La Marina Urbanisatie onroerend goed te koop

La Marina Urbanisatie onroerend goed te koop

La Marina Urbanisatie onroerend goed te koop

In La Marina urbanisatie onroerend goed te koop krijgt u de mogelijkheid om te wonen in het huis waar u altijd van heeft gedroomd. In Smart Properties bieden we u een uitgebreid aanbod van huizen in La Marina, zodat u het onroerend goed kunt kiezen dat uw aandacht trekt.

Onze catalogus is gevarieerd en breed. Onze klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen een perceel om een huis te bouwen of om voedsel te verbouwen, commerciële gebouwen om een bedrijf aan de Costa Blanca op te zetten, herenhuizen, landhuizen, geschakelde villa's, geschakelde villa's, etc.

Wij bieden nieuwe en wederverkoop eigenschappen in urbanisatie La Marina. Als u een huis in deze prachtige stad wilt vrijgeven, hebben wij de kwaliteitswoningen die u nodig hebt. Als u een goedkoper huis wilt kopen, zult u dol zijn op ons aanbod van wederverkoopwoningen in La Marina.

In totaal hebben we 329 huizen in urbanisatie La Marina. Smart Properties wil u ter beschikking stellen om u de woning te bieden die het beste bij u past. We zullen de kwaliteiten bestuderen die u wilt dat het onroerend goed bezit en, afhankelijk van hen, presenteren we u het huis van uw dromen in La Marina.

Ga wonen in La Marina urbanisatie onroerend goed te koop

Als u wilt gaan wonen in La Marina urbanisatie onroerend goed te koop, onthoud dan dat met Smart Properties het mogelijk is om het huis te vinden dat u zoekt. Zoals eerder vermeld, biedt ons onroerend goed in La Marina zowel nieuwbouw- als wederverkoopeigenschappen.

Precies, als u van plan bent een nieuw onroerend goed in Urbanisatie La Marina te kopen, bieden wij u de kwaliteiten van een van onze huizen:

In Smart Properties hebben we een nieuwbouw vrijstaande villa te koop in La Marina aan zee. De woning heeft 116m2 gebouwd op een perceel van 276m2. Het pand is perfect om een groot gezin te wonen, omdat het een brede en open ruimte biedt.

Deze villa heeft een privézwembad om van te profiteren in de warmste maanden van het jaar: van mei tot oktober, inclusief. Om te zonnebaden biedt het huis een eigen solarium . Onder de belangrijkste voorzieningen zijn: parkeren op het perceel, wasruimte, kitchenette, terras en 3 slaapkamers.

Dit is een voorbeeld van de functies die worden aangeboden door veel van onze panden te koop in urbanisatie La Marina - Alicante. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een woning met vergelijkbare kwaliteiten.

Meer informatie over onroerend goed te koop in La Marina

Als u meer informatie wilt ontvangen over de onroerend goed te koop in La Marina, vraag dan onze makelaars om advies.

KANTOOR 1

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 2

Adres: Parque del Esla 65, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 3

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 919 928

Mobiele telefoon: +34 688 265 40

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp