn in hetzelfde huis.

Waarom zou u in een van onze landhuizen in San Fulgencio Spanje wonen?

Er zijn vele voordelen die u krijgt als u besluit om te wonen in een van onze grote landhuizen te koop in San Fulgencio Spanje:

  • U zult de mogelijkheid hebben om zuivere lucht in te ademen. De lucht in een landhuis is schoner.
  • U zult geen problemen hebben om 's nachts in slaap te vallen omdat niemand uw rust kan verstoren.
  • Het leven in een landhuis kan ook leiden tot een meer natuurlijk dieet.
  • U staat in volledig contact met de natuur.
  • U kunt gezondere gewoontes aanleren.

Dit zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het leven in een landhuis. Maar... wat kunnen de landhuizen van Smart Properties in San Fulgencio u ook bieden: mooie, ruime, unieke woningen, open keukens, open haarden, zwembaden, eetkamer, lichtinval, garage, uitzicht op de vallei, enz.

Als u altijd al de droom heeft gehad om in een zelfstandige en ruime woning aan de Costa Blanca te wonen, dan kunnen onze makelaars in San Fulgencio die droom waarmaken. Leg uzelf in de handen van onze professionals en ontdek hoe wij uw welzijn en de kwaliteit van het leven kunnen verbeteren.

Droomt u ervan om aan de Costa Blanca te wonen? Wedden op onze landhuizen te koop in San Fulgencio Spanje

Neem contact op met ons makelaarskantoor om alle kwaliteiten van onze landhuizen te koop in San Fulgencio Spanje te kennen. Als u telefonisch contact met ons wilt opnemen, bel ons dan op 966 790 787 of +34 622 001 605.

Voor vragen per e-mail kunt u ons schrijven op sales@smartinmo.com.

Ons kantoor is gevestigd in Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje). Kom kennismaken met ons en ontdek het huis van uw dromen in eerste instantie.

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp