Landhuizen te koop in Elche Spanje

Landhuizen te koop in Elche Spanje

Landhuizen te koop in Elche Spanje

Heeft u een ruime en onafhankelijke woning nodig? Bij Smart Properties stellen we u een brede catalogus van landhuizen te koop in Elche, Spanje ter beschikking. We hebben allerlei landhuizen in Elche: tweedehands, gereduceerde prijs en exclusief.

Wonen in een landhuis in Elche betekent wonen in een landelijke omgeving, omringd door natuur en frisse, zuivere lucht. Om u te helpen uw welzijn (en dat van uw gezin) te verbeteren, bieden onze landhuizen allerlei voorzieningen:

 • Prive zwembad
 • Verzorgde tuin
 • Ruime kamers
 • Solarium
 • Balkon
 • Terras

Kun je je voorstellen dat je dit woonmodel met al deze bewoonbare gebieden leeft? Als de zomer nadert, kunt u genieten van uw tuin, in een hangmat liggen, zonnebaden of een koud biertje drinken . Daarna kunt u afkoelen in uw zwembad en genieten van een ontspannen bad.

Als u altijd al deze momenten hebt willen beleven, bieden onze makelaars u een breed scala aan diensten en landhuizen, zodat u het eigendom van uw dromen aan de zuidelijke Costa Blanca kunt kiezen. Vertrouwen op Smart Properties is vertrouwen op een makelaar met een lange geschiedenis in de Spaanse vastgoedsector.

Onze makelaars kunnen u helpen in het Spaans, Engels, Frans, Duits of Nederlands. Met een nauwe en eerlijke behandeling begeleiden we u tijdens het voor- en naverkoopproces.


Landhuizen te koop in Elche, op minder dan 5 km van het strand!

Veel van onze landhuizen te koop in Elche bevinden zich op minder dan 5 kilometer van de zee. De stranden van Arenales del Sol (Elche), La Marina (Elche) of Santa Pola zijn de stranden die het dichtst bij onze panden te koop in Elche liggen.

Bent u een liefhebber van de zee en zoekt u tegelijkertijd een ruime woning gelegen in een rustige omgeving , dan zijn onze landhuizen ideaal voor u. In minder dan 10 minuten reist u naar de dichtstbijzijnde stranden. Sommige stranden worden gekenmerkt door hun brede kilometers kustlijn, kristalhelder water en fijn zand.

Een paar kilometer van Elche zijn er ook golfbanen . Als golf een van uw meest beoefende en favoriete sporten is, kunt u er dagelijks van genieten.

Kom naar Smart Properties en vervul uw droom om in een modern huis te wonen dat alle luxe van comfort biedt. Als u op zoek bent naar professioneel advies, dan geven onze makelaars in San Fulgencio het u vrijblijvend.

Ontdek onze landhuizen te koop in Elche Spanje

Vraag meer informatie aan in onze catalogus van landhuizen te koop in Elche en ontdek alle kenmerken van een woning, volledig aangepast aan uw wensen.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of via de volgende contactkanalen:

 • Kantoor: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
 • Vaste telefoon: +34966790787
 • Mobiele telefoon: +34622001 1605
 • Fax: 966 797 842
 • E-mail: sales@smartinmo.com

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp